Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba pazartesi günü 10 nisanda transfer olmuştum bugün sabah test yaptım 1 dakika içinde silik cikti biliyorum çok erken ama negatifte olsa yapıyım gün Gün bakarım diye düşünmüştüm
Canım pozitif gibi ama biraz dağılmış gibi test o yüzden belli olmuyor

Canım inşallah güzel sonuçlar alırız bu sefer benim de yaşım 34 benimde 3 denemem di benim de 1. Opu daki yumurtalar negatif oldu 2. Opu öncesi vitamin takviyesi yapıldı ilk opuda pozitif ı gördüm inşallah senin de bu son olur

Canim çatlama iğnesi vurulduysan ondan olabilir daha önceden bıliyorum doktorda dedi 7 güne geçiyor etkisi demişti benim 11 gün oldu çatlama iğnesi vurulalı bide benim 5.gun embriyosu ilk gün tutundu sanırım nasip olursa ikinci bebeğim olacak ilkide taze transferdi 5.gunde silik cikti

Benim de ikinci denemem dün yumurta toplanıldı . 7 taneden 3 tanesi döllenebilmiş. Bu ay aktarım olmayacak bekleyeceğiz .

Yok canım catlatma iğnesi olmadım. İki ay rahim dinlendirme yapıldı. Birde benim 3. Gün embriyosu iki adet. Yani 3. Gün çıkmadı imkansız. Ama senin 5. Gün embriyosu insaAllah dediğin gibi ilk gün tutunmuştur. Pozitifleri görürüz

Benim de ikinci denemem dün yumurta toplanıldı . 7 taneden 3 tanesi döllenebilmiş. Bu ay aktarım olmayacak bekleyeceğiz .
Tedavin hayırlı olsun canim. Rabbim kolaylık versin. Seninde rahim dinlendirme olacak sanırım.

Amin insallah Allah emeklerimizin karsligini almamizi nasip etsin guzel habelr almak okadr iyi gelioki burda bile pozitifleri okuyunca kendim pozitifim gibi mutlu oluorm .Umarim bu sefer bana da guzel haberler vermek nasip olur.Senin de cok guzel saglikla ilerler insallah

Ayyy inanamıyorum yaa vallahi kendi sonucum gibi merak edip kendi sonucumdaki gibi sevindim vallahi bu topik bal topik çok uğurlu topik kaçıncı gün sonucu bu şimdi canım
Çok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 9. gün olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam. Geçen hafta salı günü 11 de transferim oldu.

Hemşireye attım test sonucunu, 2 gün sonra tekrar test istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…