Evet ben de 3. Dozu bugün alacağım ilk transferim kimyasaldı o zaman kullanılmamıştı serum.2. transferimde kullandım ve çok şükür hamileyimİntralipid serum tedavisi, bağışıklık sistemi güçlü olmayan kadınlarda sağlıklı bir gebeliğin gerçekleşmesi ve devam etmesi için kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.
Çocuk sahibi olmak isteyen ve yaşı ilerlemiş olan kadınlarda da intralipid serum desteğinden yararlanılabilmektedir. Tüp bebek tedavisi haricinde yalnızca döllenmenin desteklenmesi için önerilebildiği gibi tüp bebek tedavisi uygulamalarında bir yardımcı tedavi olarak da tercih edilebilir.
Bağışıklığı zayıf ve başarısız tüp bebek denemeleri yaşamış olan kadınlarda intralipid serum tedavisinden destek almak tüp bebek tedavisinin başarı oranını %90’a varan oranlarda arttırabilmektedir.
Bu nedenle infertilite tedavilerinde hekimin de önermesi ve gerekli bulması halinde serum tedavisi uygun profildeki hastalarda güvenle tercih edilebilir.
Bende inan herkese o serumu söylüyorum transfer günü doktorunuzu zorlayın o serumu yaptırın diyorumEvet ben de 3. Dozu bugün alacağım ilk transferim kimyasaldı o zaman kullanılmamıştı serum.2. transferimde kullandım ve çok şükür hamileyim
Evet kuzum çok şükür önce Allah'ın takdiri sonra da bu serumun faydası olduğunu düşünüyorum.Bende ilk transfer günü 2. yi kalp atışını duyduktan sonra 3. Ve son kez de bugün alacağım inşallah .Çok şükür şifa olmuş bize inşallah kullanan herkese şfa olurBende inan herkese o serumu söylüyorum transfer günü doktorunuzu zorlayın o serumu yaptırın diyorumçünkü benim de ilk negatif Ti doktor bu serumu kullandıktan sonra pozıtıf oldu geçen burda bir üye yazmış pozitif i gördükten sonra bile doktoru ona bu serumu kullandırmış benim hastanem pozıtıf den sonra bu serumdan bahsetmedi hiç o yüzden bende 14. Gün kanımı vermeye gittiğimde hemşireyi zorladım ben gene o serumdan taktırmayı istiyorum diye hemşirede bana şey dedi keseyi görmeye geldiğinizde zaten biZ takacaktık dedi ama İnan burda da sosyal hayatım da da herkese bunu öneriyorum
Canım merhaba hikayen nedir nerde tedavi görüyorsunMerhaba Arkadaşlar benimde transferim olucak inşallahRabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatsın insallah
Merhaba canım Ankara bahçeci de tedavi görüyoruz geçen yıl Ankara şehir hastanesinde yaptırdık 3. Gün embriyosu transfer edildi fakat benim tiroid rahatsızlığım olduğu için tutmadi diye düşünüyorum doktorlarda onu göz önünde tutmadılar ama berfu hoca özellikle tiroidimin düzenli çalışması gerktiğini söyledi inşallah bahceciden umutluyumCanım merhaba hikayen nedir nerde tedavi görüyorsun
Canım 1 2 saate çıkıyor genelde kanHerkese merhaba, normal test günüm bugündü. 10 da kan verdim 3-4 gibi çıkacak diyorlar. Hayırlısı bakalım.
Berfu hoca çok iyidir benim bir tanığım gitti Berfu hocaya ilk tedavisinde pozıtıf ı aldı kuzenimi de gönderdik oraya da Berfu hoca 10 kilo ver demiş tedaviye başlamamış yani ben aslında ankaralıyım bende ankarada tek gideceğim Berfu hoca olurdu ama malesef yıllardır oraya buraya tain olduğum İçin şuan istanbulda yaşadığım İçin istanbulda Acıbadem e gittimMerhaba canım Ankara bahçeci de tedavi görüyoruz geçen yıl Ankara şehir hastanesinde yaptırdık 3. Gün embriyosu transfer edildi fakat benim tiroid rahatsızlığım olduğu için tutmadi diye düşünüyorum doktorlarda onu göz önünde tutmadılar ama berfu hoca özellikle tiroidimin düzenli çalışması gerktiğini söyledi inşallah bahceciden umutluyum
21,73 ü ne zaman almıştınHerkese merhaba, normal test günüm bugündü. 10 da kan verdim 3-4 gibi çıkacak diyorlar. Hayırlısı bakalım.
Çok teşekkür ederim. Dayanamadım idrar testi de yaptım. Oldu sanırım bu seferCanım 1 2 saate çıkıyor genelde kanben 9.00 da veriyordum 13.00 de açıklanır diyorlardı bi bakıyordum saat 10.00 da açıklamış çok heyecanlı inşallah pozıtıf olur
Dün sabah 08:30 da yaptırdığım test sonucunda almıştım.21,73 ü ne zaman almıştın
Kaçıncı gününüz?Dün sabah 08:30 da yaptırdığım test sonucunda almıştım.
Berfu hoca çok iyidir benim bir tanığım gitti Berfu hocaya ilk tedavisinde pozıtıf ı aldı kuzenimi de gönderdik oraya da Berfu hoca 10 kilo ver demiş tedaviye başlamamış yani ben aslında ankaralıyım bende ankarada tek gideceğim Berfu hoca olurdu ama malesef yıllardır oraya buraya tain olduğum İçin şuan istanbulda yaşadığım İçin istanbulda Acıbadem e git
Maşallah ne güzel benimde çok yakın tanıdigim insanlarda orada yaptırdılar şuan 6aylik kızlari kucaklainda böyle haberler umut oluyor bizlereBerfu hoca çok iyidir benim bir tanığım gitti Berfu hocaya ilk tedavisinde pozıtıf ı aldı kuzenimi de gönderdik oraya da Berfu hoca 10 kilo ver demiş tedaviye başlamamış yani ben aslında ankaralıyım bende ankarada tek gideceğim Berfu hoca olurdu ama malesef yıllardır oraya buraya tain olduğum İçin şuan istanbulda yaşadığım İçin istanbulda Acıbadem e gittim
Bugün 9 olması gerekiyor. Geçen hafta salı günü transferim oldu.Kaçıncı gününüz?
Vallahi de billahi de olmuş bu yaÇok teşekkür ederim. Dayanamadım idrar testi de yaptım. Oldu sanırım bu sefer
Öveçler e Sokullu ya yakınmısınızMaşallah ne güzel benimde çok yakın tanıdigim insanlarda orada yaptırdılar şuan 6aylik kızlari kucaklainda böyle haberler umut oluyor bizlere
Hadi hayırlısı olsun canım.Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Ne zaman olacaksın listeye ekliyeyim.kacinci gün embriyosu yaş kaçMerhaba Arkadaşlar benimde transferim olucak inşallahRabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatsın insallah
Çok teşekkür ederim canım . Amin Rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsinHadi hayırlısı olsun canım.Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Ne zaman olacaksın listeye ekliyeyim.kacinci gün embriyosu yaş kaç
Amin insaAllah.Kaçıncı gün embriyosu canimÇok teşekkür ederim canım . Amin Rabbim hepimizin gönlündeki nasip etsinyaşım 29 daha transfer olmadım nisanın 20 de adetimi bekliyorum Doktorum rahim dinlendirme verdi