Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benim Ben de öyle olabilir diye düşündüm bir iki gün daha prolutexe devam edeyim dedim. Ben de Bepanthol sensiderm var kortizon içermiyor ama kaşıntı giderici. bayağı rahatlatıyor. Bakalım inşallah daha fazla zorlamaz beni tekrar teşekkür ederim canım

Bugün transferden sonra kaçıncı günün canım? Öyle hemen ümitsizliğe kapılma belki geç tutunmustur iki gün sonra tekrar bı baktır
17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesef

Bence yine de iki gün sonra tekrar baktirmalisin geç tutunmuş olabilir çünkü.
Pazartesi gideceğim tekrar internette 1000 üzerinde kese görünür yazıyor bende kese yok agrı yok ultrasonda hiç bişe yok bomboş gidip geliyorum buralara bakıyroum gec gören varmı o da yok herkes görmüş zamanında değerim 91 ile baslamıştı acaba o yüzdenmi diyorum hiç bilmiyorum. Beklemekte en zoru dış gebelik olsa bir opak bişe görürlerdi herhalde diyorum o da yok

Senin başta artmıyordu dimi bi de birden arttı yanlış mı hatrlıorum?

Bir arkadaşın yazdigi gibi geç döllenmiş olabikir, moral çok önemli, bozma hemen moralini.. daha hiç bişi belli değil
Tüp bebekte gec döllenme olmaz diye düşünüyorum zaten döllenmiş embriyo koyuyolar normal gebelik değil benim

17. Gün canım dün beta değerim 1285 tı bugun 1700 civarında olmuş okması lazım ama kese yok maalesef
Olumsuz düşünme canım ben de keseyi değer 3 binlere yakınken gördüm. Dış gebelikte bu kadar düzenli artmıyor genelde beta ayrıca çok kötü ağrılar oluyor yengemden biliyorum. Allah'ın izniyle 3-4 güne göreceksin keseyi

Ben de daha baktirmadim canım. hesaplamalarıma göre şu anda 5+3 görünüyorum ama doktorun verdiği tarihi bekliyorum. Haftaya cuma gideceğim nasipse. Ama belki şu an gitsem benim de görünmeyecek. Şimdiden kendini yipratma iki gün sonra tekrar bı baktır. Ona göre yol haritani belirle.

Bebim vajinadan görülmedi canım sen vajinadan baktırmadıysan zaten normal o değerde görülmesi

Doktorumun dediği tarih 13 mayıstı benim 19 unda transfer oldum kac haftalık oluyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…