Ankara olarak mi dedinizÖveçler e Sokullu ya yakınmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara olarak mi dedinizÖveçler e Sokullu ya yakınmısınız
Amin insaAllah.Kaçıncı
4 tane 6.Gün ebriyomuz var 1 tanede 5. Gün yüksek ihtimalle 5. Gün koyar belki Berfu HocaAmin insaAllah.Kaçıncı gün embriyosu canim
Canım halen sonuç yok muHerkese merhaba, normal test günüm bugündü. 10 da kan verdim 3-4 gibi çıkacak diyorlar. Hayırlısı bakalım.
Yok malesef e-nabıza girip bakıyorum dakika başı hissediyorum az kaldı çıkacakCanım halen sonuç yok mu
Hala yok mu valla bende çok heyecanlıyımYok malesef e-nabıza girip bakıyorum dakika başı hissediyorum az kaldı çıkacak
Hayırlısı olsun canım. insaAllah güzel gecer. Hep birlikte pozitifleri görürüzKizlar kontrolum vardi bugun 17 si trasnferimiz olcak Allah nasip ederse insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Hadi güzel haberi verde canim senide böyle ekliyeyim topigimize. Çok heyecanlı beklemek ya.Yok malesef e-nabıza girip bakıyorum dakika başı hissediyorum az kaldı çıkacak
Canım hayırlı uğurlu olsun tedavinizi nerde oldunuz yaş kaç sorun ne idi acabaKizlar kontrolum vardi bugun 17 si trasnferimiz olcak Allah nasip ederse insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Aaa aynı gün transfer olacağız nasipse hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahKizlar kontrolum vardi bugun 17 si trasnferimiz olcak Allah nasip ederse insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz
Canim bende transferimin 3. günü yaptım. Aynı çıktı. Ama çok erken ilk önce kana karışması lazım ki idrarda çıksın. Bugün de 5. günüm yine aynı çıktı. Senin kaçıncı gün embriyosu.Kızlar merhaba pazartesi günü 10 nisanda transfer olmuştum bugün sabah test yaptım 1 dakika içinde silik cikti biliyorum çok erken ama negatifte olsa yapıyım gün Gün bakarım diye düşünmüştüm
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahHakikaten çok heyecanlı bir bekleyiş bizler bile burda meraktan ölüyoruz kızlar bana da dua edin cumartesi de ben kan vereceğim
Medical pointte izmirde 5. denemem olcak bende sistemik lupus var ve esimde sperm sayisinda dusukluk hareketlilik cok cok az.34 yasindaym.Bende lupus oldugu icin intralipid serumuda kullanamiorum onermio doktorlar bana .bu sefer son olsun insallah guzel haberler almaya cok ihtiyacim var.hepimiz alalim bu guzel haberiCanım hayırlı uğurlu olsun tedavinizi nerde oldunuz yaş kaç sorun ne idi acaba
Amin hepimizin inşaAllahRabbim gönlünüze göre versin inşallah
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin İnsaAllahHakikaten çok heyecanlı bir bekleyiş bizler bile burda meraktan ölüyoruz kızlar bana da dua edin cumartesi de ben kan vereceğim
Aminnn insallah güzel haberler alalim hersey guzel ilerlesin .saat kacta transferin benimki 9 daAaa aynı gün transfer olacağız nasipse hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah
Amiiiin hepimiz için güzel haberler gelir inşaAllahRabbim gönlünden geçeni nasip etsin İnsaAllah
Benim daha saat belli değil pazar günü arayıp haber vereceklermisAminnn insallah güzel haberler alalim hersey guzel ilerlesin .saat kacta transferin benimki 9 da