- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Gebeliktendir o canım bende bulantı hiç olmamistiBi tek sabahları oluyo bana ama kusma yok öğürüyorum geçiyo sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliktendir o canım bende bulantı hiç olmamistiBi tek sabahları oluyo bana ama kusma yok öğürüyorum geçiyo sonra
Ya benden bugün kanama geldi ondan tribe girdimGebeliktendir o canım bende bulantı hiç olmamisti
Bende 24 nisanda transfer oldum tek embriyo 8.gün 86 gelmişti. Yarın kontol kan vereceğim. Muhtemelen geç tutunmuş veya biri olumlu olabilir. Gününe göre değerin biraz düşük gibi 2 gün sonra kontrol bakmak gerekirKızlar 24 nisanda 2 embriyo transferi bugün test yaptım 39.7 çıktı nasıl sizce
Kızlar ben prolutex kullanıyorum ve vücudumda kırmızı deri döküntüleri, kabarıklık ve ciddi kaşıntı var. Karnımda aynı şekilde kıpkırmızı ve çok kaşınıyor. Bu durumu yasayaniniz oldu mu? Nasıl bir çözüm buldunuz? Bazen dayanilmayacak derecede kaşınıyor
Görüştüm kalçadan olan iğneye geçebilirsin dedi ama şu an çok fena durumdayım ne yapabilirim diye bı sormak istedimİlaca alerjiniz gelişmiş doktorunuz ile görüştünüz mü? Bence mutlaka doktorunuza iletin belki ilaç değiştirir
Ilık su ile duş alıp vücudunuzu nemlendirebilirsinizGörüştüm kalçadan olan iğneye geçebilirsin dedi ama şu an çok fena durumdayım ne yapabilirim diye bı sormak istedim
Denedim ama maalesef fayda etmediIlık su ile duş alıp vücudunuzu nemlendirebilirsiniz
Sızın 5.gun muydu?Bende 24 nisanda transfer oldum tek embriyo 8.gün 86 gelmişti. Yarın kontol kan vereceğim. Muhtemelen geç tutunmuş veya biri olumlu olabilir. Gününe göre değerin biraz düşük gibi 2 gün sonra kontrol bakmak gerekir
O zaman antialerjik bir ilaç alıp alamayacağınızı sorabilirsiniz. Ancak onlar rahatlatır sizi o kadar kötüysenizDenedim ama maalesef fayda etmedi
EvetSızın 5.gun muydu?
Ya 1 aydır kullanıyorum bu iğneyi iki gün önce başladı bu alerji önce önemsemedim ama gittikçe artıyor tamam çok teşekkür ederim bı sorayim ama bugün cevap vermezler anca yarına bu gece zor olacakO zaman antialerjik bir ilaç alıp alamayacağınızı sorabilirsiniz. Ancak onlar rahatlatır sizi o kadar kötüyseniz
Hayır ben öğrendiğimde o ay içinde iki kere regl oldum gibi oldu test verdiğimde 1600lerde idi daha sonra %60 ı geçemedim 3bine kadar kan verdim kanama ve şiddetli ağrı ile dış gebelik olduğu düşünüldü iğne ile kurtuldumBende agrı ya da kanama yok anlamadım bende değer artıslarınız düzenlimiydi
Canim östrjen miktari artikcada ciltte kizariklik yapio sadece igneye bagli degildir bence o, estrofemde yapio benimde oluo ozellikle yuzumde aninda kipkirmizi oluo betnovate die bi krem var cok az kortizon var icinde onu kullandrmislardi daha onceki transfrlerde ama sen doktoruna danis kirmiziligi kasintiyi alio .sormadan kullanma ama tabi yine cok gecmis olsum kuzum.Ya 1 aydır kullanıyorum bu iğneyi iki gün önce başladı bu alerji önce önemsemedim ama gittikçe artıyor tamam çok teşekkür ederim bı sorayim ama bugün cevap vermezler anca yarına bu gece zor olacak
11. Gün 113 çıktı 13. Gün 230
Pazartesi tekrar kan ver dediler yükdelir merak etme geç tutunmuş dediler. 1 tanenin değeri gibi dedim pazartesi netleşir dediler. Başta böyle düşük görünce sevinemedim ama sonra yükselir dediklerinde sevindim. İnşallah yükselirrBende 24 nisanda transfer oldum tek embriyo 8.gün 86 gelmişti. Yarın kontol kan vereceğim. Muhtemelen geç tutunmuş veya biri olumlu olabilir. Gününe göre değerin biraz düşük gibi 2 gün sonra kontrol bakmak gerekir
Günaydınn bence yükselir hiç endişe etmeyinmoralinizide bozmayınPazartesi tekrar kan ver dediler yükdelir merak etme geç tutunmuş dediler. 1 tanenin değeri gibi dedim pazartesi netleşir dediler. Başta böyle düşük görünce sevinemedim ama sonra yükselir dediklerinde sevindim. İnşallah yükselirr
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kan verdim 2 gün önce 111 di şimdi de 286 çıktı çok şükür