Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen nasipte yoksa olmuyor benim için tüp bebek devri kapanmıştır

Bende 8 sene önce aynı bu cümleyi kurmuştum sen gibi. . Hemde uzun uzun tedaviler sonrası.
Yillarca suren tedavi sonrasi ilk defa tek yumurta oluşmustu. Ama sonucum 12. Gunu negatif ti. Yok dedim bitti asla dedim. Kendimi kapattım eve. Asosyallestim. Hicbirsey beni tatmin etmiyordu. Eşimide yordum. Sonra.. Negatifi aldiktan 4 ay sonra ben 2.bck aylik hamile oldugumu öğrendim. Bir gidişte hem kese hemde kalp atisini dinledim geldim. Diyecegim o ki belli olmuyor bu isler. Ben menopoz baslangicindaydim doktorların umutsuz vaka olarak gördükleri kisiydim.
Yazmak istedim sana. Icimden geldi. Belkı de öyle olacak sende.

N nimolik belirtilerinden biraz bahsedermisin?
İlk günlerde hafif kasık batmalarım oldu, sonraki zamanlarda sabahları adet ağrısı gibi ağrım oldu. Sürekli sırtım ağrıyordu, midem dünden önceki gün bulanmıştı, bacaklarım ayağa kalkınca ağrıyordu halsiz gibi. Ama aşırı bir belirtim var diyemem yani öyle uyutmayacak kadar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…