- 17 Ağustos 2018
- 319
- 197
İçtim canim iki bardak yine de düşük. Acile gitmeyi düşünüyorum. Basım da agrimaya basladi.Ayran iç canım benim bazen bana da öyle oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçtim canim iki bardak yine de düşük. Acile gitmeyi düşünüyorum. Basım da agrimaya basladi.Ayran iç canım benim bazen bana da öyle oluyor
İhmal etme canımİçtim canim iki bardak yine de düşük. Acile gitmeyi düşünüyorum. Basım da agrimaya basladi.
Yok canım daha yapmam ya öyle bir anda yaptım belki 8. Gün felan yaparımBurada doktor bir üye 3. Günden başladı test yapmaya 5. Gün kan verdi 6.34 çıktı kandı gün gün kanı ile takip etti bende o doktor üyeye güvenip 7. Gün kan verdim için rahat edecekse gün gün kaset test yap Birgün hayalet çizgi yavaş yavaş netleşmeye başlat
Ya ben de estrofem kullanmaya başladığımdan beri çok akıntım var ve çok değişik böyle ilaç gibi kokuyorBenimde öyle canım ilk zamanlar daha azdı sanki şu an daha çok ıslatıyor gibi bide kokusu sanki tuhaf gibi geliyor bana
Canım ben de göremedim ama belki fotoğraftan görünmüyordur. Bir de daha çok erken kana bile geçmemiştir ki değil idrarda görünsünKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Doğru diyorsun canim ben görmek istediğim gibi görüyorum işte Arkadaşlarım geldi onlar da dedi. Çok hafif çizi ele aldığım da uzaktan baktığımda biraz belli oluyor. Hayırlısı artık canim. Allah nasip ederse olacak insaAllahCanım ben de göremedim ama belki fotoğraftan görünmüyordur. Bir de daha çok erken kana bile geçmemiştir ki değil idrarda görünsün
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikiside sana tutunur nerde transfer oldun yaş kaç bu arada birde kaçıncı denemeSelam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Hayali çizgi görüyorum canım senin dondurulmuş mu taze transfermiydiKızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Geçmiş olsun canim. Gözün aydın insaAllah sıkıca tutunurlar sana.Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Dondurulmuş canim. Bende iki arkadaşım da gördü. Fakat çok erken tahlil için. Eczaneye gittim. İlaclarim bitmişti. Gitmisken de gebelik testi aldım 3 tane bir tane yapayım dedim. Gaza geldimHayali çizgi görüyorum canım senin dondurulmuş mu taze transfermiydi
İnşallah çok teşekkür ederim GOP Yeni yüzyıl Hastanesi'nde transfer oldum. 32 yaşındayım 2. denemem ilki taze transferdi 3. gündü o da ama olmadı. Senin kaçıncı denemen?Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikiside sana tutunur nerde transfer oldun yaş kaç bu arada birde kaçıncı deneme
Çok teşekkür ederim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünGeçmiş olsun canim. Gözün aydın insaAllah sıkıca tutunurlar sana.
İğneler bende de çok yan etki yaptı. Sürekli karın ve kasık ağrısı. 2 gündür de sivilce çıktı mide yanmam da var. Şişlikten bahsetmek bile istemiyorum ama güzel sonuçlar alırsam bunların hiç bir önemi kalmayacak inşaAllah kuzularım için deyip sabrediyorumSelam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Amin insaAllah canım benim. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasınÇok teşekkür ederim inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Fitil istedim doktordan ama iğne daha etkili dedi. 4 gündür vurguluyorum oturamıyorum resmen ama dediğin gibi inşallah bu uğraşlarımıza değer rabbim nasip etsin ikisini birden, biri olmazsa diğeri olsun inşallahİğneler bende de çok yan etki yaptı. Sürekli karın ve kasık ağrısı. 2 gündür de sivilce çıktı mide yanmam da var. Şişlikten bahsetmek bile istemiyorum ama güzel sonuçlar alırsam bunların hiç bir önemi kalmayacak inşaAllah kuzularım için deyip sabrediyorum
Merhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 5.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan @Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan MMorsalkimm 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan M mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan M munni 3.gün embriyosu 35 15 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan
Bende hem iğne hem fitil var. Amin inşaAllah cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyorFitil istedim doktordan ama iğne daha etkili dedi. 4 gündür vurguluyorum oturamıyorum resmen ama dediğin gibi inşallah bu uğraşlarımıza değer rabbim nasip etsin ikisini birden, biri olmazsa diğeri olsun inşallah
Hayırlı olsun tedavin canim. Hepimizin Allah emeklerini boşa cikartmasin insaAllah. Bunlar tatlı heyecanlar. Kaçıncı gün embriyosu ve yaş kaç seni de ekliyeyim topigimize.Merhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Amin hepimizin inşallah. 5. gün embriyosu. 32 yaşındayım.Hayırlı olsun tedavin canim. Hepimizin Allah emeklerini boşa cikartmasin insaAllah. Bunlar tatlı heyecanlar. Kaçıncı gün embriyosu ve yaş kaç seni de ekliyeyim topigimize.