- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Allah razı olsun canım benimCanim östrjen miktari artikcada ciltte kizariklik yapio sadece igneye bagli degildir bence o, estrofemde yapio benimde oluo ozellikle yuzumde aninda kipkirmizi oluo betnovate die bi krem var cok az kortizon var icinde onu kullandrmislardi daha onceki transfrlerde ama sen doktoruna danis kirmiziligi kasintiyi alio .sormadan kullanma ama tabi yine cok gecmis olsum kuzum.
Bugün transferden sonra kaçıncı günün canım? Öyle hemen ümitsizliğe kapılma belki geç tutunmustur iki gün sonra tekrar bı baktırBugunde kese yok kızlar ben artık iyice ümidimi kaybettim
17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesefBugün transferden sonra kaçıncı günün canım? Öyle hemen ümitsizliğe kapılma belki geç tutunmustur iki gün sonra tekrar bı baktır
Bence yine de iki gün sonra tekrar baktirmalisin geç tutunmuş olabilir çünkü.17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesef
Pazartesi gideceğim tekrar internette 1000 üzerinde kese görünür yazıyor bende kese yok agrı yok ultrasonda hiç bişe yok bomboş gidip geliyorum buralara bakıyroum gec gören varmı o da yok herkes görmüş zamanında değerim 91 ile baslamıştı acaba o yüzdenmi diyorum hiç bilmiyorum. Beklemekte en zoru dış gebelik olsa bir opak bişe görürlerdi herhalde diyorum o da yokBence yine de iki gün sonra tekrar baktirmalisin geç tutunmuş olabilir çünkü.
Senin başta artmıyordu dimi bi de birden arttı yanlış mı hatrlıorum?Pazartesi gideceğim tekrar internette 1000 üzerinde kese görünür yazıyor bende kese yok agrı yok ultrasonda hiç bişe yok bomboş gidip geliyorum buralara bakıyroum gec gören varmı o da yok herkes görmüş zamanında değerim 91 ile baslamıştı acaba o yüzdenmi diyorum hiç bilmiyorum. Beklemekte en zoru dış gebelik olsa bir opak bişe görürlerdi herhalde diyorum o da yok
Vajinal ultrasonla mı baktırdın canım? Karindan gözükmez çünkü eğer öyle baktirdiysan…17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesef
Ben cok erken test yapmıştım 6. Gün 16 cıkmıstı 8. Gün 29 cıkmıstı 10. Gün 91 sonrada sırasıyla 318 700 1285 cıktıSenin başta artmıyordu dimi bi de birden arttı yanlış mı hatrlıorum?
Vajinal baktırdım ben canımVajinal ultrasonla mı baktırdın canım? Karindan gözükmez çünkü eğer öyle baktirdiysan…
Vajinal baktırdım ben canım
Tüp bebekte gec döllenme olmaz diye düşünüyorum zaten döllenmiş embriyo koyuyolar normal gebelik değil benimBir arkadaşın yazdigi gibi geç döllenmiş olabikir, moral çok önemli, bozma hemen moralini.. daha hiç bişi belli değil
Olabiliyor tabi ki… içini ferah tut, henüz bişi bekli değil, doktorunda yine bakalımTüp bebekte gec döllenme olmaz diye düşünüyorum zaten döllenmiş embriyo koyuyolar normal gebelik değil benim
Tüp bebekte gec döllenme olmaz diye düşünüyorum zaten döllenmiş embriyo koyuyolar normal gebelik değil benim
Geç döllenme olabiliyor tüp bebekte deTüp bebekte gec döllenme olmaz diye düşünüyorum zaten döllenmiş embriyo koyuyolar normal gebelik değil benim
Olumsuz düşünme canım ben de keseyi değer 3 binlere yakınken gördüm. Dış gebelikte bu kadar düzenli artmıyor genelde beta ayrıca çok kötü ağrılar oluyor yengemden biliyorum. Allah'ın izniyle 3-4 güne göreceksin keseyi17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesef
Ben de daha baktirmadim canım. hesaplamalarıma göre şu anda 5+3 görünüyorum ama doktorun verdiği tarihi bekliyorum. Haftaya cuma gideceğim nasipse. Ama belki şu an gitsem benim de görünmeyecek. Şimdiden kendini yipratma iki gün sonra tekrar bı baktır. Ona göre yol haritani belirle.Pazartesi gideceğim tekrar internette 1000 üzerinde kese görünür yazıyor bende kese yok agrı yok ultrasonda hiç bişe yok bomboş gidip geliyorum buralara bakıyroum gec gören varmı o da yok herkes görmüş zamanında değerim 91 ile baslamıştı acaba o yüzdenmi diyorum hiç bilmiyorum. Beklemekte en zoru dış gebelik olsa bir opak bişe görürlerdi herhalde diyorum o da yok
İnsallah canım dediğin gibi olur ve güzel haberler alırım acaba böyle gec görenler oluyormuOlabiliyor tabi ki… içini ferah tut, henüz bişi bekli değil, doktorunda yine bakalım
Demiş… bir bildiği vardır canım
Ama döllenmiş embriyoyu koymuyolarmı zatenGeç döllenme olabiliyor tüp bebekte de
Bebim vajinadan görülmedi canım sen vajinadan baktırmadıysan zaten normal o değerde görülmesiOlumsuz düşünme canım ben de keseyi değer 3 binlere yakınken gördüm. Dış gebelikte bu kadar düzenli artmıyor genelde beta ayrıca çok kötü ağrılar oluyor yengemden biliyorum. Allah'ın izniyle 3-4 güne göreceksin keseyi
Doktorumun dediği tarih 13 mayıstı benim 19 unda transfer oldum kac haftalık oluyormBen de daha baktirmadim canım. hesaplamalarıma göre şu anda 5+3 görünüyorum ama doktorun verdiği tarihi bekliyorum. Haftaya cuma gideceğim nasipse. Ama belki şu an gitsem benim de görünmeyecek. Şimdiden kendini yipratma iki gün sonra tekrar bı baktır. Ona göre yol haritani belirle.