Canım pozitif gibi ama biraz dağılmış gibi test o yüzden belli olmuyorKızlar merhaba pazartesi günü 10 nisanda transfer olmuştum bugün sabah test yaptım 1 dakika içinde silik cikti biliyorum çok erken ama negatifte olsa yapıyım gün Gün bakarım diye düşünmüştüm
Hiç bir şey kalmamış çok heyecanlı yaHakikaten çok heyecanlı bir bekleyiş bizler bile burda meraktan ölüyoruzkızlar bana da dua edin cumartesi de ben kan vereceğim
Canım inşallah güzel sonuçlar alırız bu sefer benim de yaşım 34 benimde 3 denemem diMedical pointte izmirde 5. denemem olcak bende sistemik lupus var ve esimde sperm sayisinda dusukluk hareketlilik cok cok az.34 yasindaym.Bende lupus oldugu icin intralipid serumuda kullanamiorum onermio doktorlar bana .bu sefer son olsun insallah guzel haberler almaya cok ihtiyacim var.hepimiz alalim bu guzel haberi
Canim çatlama iğnesi vurulduysan ondan olabilir daha önceden bıliyorum doktorda dedi 7 güne geçiyor etkisi demişti benim 11 gün oldu çatlama iğnesi vurulalı bide benim 5.gun embriyosu ilk gün tutundu sanırım nasip olursa ikinci bebeğim olacak ilkide taze transferdi 5.gunde silik ciktiCanim bende transferimin 3. günü yaptım. Aynı çıktı. Ama çok erken ilk önce kana karışması lazım ki idrarda çıksın. Bugün de 5. günüm yine aynı çıktı. Senin kaçıncı gün embriyosu.
İlk 1 dakikada çıktı sabah çok erken yaptım ama fotoğrafı 1 saat sonra çektim ondan dağılmış gözüküyor damlattiktan hemen sonra gölge gibi belirdiCanım pozitif gibi ama biraz dağılmış gibi test o yüzden belli olmuyor
Yok canım catlatma iğnesi olmadım. İki ay rahim dinlendirme yapıldı. Birde benim 3. Gün embriyosu iki adet. Yani 3. Gün çıkmadı imkansız. Ama senin 5. Gün embriyosu insaAllah dediğin gibi ilk gün tutunmuştur. Pozitifleri görürüzCanim çatlama iğnesi vurulduysan ondan olabilir daha önceden bıliyorum doktorda dedi 7 güne geçiyor etkisi demişti benim 11 gün oldu çatlama iğnesi vurulalı bide benim 5.gun embriyosu ilk gün tutundu sanırım nasip olursa ikinci bebeğim olacak ilkide taze transferdi 5.gunde silik cikti
Tedavin hayırlı olsun canim. Rabbim kolaylık versin. Seninde rahim dinlendirme olacak sanırım.Benim de ikinci denemem dün yumurta toplanıldı . 7 taneden 3 tanesi döllenebilmiş. Bu ay aktarım olmayacak bekleyeceğiz .
CanımmmmHerkese merhaba, normal test günüm bugündü. 10 da kan verdim 3-4 gibi çıkacak diyorlar. Hayırlısı bakalım.
Hala çıkmadıCanımmmm
Totem olsun ilk buraya paylaş ben bu topıgın uğruna inanıyorumHala çıkmadı3 demişlerdi şimdi arayıp soracağım durumunu i
Amin insallah Allah emeklerimizin karsligini almamizi nasip etsinCanım inşallah güzel sonuçlar alırız bu sefer benim de yaşım 34 benimde 3 denemem dibenim de 1. Opu daki yumurtalar negatif oldu 2. Opu öncesi vitamin takviyesi yapıldı ilk opuda pozitif ı gördüm inşallah senin de bu son olur
Canımmm hadiHala çıkmadı3 demişlerdi şimdi arayıp soracağım durumunu i
Heyecandan ölücem hadi güzel haber verHala çıkmadı3 demişlerdi şimdi arayıp soracağım durumunu i
Sonucum daha yeni çıktı.. 71,37Canımmm hadi
Heyecandan ölücem hadi güzel haber ver
Hadi gözün aydın canım benimSonucum daha yeni çıktı.. 71,37
Ayyy inanamıyorum yaaSonucum daha yeni çıktı.. 71,37
4 nisan transfer tarihi canim. Valla senin gebisligin uğur getirdi kızAyyy inanamıyorum yaavallahi kendi sonucum gibi merak edip kendi sonucumdaki gibi sevindim vallahi bu topik bal topik çok uğurlu topik kaçıncı gün sonucu bu şimdi canım
Çok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsinAyyy inanamıyorum yaavallahi kendi sonucum gibi merak edip kendi sonucumdaki gibi sevindim vallahi bu topik bal topik çok uğurlu topik kaçıncı gün sonucu bu şimdi canım