- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Ay varya çok mutluuyummmBen sana demiştim hamile kalacan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay varya çok mutluuyummmBen sana demiştim hamile kalacan
Maşallah darısı bana inşallah benim değerim en son 259 çıktıAy varya çok mutluuyummm
İnşallah seninde sonucun artacakMaşallah darısı bana inşallah benim değerim en son 259 çıktı
Yaaa tebriklerrrr cok sevindimmm saglikla artsin insallaahhh darisi bizlereeeKızlar 336 çıktııı
7 Nisansa transfer oldum cuma günü test vereceğim.Canim transferin ne zaman. Hayırlı olsun tedavin
Sağol canım inşallah darısı isteyen herkeseYaaa tebriklerrrr cok sevindimmm saglikla artsin insallaahhh darisi bizlereee
İnşallah artık hamilesin dua et banada az buçuk kadar ortağı oldukİnşallah seninde sonucun artacak
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 336 çıktııı
İnşallah düzenli artar canımİnşallah artık hamilesin dua et banada az buçuk kadar ortağı olduk
Okuyunca bi anda nasi mutlu oldum bende super haber bu insallah hersey cok guzel ilerlesin saglikla gelsin bebisin bize de bol bol dua et darisi bize insallahKızlar 336 çıktııı
İnşallah canım bende aşırı mutluyum mutluluktan ağladım. İnşallah hepiniz mutlu pozitif sonuç alırsınızOkuyunca bi anda nasi mutlu oldum bende super haber bu insallah hersey cok guzel ilerlesin saglikla gelsin bebisin bize de bol bol dua et darisi bize insallah
Canim sakın ole dusunme herseyde vardir bir hayir, herkes bole cumleler kuruo biliorum ve o an sen kabul edemiosun bende cok yasadim duymak istemedim ama gercekten de zamani degildi belkide, kabullendim sonra. Bu 5. Denemem .Pes etmemek icin elimden geleni yapiorum inan ,fazla mucadele ediorum kendimle ama elimizden geleni yapalim biz gerisi Allahin takdiri,herseyin hayirlisini nasip etsin insallahAynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştır
Aminnnn insallah hepimiz mutluluktan aglayalim saglikla gelsin insallahİnşallah canım bende aşırı mutluyum mutluluktan ağladım. İnşallah hepiniz mutlu pozitif sonuç alırsınız
İnşallah canımAminnnn insallah hepimiz mutluluktan aglayalim saglikla gelsin insallah
Üzülme cnm ben 6 gün pozitif görmüştüm 8 gün 125 kan çıkmıştıEvet cnm üzüldüm ağladım ama umudumu kaybetmiyorum idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok arkadaş var. İnşaAllah öyle olur kuzularım benimle kalırlar
Yaaa çok üzüldüm canımBenim negatif çıktı kızlar
çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlar 336 çıktııı
Çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah allah kucağına almayı nasip etsinSonuç çıktı şükür 14. Gün 876
Teşekkür ederim canım darısı inşallah herkese olsunÇok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah allah kucağına almayı nasip etsin