Daha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştuBelki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi
Belki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi mi
Benim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştuDaha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştu
Anladım canım inşallah benimde öyle olurBenim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştu
Çok üzüldüm gerçekten ama pes etmek yok biraz dinlen kafanı topla sonra yine denemeye devam Allah'ın izniyleben kan testi yaptırdım 1 çıktı sonucum malesef negatif .. 5, gün embriyosu olup da tek tutmayan benim heralde . yazabilirsiniz beni tabloya .. herkesin allah gönlüne istediğini versin . hoşçakalın
Aaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanızaBenim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştu
11. Gün 113 çıktı 13. Gün 230Maşallah çok şükür değer kaç
2 kat değil yuzde 60 olması yeterli dıe söylenir hep. Strese girmeyin kese 3000 üzeri olunca görülür dıe biliyorum.700 olan değerim iki gün sonra 1285 oldu iki kat artmamıs kızlar
Vajinada 1500 civarlarında görünür dedi doktorum ama bugun küçükte olsa görmeyi beklerdim dedi2 kat değil yuzde 60 olması yeterli dıe söylenir hep. Strese girmeyin kese 3000 üzeri olunca görülür dıe biliyorum.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim 15 gündür hem kahverengi lekelenmem 2 kerede kırmızı su gibi kanamam oldu dün kalp atışını duyduk endişelenme diyeceğim ama ben de endişeliyim Allah’a emanet artık inş sağlıkla kavuşuruz proluton u sordum doktoruma sen bilirsin kanama alanı yok rahimde bence fazladan hormona da gerek yok karar senin dediKızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı
İnşallah canım senin kanaman nedenmiş pekiMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim 15 gündür hem kahverengi lekelenmem 2 kerede kırmızı su gibi kanamam oldu dün kalp atışını duyduk endişelenme diyeceğim ama ben de endişeliyim Allah’a emanet artık inş sağlıkla kavuşuruz
Doktor bilmiyor kanama alanı görünmüyor rahimde dedi tuvalete kalkınca bu sabah su gibi tekrar oldu 2 kere hemde progestan vurdurdum proluton da progestanın yüksek dozuymuş gerek duymadı bana bırakınca bende yaptırmadım şimdi geçti çok az şekilde kahverengi oluyorİnşallah canım senin kanaman nedenmiş peki
O zaman yapmaya gerek yok demişlerdi ama benim elimde vardı sağlık ocağında yaptırdım canımAaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanıza
Ben iğneyi yaptırdım öyle durdu şimdi kahverengi geliyo akıntı gelince ama hiç ağrım falan yokDoktor bilmiyor kanama alanı görünmüyor rahimde dedi tuvalete kalkınca bu sabah su gibi tekrar oldu 2 kere hemde progestan vurdurdum proluton da progestanın yüksek dozuymuş gerek duymadı bana bırakınca bende yaptırmadım şimdi geçti çok az şekilde kahverengi oluyor
Çok haklısınızEvet hepsi öyle söylüyor, mesela ne kadar yorma, ne kadar eğilme ya da uzanmabunları merak ediyorum, Salı günü doktoruma hepsini sorcam, çünkü her yaptığım harekette acaba mı diyorum… böyle 2-3 ay geçmez ki
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @busraayvaz 5.gün embriyosu 21 nisan N nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan @ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan Transfer iptal @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan @Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan @Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan @Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan @Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan @ayfergokce 5.gün embriyosu 32 8 nisan @biber89 5.gün embriyosu 14 nisan @Melina007 5.gün embriyosu 32 26 nisan @m_ldk 5.gün embriyosu 27 19 nisan @gizem2607 3.gun embriyosu 32 20 nisan @melekgungor 5.gün embriyosu 32 26 nisan @hadiyandan 3.gün embriyosu 30 27 nisan @Bayan Kamez 5.gün embriyosu 17 nisan @Harley Quinn 5.gün embriyosu 38 17 nisan H Hzl3459 5.gün embriyosu 29 18 nisan @Mucizem olsun 5.gün embriyosu 28 24 nisan B bsradnzli 4.gün embriyosu 31 7 nisan @Serpilpul 3.gün embriyosu 43 @Gelecek13 5.gün embriyosu 18 nisan @ozgecagan 5.gün embriyosu 32 24 nisan C cimcim 5.gün embriyosu 26 nisan @mucize0616 5.gün embriyosu 24 nisan Sohrab 3.gün embriyosu 24 nisan @dondu kurt 5.gün embriyosu 24 nisan
Reglin ilk günü rahim en ince halindedir ölçüm bile alınmaz önemli olan regli bittikten sonraki süreçten başlayarak transfere kadar oluşan kalınlıktır. Şuan çok normal yani o mm’lerde çıkması regli görüyorsunuz.Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Kanama var mı ve şiddetli bir ağrıVajinada 1500 civarlarında görünür dedi doktorum ama bugun küçükte olsa görmeyi beklerdim dedi
Hiç bir şey yok canım sabah birden oldu hani yumurtlama döneminde sancı cekeriz o öyle suan hiç bişe yok bugun transfer sonrası 16. Gün değerim 1285 ama kese yok birde vajinal ultrason yaparken biraz acıdı doktor en kötüsünü düşğnmek zorundayım suan bulgu ypk ama takip etcem dedi eşimde kendini kasmısındır o yüzden acımıstır diyor anlamadım hiç bişe senin kaçıncı gün kanaman olmuştu nasıl bir agrıydıKanama var mı ve şiddetli bir ağrı
Ben geçirdim onun için soruyorum
Siz ne geçirdiniz acabaKanama var mı ve şiddetli bir ağrı
Ben geçirdim onun için soruyorum