Çok heyecanlıyım kan sulandırıcı iğne verdi doktorum oskaparr diye yarın tekrar test vericemO zaman biri tutmuş
Dış gebelikSiz ne geçirdiniz acaba
Kizlar 9.gun test sonucum 150.4 nasil sizce
Benim de 25 nisanda 2 embriyo transferi 79 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi iğne verdi oskaparr ortalama bir deger dediKızlar 24 nisanda 2 embriyo transferi bugün test yaptım 39.7 çıktı nasıl sizce
Belirtileri nelerdi acabaDış gebelik
5.haftaydı benim geçen sene oldu dış gebelik ama aşırı kanama ve ağrı oldu değerlerim 3bne kadar çıktı kese gözükmedi biraz bekleyin benceHiç bir şey yok canım sabah birden oldu hani yumurtlama döneminde sancı cekeriz o öyle suan hiç bişe yok bugun transfer sonrası 16. Gün değerim 1285 ama kese yok birde vajinal ultrason yaparken biraz acıdı doktor en kötüsünü düşğnmek zorundayım suan bulgu ypk ama takip etcem dedi eşimde kendini kasmısındır o yüzden acımıstır diyor anlamadım hiç bişe senin kaçıncı gün kanaman olmuştu nasıl bir agrıydı
Dış gebelik geçen sene geçirmiştimSiz ne geçirdiniz acaba
Belirtileriniz nelerdi acabaDış gebelik geçen sene geçirmiştim
Bende bir belirti yokBelirtileri nelerdi acaba
Bende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi5.haftaydı benim geçen sene oldu dış gebelik ama aşırı kanama ve ağrı oldu değerlerim 3bne kadar çıktı kese gözükmedi biraz bekleyin bence
Sizin kesin dış gebelik mi dediler bence ağrı yoksa olmaydabilirBende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi
Bende 4 ay önce yaşadım dış gebelik rengim çok sariydi tansiyonum 4 e kadar düşüyor gözüm kararıyor ter basıyor du ağrı kanama yoktu değerlerim 2 kat 2 kat düzgün arttı kese göremeyince son 1 değer verdik o artmamisti ama ağrı hiç yoktu laporiskopi ile sol tüp alındıBende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi
Canım sabahlarımı gözün kararıyordu acaba benim sabahları bulantım oluyo bi fenalık geliyoBende 4 ay önce yaşadım dış gebelik rengim çok sariydi tansiyonum 4 e kadar düşüyor gözüm kararıyor ter basıyor du ağrı kanama yoktu değerlerim 2 kat 2 kat düzgün arttı kese göremeyince son 1 değer verdik o artmamisti ama ağrı hiç yoktu laporiskopi ile sol tüp alındı
Yok fıs gebelik olabilir dendi kese görğnmediği içinSizin kesin dış gebelik mi dediler bence ağrı yoksa olmaydabilir
İlk transferimde adetin 2. Ve 11. Gunu bakılmıstı. Bugun zaten randevum vardı adetim denk gelınce ölçtük ama yarın tekrar bakılsın dedı doktorum yarın tekrar gidicem.Reglin ilk günü rahim en ince halindedir ölçüm bile alınmaz önemli olan regli bittikten sonraki süreçten başlayarak transfere kadar oluşan kalınlıktır. Şuan çok normal yani o mm’lerde çıkması regli görüyorsunuz.
İçiniz rahat olsun hiç sorun değil ilk günün böyle çıkması. Benim 2. Gün kontrolümde rahim ince yazmışlardı direk kağıda. 11. Gün 13 mm olmuştu. İnşallah sizinde ideal kalınlığa gelecek vaktindeİlk transferimde adetin 2. Ve 11. Gunu bakılmıstı. Bugun zaten randevum vardı adetim denk gelınce ölçtük ama yarın tekrar bakılsın dedı doktorum yarın tekrar gidicem.
Ay ınsallah cok tesekkur ederimİçiniz rahat olsun hiç sorun değil ilk günün böyle çıkması. Benim 2. Gün kontrolümde rahim ince yazmışlardı direk kağıda. 11. Gün 13 mm olmuştu. İnşallah sizinde ideal kalınlığa gelecek vaktinde
Yok gün içi belirli saati yoktu canım sürekli şaşkın gibi geziyordum ruh gibiydi rengim flndaCanım sabahlarımı gözün kararıyordu acaba benim sabahları bulantım oluyo bi fenalık geliyo
Sabah bulantisi hamilelikte olur geneldeYok gün içi belirli saati yoktu canım sürekli şaşkın gibi geziyordum ruh gibiydi rengim flnda
Bi tek sabahları oluyo bana ama kusma yok öğürüyorum geçiyo sonraSabah bulantisi hamilelikte olur genelde