Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 24 nisanda 2 embriyo transferi bugün test yaptım 39.7 çıktı nasıl sizce
Bende 24 nisanda transfer oldum tek embriyo 8.gün 86 gelmişti. Yarın kontol kan vereceğim. Muhtemelen geç tutunmuş veya biri olumlu olabilir. Gününe göre değerin biraz düşük gibi 2 gün sonra kontrol bakmak gerekir

Kızlar ben prolutex kullanıyorum ve vücudumda kırmızı deri döküntüleri, kabarıklık ve ciddi kaşıntı var. Karnımda aynı şekilde kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Bu durumu yasayaniniz oldu mu? Nasıl bir çözüm buldunuz? Bazen dayanilmayacak derecede kaşınıyor

İlaca alerjiniz gelişmiş doktorunuz ile görüştünüz mü? Bence mutlaka doktorunuza iletin belki ilaç değiştirir

O zaman antialerjik bir ilaç alıp alamayacağınızı sorabilirsiniz. Ancak onlar rahatlatır sizi o kadar kötüyseniz
Ya 1 aydır kullanıyorum bu iğneyi iki gün önce başladı bu alerji önce önemsemedim ama gittikçe artıyor tamam çok teşekkür ederim bı sorayim ama bugün cevap vermezler anca yarına bu gece zor olacak

Bende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi
Hayır ben öğrendiğimde o ay içinde iki kere regl oldum gibi oldu test verdiğimde 1600lerde idi daha sonra %60 ı geçemedim 3bine kadar kan verdim kanama ve şiddetli ağrı ile dış gebelik olduğu düşünüldü iğne ile kurtuldum

Ya 1 aydır kullanıyorum bu iğneyi iki gün önce başladı bu alerji önce önemsemedim ama gittikçe artıyor tamam çok teşekkür ederim bı sorayim ama bugün cevap vermezler anca yarına bu gece zor olacak
Canim östrjen miktari artikcada ciltte kizariklik yapio sadece igneye bagli degildir bence o, estrofemde yapio benimde oluo ozellikle yuzumde aninda kipkirmizi oluo betnovate die bi krem var cok az kortizon var icinde onu kullandrmislardi daha onceki transfrlerde ama sen doktoruna danis kirmiziligi kasintiyi alio .sormadan kullanma ama tabi yine cok gecmis olsum kuzum.

11. Gün 113 çıktı 13. Gün 230
Pazartesi tekrar kan ver dediler yükdelir merak etme geç tutunmuş dediler. 1 tanenin değeri gibi dedim pazartesi netleşir dediler. Başta böyle düşük görünce sevinemedim ama sonra yükselir dediklerinde sevindim. İnşallah yükselirr

Günaydınn bence yükselir hiç endişe etmeyinmoralinizide bozmayın

Kızlar bişey dicem bugün doktora kontrole gittim normalde geçen haftaya göre 7+0 olması gerekirken karından bakılan ultrason ile bugün 6+2 çıktı doktor da vajinadan bakmadığım için böyle çıktı o 3 haftaya normal olması gerektiği gibi çıkar dedi sizce de normal mi bu durum ben korktum acaba gelişmedi mi bebeğim diye bu arada kalp atışını da duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…