- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.708
- 28
Yine de aslında vajinal muayene etseydi keşke sizi, belki kese oluşmuşturİnşallah sınırın altında çıkmis dedi doktor net bir şey demedi bakalım cuma ne cikacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de aslında vajinal muayene etseydi keşke sizi, belki kese oluşmuşturİnşallah sınırın altında çıkmis dedi doktor net bir şey demedi bakalım cuma ne cikacak
sağol canım bir gaza geldim paketi attım umarım zorlanmam. zaten ilaçlar beni yeterince zorluyor bir sürü ilaç midemi kalır o ilaçlarlaCanim benim valla bende içiyordum. Hatta transfer günü en son sigaramı içtim. Daha da icmedim. Benim arkadaşımda tüp bebek yaptırdı. Doktor ona günde 5 tane izin vermişti. Şimdi çocugu 2 yaşında. Hatta doktor sigara için seni strese sokmayacagim fazla içme ama demiş
Benim doktor dun bir paylasimda bulunmus hastasi gununden once test yapmis ve aglayarak doktorumu aramis test gunu bi kan vermis bhcg 100 cikmis dur hemen moralini bozma bakalim yarin sonuc ne cikacak insallah bebisin seninledir
Kan vermeye gidiyorum sadece o da devletin acılı cuma kadın doğuma randuvu aldım en azından muane eder yorum yapar inşallah kese için en az 1500 olması lazim beta ninYine de aslında vajinal muayene etseydi keşke sizi, belki kese oluşmuştur
kese beta hcg : 1500 üzeri ise oluşuyor ,Yine de aslında vajinal muayene etseydi keşke sizi, belki kese oluşmuştur
Ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım. Benim kesem vardı. Küçüktü ama vajinadan görünüyordu ve heta hcg hiç düzenli artmamıştı bence baktırabilirsinKan vermeye gidiyorum sadece o da devletin acılı cuma kadın doğuma randuvu aldım en azından muane eder yorum yapar inşallah kese için en az 1500 olması lazim beta nin
İnşallah kızlar dua edin bende de sivilce hariç bir belirti yok2 adet kondu canim. Tekin'in kalitesi düşük 3. Gün 4 hücreye bölünmüş diğerinin de 8 hücreye bölünmüş. Sende moralini bozma artık. Olacağı varsa stresten de olmaz. Rabbim insaAllah nasip etmiştir. Yarın pozitif haberlerini verirsin.
bu sekılde olup sağlıklı ılerleyende var canımm,Kan vermeye gidiyorum sadece o da devletin acılı cuma kadın doğuma randuvu aldım en azından muane eder yorum yapar inşallah kese için en az 1500 olması lazim beta nin
Tamam canım benim de öyledir inşallah450lerdeydi hatta ilk deneme acemilik olduğundan ikizmi acaba dedik ama değilmiş 1 tanesi tutunmuş kod metre varsa hiçbirşey arama kısacası inşallah seninde güzel.sonuçlarını alırız duaların seninle
Ya bben hiç gebelik yaşamadım tecrübe sahibi değilim ilk yıl kendilinden hamile kaldım 3 aylık düşük yaptım onuda 7 haftalıkken öğrendim kese bebek vardıBen geçen sene boş gebelik yaşamıştım. Benim kesem vardı. Küçüktü ama vajinadan görünüyordu ve heta hcg hiç düzenli artmamıştı bence baktırabilirsin
İnşallah canım biraz hayal kırıklığı yarattı bugün birazbu sekılde olup sağlıklı ılerleyende var canımm,
bolca dua et , Rabbım hayırlısını versın herseyin
Yaaa inşallah yarın müjdeli haberi veririm bende kızlarBenim doktor dun bir paylasimda bulunmus hastasi gununden once test yapmis ve aglayarak doktorumu aramis test gunu bi kan vermis bhcg 100 cikmis dur hemen moralini bozma bakalim yarin sonuc ne cikacak insallah bebisin seninledir
Ee hamile kalmışsın ama düşmüş demekki gebelik yaşamışsın. Bende geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım.Ya bben hiç gebelik yaşamadım tecrübe sahibi değilim ilk yıl kendilinden hamile kaldım 3 aylık düşük yaptım onuda 7 haftalıkken öğrendim kese bebek vardı
Senin yarın benim perşembe inşallah olumlu sonuç alırız. Belirtin falan var mı canım:)Yaaa inşallah yarın müjdeli haberi veririm bende kızlar
5 yıl önce canım o sonra adet olmaya başladım 4 yıldır hep ilaçla adet oluyorum ve yumurta kalitesi kötü oyuzden olmamış dedi doktorum şimdi de. Embriyom da kaliteli değildi değerlerim de. Orta ne olacak bilmiyorum artık yaEe hamile kalmışsın ama düşmüş demekki gebelik yaşamışsın. Bende geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım.
Hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur5 yıl önce canım o sonra adet olmaya başladım 4 yıldır hep ilaçla adet oluyorum ve yumurta kalitesi kötü oyuzden olmamış dedi doktorum şimdi de. Embriyom da kaliteli değildi değerlerim de. Orta ne olacak bilmiyorum artık ya
İnşallah canımHayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur
Burnumun üstünde sivilce çıktı hafifte bacaklarım ağrıyo onun haricinde belirti yokSenin yarın benim perşembe inşallah olumlu sonuç alırız. Belirtin falan var mı canım:)