Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştu

Daha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştu
Benim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştu

Anladım canım inşallah benimde öyle olur

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?

Aaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanıza

Kızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim 15 gündür hem kahverengi lekelenmem 2 kerede kırmızı su gibi kanamam oldu dün kalp atışını duyduk endişelenme diyeceğim ama ben de endişeliyim Allah’a emanet artık inş sağlıkla kavuşuruz proluton u sordum doktoruma sen bilirsin kanama alanı yok rahimde bence fazladan hormona da gerek yok karar senin dedi

İnşallah canım senin kanaman nedenmiş peki

İnşallah canım senin kanaman nedenmiş peki
Doktor bilmiyor kanama alanı görünmüyor rahimde dedi tuvalete kalkınca bu sabah su gibi tekrar oldu 2 kere hemde progestan vurdurdum proluton da progestanın yüksek dozuymuş gerek duymadı bana bırakınca bende yaptırmadım şimdi geçti çok az şekilde kahverengi oluyor

Aaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanıza
O zaman yapmaya gerek yok demişlerdi ama benim elimde vardı sağlık ocağında yaptırdım canım

Ben iğneyi yaptırdım öyle durdu şimdi kahverengi geliyo akıntı gelince ama hiç ağrım falan yok

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Reglin ilk günü rahim en ince halindedir ölçüm bile alınmaz önemli olan regli bittikten sonraki süreçten başlayarak transfere kadar oluşan kalınlıktır. Şuan çok normal yani o mm’lerde çıkması regli görüyorsunuz.

Kanama var mı ve şiddetli bir ağrı
Ben geçirdim onun için soruyorum
Hiç bir şey yok canım sabah birden oldu hani yumurtlama döneminde sancı cekeriz o öyle suan hiç bişe yok bugun transfer sonrası 16. Gün değerim 1285 ama kese yok birde vajinal ultrason yaparken biraz acıdı doktor en kötüsünü düşğnmek zorundayım suan bulgu ypk ama takip etcem dedi eşimde kendini kasmısındır o yüzden acımıstır diyor anlamadım hiç bişe senin kaçıncı gün kanaman olmuştu nasıl bir agrıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…