- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Artık kesin pozıtıf hatırladım şimdi 7. Gün sabahı test yapmıştın şimdide 9. Gün sabahıÇok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin9. gün olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam. Geçen hafta salı günü 11 de transferim oldu.
Hemşireye attım test sonucunu, 2 gün sonra tekrar test istediler
Gözünüzaydin hayırlı olsunSonucum daha yeni çıktı.. 71,37
Bende çok sevindimSonucum daha yeni çıktı.. 71,37
Canım sen sigarayı transferden sonra damı içtin yoksaKaderimiz nerde ise aynıbende 1.5 yıldır evliyim bende gecen sene nisan ayında poliplerim aldırdım akabinde doktorlar polipler için histeroskopi yaparken tüpleri de aldı birde küçük miyom varmıs onu da aldı o yüzden bizde hızlı bir giriş yaptık o yüzden rahim temizken 5. Gün embriyosunun tutmasında çok ümidim vardı doktorumun da aynı şekilde fakat bir hatam var oda içki sigara onun içinde bir damar yolu iğnesi verdiler umarım işe yaramıştır da bu sefer olur siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz
Çok sevindim adına inan ki. Hayırlı olsun inşallahÇok teşekkür ederim Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin9. gün olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam. Geçen hafta salı günü 11 de transferim oldu.
Hemşireye attım test sonucunu, 2 gün sonra tekrar test istediler
Ben sigarayı 10 yıldır içiyorum günde bir paket olarak tüm tedavi sürecinde de içtim sadece tranfer edildikten sonra içmiyorum negatif i görünce tekrar başlıyordum ilk iki transferim bu sebeple negatif geldi doktorum daha sonra negatiflerin sebebini sigaraya yordu ve bir vitamin verdi ben akabinde o vitamini kullandım ama o Esnada sigara içmeye halen devam ettim (azaltmadım hatta sitresten arttırdım) o vitamin olayından sonra ilk transferim 29 martta oldu ben 28mart gecesi yani 29 Mart a girdiğimiz gece 02.00 de son sigaramı içtim sabah da 11.00 de transferimi oldum gene aynı şekilde sigarayi bıraktım negatifi göründe gene başlayacaktım sigaraya devam ettiğim için gene olumsuz olacak sandım tabi nisan 5 inde ilk pozıtıf i görünce başlayamadım bi daha yani bugun transfer den sonra 15. Günüm bende 15 gündür sigara içmiyorumCanım sen sigarayı transferden sonra damı içtin yoksa
Ya inan bu sigara herşeye engel. Bemde kullanıyordum 13 gündür içmedim umarım daha da içmem bebeğinizden daha önemli değil ya hoç. Sende kendine söz ver bebeğin için bırakBen sigarayı 10 yıldır içiyorum günde bir paket olarak tüm tedavi sürecinde de içtim sadece tranfer edildikten sonra içmiyorum negatif i görünce tekrar başlıyordum ilk iki transferim bu sebeple negatif geldi doktorum daha sonra negatiflerin sebebini sigaraya yordu ve bir vitamin verdi ben akabinde o vitamini kullandım ama o Esnada sigara içmeye halen devam ettim (azaltmadım hatta sitresten arttırdım) o vitamin olayından sonra ilk transferim 29 martta oldu ben 28mart gecesi yani 29 Mart a girdiğimiz gece 02.00 de son sigaramı içtim sabah da 11.00 de transferimi oldum gene aynı şekilde sigarayi bıraktım negatifi göründe gene başlayacaktım sigaraya devam ettiğim için gene olumsuz olacak sandım tabi nisan 5 inde ilk pozıtıf i görünce başlayamadım bi daha yani bugun transfer den sonra 15. Günüm bende 15 gündür sigara içmiyorum
Yaa tebrik ederimmm canimmmSonucum daha yeni çıktı.. 71,37
Canım ben zaten 10 yıllık içici olduğum İçin tiryaki idim kendimi düşünmezdim ama bebiş olursa bırakırdım yani bırakmam İçin tek ihtimal rahmime bir embriyo yerleşmesi idiYa inan bu sigara herşeye engel. Bemde kullanıyordum 13 gündür içmedim umarım daha da içmem bebeğinizden daha önemli değil ya hoç. Sende kendine söz ver bebeğin için bırak
Yok canım negatif sonucum 2 ay sonra tekrar denicezCanım ben zaten 10 yıllık içici olduğum İçin tiryaki idim kendimi düşünmezdim ama bebiş olursa bırakırdım yani bırakmam İçin tek ihtimal rahmime bir embriyo yerleşmesi idioda tutunca güzel oldu daha içmem senin sonucun ne oldu inşallah olumlu gelmiştir
Ayy inşallah hepiniz pozıtıf görürsünüz4 nisan transfer tarihi canim. Valla senin gebisligin uğur getirdi kız
Çok üzüldüm sigara var mı idi sendeYok canım negatif sonucum 2 ay sonra tekrar denicez
Var içiyorum ama çok tiryakisi değilim keyfine içiyorum anlayacağın şuan içmesem içmem ama iftarda bi tane içicem gibiÇok üzüldüm sigara var mı idi sende
Kaç yıldır içiyorsun birde günlük yada haftalık kaç paketVar içiyorum ama çok tiryakisi değilim keyfine içiyorum anlayacağın şuan içmesem içmem ama iftarda bi tane içicem gibi
Ben haftada 2 tane içiyorumdur paket olarak günlük 4 yada 5 çok fazla olursa en fazla 6 yada 7 dir çokmu senceKaç yıldır içiyorsun birde günlük yada haftalık kaç paket
Yani şeyi çözmeye çalışıyorum acaba sigaradan mı o iğneden sende mi kullansan diye ondan soruyorumBen haftada 2 tane içiyorumdur paket olarak günlük 4 yada 5 çok fazla olursa en fazla 6 yada 7 dir çokmu sence
Nasıl bişey ki iğneYani şeyi çözmeye çalışıyorum acaba sigaradan mı o iğneden sende mi kullansan diye ondan soruyorum
İlaç bu bi toz bi sıvı haftada bir acile gidiyorsun hemşire toz ile sıvıyı karıştırıp damar yolundan enjekte ediyorNasıl bişey ki iğne
Bu da iğnenin faydalarıNasıl bişey ki iğne
Bu ilaç sigaranın etkisini mi azaltıyor pekiİlaç bu bi toz bi sıvı haftada bir acile gidiyorsun hemşire toz ile sıvıyı karıştırıp damar yolundan enjekte ediyor