Canım şansın hep iyi gitmişBenim de ilk 1 opu ve 2 transfer de hastanem degil ama doktorum orada yeni idi doktorum kusurlu idi tam hastaneden vazgeçiyordum o hastanenin Prof olan başka bi doktoru tuttu beni bi opu daha yapalım dedi şans ver dedi adam gerçekten ilk transferinde başardı4 embriyom bu Prof dan o kötü dediğim 2 embriyo eski kötü doktordan
İnşallah pozitif sonuçlarını alırız canım çok az kalmisMerhaba bende 4 nisanda transfer oldum. Yaşım 28. Perşembe günü kan testim var, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Sen erken yaptığın için 4. Testini veriyorsun dimi? Yoksa 2 kere isteyip bırakıyorlar normaldeHayırlı uğurlu olsun inşallah pozıfıt sonuçlar alacağızperşembeye hiç bir şey kalmadı vallahi bende çarsamba 4. Testimi vereceğim
7. Ve 9. Günü gecesi kendim acilde yaptırdımSen erken yaptığın için 4. Testini veriyorsun dimi? Yoksa 2 kere isteyip bırakıyorlar normalde
Kendi hastanelerinde iki kez arttığını görmek istemişlerdir bence ondan olabilir. Takma kafana çok güzel artmış maşallah7. Ve 9. Günü gecesi kendim acilde yaptırdımbekleyemedim akabinde 11. Gecede yapacakken hastanem yaptırma 12. Günün sabahı gel bizde yap dedi bu sefer 3. Testi hastanede sabah erkenden yaptırdım hastaneden dediler ki bana belki 4. Ye gerek kalmaz dediler neyse çıktım hastaneden işe gittim saat 10.00 gibi sonuç çıktı 313 çıktı hastaneden arayıp haftaya kese randevusu ayarladılar ama peşine de çarsamba günü de test verin dediler neden bi daha istediler ondan tedirgin oldum işte çarsamba sabah bi daha vericem
Yaa şuan nasıl moral oldu anlatamam iyi ki yazdınız belirtiler neydi varmıydı sivilce bacak ağrısı vs bişeylerMerhaba 3.gün embriyosuydu dimi. Benimde ilk tüp bebek tedavim 2 adet 3.gün embriyo transfer edilmişti 12.gün kan testi vermeye gittim kanı verdim beklerken dayanamayıp kaset test yaptım ve sonuç negatif umudum bitti o an sonra kan testi cıktı ve pozitifi gördüm şuan 4 yaşında 1 oğlum var sanada moral olsun diye yazma isteği duydum inşallah sende pozitif sonuçlar alırsın duam sizlerlekendini sakın strese sokma çok zor bi dönem biliyorum ama umudunu yitirme
İnşallah hepimizin sonuçları yüksek yüksek çıkarKendi hastanelerinde iki kez arttığını görmek istemişlerdir bence ondan olabilir. Takma kafana çok güzel artmış maşallah
Birde kan değeri kaç çıkmıştı sizin ?Yaa şuan nasıl moral oldu anlatamam iyi ki yazdınız belirtiler neydi varmıydı sivilce bacak ağrısı vs bişeyler
Canim senin tahlil günün ne zaman.Birde kan değeri kaç çıkmıştı sizin ?
YarınCanim senin tahlil günün ne zaman.
İnsaAllah güzel sonuçların olur. Benimde 3. Gün embriyosu idrarda geç çıkıyormuş. Bende heyecanla bekliyorum. Benimde test günüm 20 nisan. Sanırım 9. Gün direk kan veririm. İdrar la yapıp moralimi bozmamak adına
Benim ağlamaktan içim çıkmıştı bence de idrar yapmayın kaç adetti sizin embriyoİnsaAllah güzel sonuçların olur. Benimde 3. Gün embriyosu idrarda geç çıkıyormuş. Bende heyecanla bekliyorum. Benimde test günüm 20 nisan. Sanırım 9. Gün direk kan veririm. İdrar la yapıp moralimi bozmamak adına
2 adet kondu canim. Tekin'in kalitesi düşük 3. Gün 4 hücreye bölünmüş diğerinin de 8 hücreye bölünmüş. Sende moralini bozma artık. Olacağı varsa stresten de olmaz. Rabbim insaAllah nasip etmiştir. Yarın pozitif haberlerini verirsin.Benim ağlamaktan içim çıkmıştı bence de idrar yapmayın kaç adetti sizin embriyo
Bişey diyim mi hicbir belirtim yoktu sivilceye hic dikkat etmedim bence belirti genetik bi durum annemde bana hamile iken hic belirti yaşamamış hatta ilk 3 ay adet görmüşYaa şuan nasıl moral oldu anlatamam iyi ki yazdınız belirtiler neydi varmıydı sivilce bacak ağrısı vs bişeyler
450lerdeydi hatta ilk deneme acemilik olduğundan ikizmi acaba dedik ama değilmişBirde kan değeri kaç çıkmıştı sizin ?
Kismette varsa diyecektim telefon kodmetre varsa yazmış450lerdeydi hatta ilk deneme acemilik olduğundan ikizmi acaba dedik ama değilmiş1 tanesi tutunmuş kod metre varsa hiçbirşey arama kısacası inşallah seninde güzel.sonuçlarını alırız duaların seninle
Ay hadi inşallah güzel güzel sonuçlar alırız bugun 1. Günün o zaman belirtiler var mı canım belirtilerini bizle de paylar
Canım kan verdin miCanim senin tahlil günün ne zaman.