Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🥰🥰 9. gün olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam. Geçen hafta salı günü 11 de transferim oldu.

Hemşireye attım test sonucunu, 2 gün sonra tekrar test istediler 🙈🙈🙈🙈
Artık kesin pozıtıf hatırladım şimdi 7. Gün sabahı test yapmıştın şimdide 9. Gün sabahı 🥰🥰 hatta bende o tarihlerde yaptım ama ben gece yaptım testlerimiz nerde ise aynı gidiyor benim 9. Gün gecesi de 99 du seninki de anca akşama 90 lar a gelir 🥰🥰🥰 yüzde 60 artması lazım ben bi sonrakini 12. Gün sabahı yaptım oda 313 çıkmıştı artık bundan sonra rakamlar artacak

Kaderimiz nerde ise aynı 🥰 bende 1.5 yıldır evliyim bende gecen sene nisan ayında poliplerim aldırdım akabinde doktorlar polipler için histeroskopi yaparken tüpleri de aldı birde küçük miyom varmıs onu da aldı o yüzden bizde hızlı bir giriş yaptık o yüzden rahim temizken 5. Gün embriyosunun tutmasında çok ümidim vardı doktorumun da aynı şekilde fakat bir hatam var oda içki sigara 🙄 onun içinde bir damar yolu iğnesi verdiler umarım işe yaramıştır da bu sefer olur 🙏🙏🙏 siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz
Canım sen sigarayı transferden sonra damı içtin yoksa

Çok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🥰🥰 9. gün olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam. Geçen hafta salı günü 11 de transferim oldu.

Hemşireye attım test sonucunu, 2 gün sonra tekrar test istediler 🙈🙈🙈🙈
Çok sevindim adına inan ki. Hayırlı olsun inşallah ❤️

Canım sen sigarayı transferden sonra damı içtin yoksa
Ben sigarayı 10 yıldır içiyorum günde bir paket olarak tüm tedavi sürecinde de içtim sadece tranfer edildikten sonra içmiyorum negatif i görünce tekrar başlıyordum ilk iki transferim bu sebeple negatif geldi doktorum daha sonra negatiflerin sebebini sigaraya yordu ve bir vitamin verdi ben akabinde o vitamini kullandım ama o Esnada sigara içmeye halen devam ettim (azaltmadım hatta sitresten arttırdım) o vitamin olayından sonra ilk transferim 29 martta oldu ben 28mart gecesi yani 29 Mart a girdiğimiz gece 02.00 de son sigaramı içtim sabah da 11.00 de transferimi oldum gene aynı şekilde sigarayi bıraktım negatifi göründe gene başlayacaktım sigaraya devam ettiğim için gene olumsuz olacak sandım tabi nisan 5 inde ilk pozıtıf i görünce başlayamadım bi daha yani bugun transfer den sonra 15. Günüm bende 15 gündür sigara içmiyorum

Ben sigarayı 10 yıldır içiyorum günde bir paket olarak tüm tedavi sürecinde de içtim sadece tranfer edildikten sonra içmiyorum negatif i görünce tekrar başlıyordum ilk iki transferim bu sebeple negatif geldi doktorum daha sonra negatiflerin sebebini sigaraya yordu ve bir vitamin verdi ben akabinde o vitamini kullandım ama o Esnada sigara içmeye halen devam ettim (azaltmadım hatta sitresten arttırdım) o vitamin olayından sonra ilk transferim 29 martta oldu ben 28mart gecesi yani 29 Mart a girdiğimiz gece 02.00 de son sigaramı içtim sabah da 11.00 de transferimi oldum gene aynı şekilde sigarayi bıraktım negatifi göründe gene başlayacaktım sigaraya devam ettiğim için gene olumsuz olacak sandım tabi nisan 5 inde ilk pozıtıf i görünce başlayamadım bi daha yani bugun transfer den sonra 15. Günüm bende 15 gündür sigara içmiyorum
Ya inan bu sigara herşeye engel. Bemde kullanıyordum 13 gündür içmedim umarım daha da içmem bebeğinizden daha önemli değil ya hoç. Sende kendine söz ver bebeğin için bırak 🤗😍❤️

Ya inan bu sigara herşeye engel. Bemde kullanıyordum 13 gündür içmedim umarım daha da içmem bebeğinizden daha önemli değil ya hoç. Sende kendine söz ver bebeğin için bırak 🤗😍❤️
Canım ben zaten 10 yıllık içici olduğum İçin tiryaki idim kendimi düşünmezdim ama bebiş olursa bırakırdım yani bırakmam İçin tek ihtimal rahmime bir embriyo yerleşmesi idi 🥰🥰 oda tutunca güzel oldu daha içmem senin sonucun ne oldu inşallah olumlu gelmiştir 🥰🥰

Canım ben zaten 10 yıllık içici olduğum İçin tiryaki idim kendimi düşünmezdim ama bebiş olursa bırakırdım yani bırakmam İçin tek ihtimal rahmime bir embriyo yerleşmesi idi 🥰🥰 oda tutunca güzel oldu daha içmem senin sonucun ne oldu inşallah olumlu gelmiştir 🥰🥰
Yok canım negatif sonucum 2 ay sonra tekrar denicez 🥺

Eklentiler

• 81BAC90A-5A47-49CB-834A-5E1A7C05FECC.jpeg
    81BAC90A-5A47-49CB-834A-5E1A7C05FECC.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 43
X