Aminnnn inşallah uğurlu gel bizeArtık rahatladımbugüne kadar az mı yükseldi düşecek mi stresi yaşıyordum şükür darısı inşallah sizlere olur
Evet 4yumurta toplanmıştı 3ü döllendi. Hepsi de en iyi kalite dedi embriyolog.Merhaba size 5.gün embriyosu ile ilgili bilgi verdiler mi aa bb gibi
Aynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştır
Canim transferin ne zaman. Hayırlı olsun tedavinEvet 4yumurta toplanmıştı 3ü döllendi. Hepsi de en iyi kalite dedi embriyolog.
Tatlim Allah yüzünü güldürsün bekliyoruz sabirsizliklaVerdim kızlar kanı
Geçmiş olsunBenim negatif çıktı kızlar
Hayırlı olsunKızlar 336 çıktııı
Hadi gözün aydın canım benimKızlar 336 çıktııı
Canim bunda da vardır bir hayır. Üzülme diyeceğim ama elde değilBenim negatif çıktı kızlar
Sayıyı görünce ayyyy diye bağırmışım çok sevindimKızlar 336 çıktııı
Teşekkür ederim:) haftaya kese randevum var inşallahSayıyı görünce ayyyy diye bağırmışım çok sevindimhayırla sağlıkla gelsin inşaAllah
Pozitif sonuçKızlar 336 çıktııı
Allah hiç ummadığın anda mucizeni nasip etsin inşallahBenim negatif çıktı kızlar
Çok sevindimm sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah dua et bize deKızlar 336 çıktııı
İnşallah canım herşey istediğiniz gibi olsunÇok sevindimm sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah dua et bize de
İlk günlerde hafif kasık batmalarım oldu, sonraki zamanlarda sabahları adet ağrısı gibi ağrım oldu. Sürekli sırtım ağrıyordu, midem dünden önceki gün bulanmıştı, bacaklarım ayağa kalkınca ağrıyordu halsiz gibi. Ama aşırı bir belirtim var diyemem yani öyle uyutmayacak kadar falan.
Hayırlı olsunDaha sonuç belli değil bakalım daha yeni verdim
Ben sana demiştim hamile kalacanKızlar 336 çıktııı