Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5.haftaydı benim geçen sene oldu dış gebelik ama aşırı kanama ve ağrı oldu değerlerim 3bne kadar çıktı kese gözükmedi biraz bekleyin bence

5.haftaydı benim geçen sene oldu dış gebelik ama aşırı kanama ve ağrı oldu değerlerim 3bne kadar çıktı kese gözükmedi biraz bekleyin bence
Bende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi

Bende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi
Bende 4 ay önce yaşadım dış gebelik rengim çok sariydi tansiyonum 4 e kadar düşüyor gözüm kararıyor ter basıyor du ağrı kanama yoktu değerlerim 2 kat 2 kat düzgün arttı kese göremeyince son 1 değer verdik o artmamisti ama ağrı hiç yoktu laporiskopi ile sol tüp alındı

Canım sabahlarımı gözün kararıyordu acaba benim sabahları bulantım oluyo bi fenalık geliyo

İlk transferimde adetin 2. Ve 11. Gunu bakılmıstı. Bugun zaten randevum vardı adetim denk gelınce ölçtük ama yarın tekrar bakılsın dedı doktorum yarın tekrar gidicem.

İlk transferimde adetin 2. Ve 11. Gunu bakılmıstı. Bugun zaten randevum vardı adetim denk gelınce ölçtük ama yarın tekrar bakılsın dedı doktorum yarın tekrar gidicem.
İçiniz rahat olsun hiç sorun değil ilk günün böyle çıkması. Benim 2. Gün kontrolümde rahim ince yazmışlardı direk kağıda. 11. Gün 13 mm olmuştu. İnşallah sizinde ideal kalınlığa gelecek vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…