Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi
Belki yerleşme kanamasıdır canım. Bende iki kere lekelenme yaşadım ikisinde de proluton vurdurdum. Sonra durdu kanamam. Çok yoğun muydu yoksa lekelenme gibi mi
Daha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştu

Daha önce kahve lekelerim gelmişti akıntılı öyle değil normal sulu açık kırmızı kan 4 5 kere geldi sildikçe sonra kahverengi akıntıya döndü çok azaldı senin nasıl olmuştu
Benim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştu

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?

Benim gece olmuş sabah durmuştu ama yinede proluton vurdurdum. Sonraki 3 gün sonra olmuştu sabah kalktığımda gördüm yine kahverengi oldu. Ama yine de proluton vurdurmultum ama benim gördüğümde ikisi de durmuştu
Aaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanıza 🌼

Kızlar kanamam oldu bugün az miktarda doktor düşük önleyici iğne verdi kanama durdu kahverengi leke geliyo şimdi sadece başına gelen var mı 😢
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim 15 gündür hem kahverengi lekelenmem 2 kerede kırmızı su gibi kanamam oldu dün kalp atışını duyduk endişelenme diyeceğim ama ben de endişeliyim Allah’a emanet artık inş sağlıkla kavuşuruz proluton u sordum doktoruma sen bilirsin kanama alanı yok rahimde bence fazladan hormona da gerek yok karar senin dedi

İnşallah canım senin kanaman nedenmiş peki
Doktor bilmiyor kanama alanı görünmüyor rahimde dedi tuvalete kalkınca bu sabah su gibi tekrar oldu 2 kere hemde progestan vurdurdum proluton da progestanın yüksek dozuymuş gerek duymadı bana bırakınca bende yaptırmadım şimdi geçti çok az şekilde kahverengi oluyor

Aaa sıze demıstım proluton yaptırın dıye, vermedı demıstınız o zaman, sevındım yaptırmanıza 🌼
O zaman yapmaya gerek yok demişlerdi ama benim elimde vardı sağlık ocağında yaptırdım canım

Doktor bilmiyor kanama alanı görünmüyor rahimde dedi tuvalete kalkınca bu sabah su gibi tekrar oldu 2 kere hemde progestan vurdurdum proluton da progestanın yüksek dozuymuş gerek duymadı bana bırakınca bende yaptırmadım şimdi geçti çok az şekilde kahverengi oluyor
Ben iğneyi yaptırdım öyle durdu şimdi kahverengi geliyo akıntı gelince ama hiç ağrım falan yok

İsimEmbriyo bilgisi🐞YaşTransfer tarihiSonuç 🌹Cinsiyet❤️
Naz8684 Naz8684 3.gün embriyosu378 Nisan😔
@busraayvaz5.gün embriyosu21 nisan🤰🌹🧿
N nimolik 5.gün embriyosu271 Nisan🤰🌹🧿

@Ankalinka
5.gün embriyosu 298 nisan😔
@ozdenkocak88 5.gün embriyosu3429 mart🤰🌹🧿
@CicikusBulut 5.gün embriyosu 3711 nisan😔
@bamagirl89 5.gün embriyosu 3318 nisanTransfer iptal
@sansll 5.gün embriyosu 266 nisan🤰🌹🧿
@Nazelina 5.gün embriyosu 2620 nisan🤰🌹🧿
@Hilal24_ 4.gün embriyosu 297 nisan🤰🌹🧿
@deniizzzzz6.gün embriyosu 3831 mart🤰🌹🧿
@Matilda93.gün embriyosu 397 nisan😔
@Elaumut3.gün embriyosu3417 nisan🤰🌹🧿
C chemist8085 5.gün embriyosu 3817 nisan🤰🌹🧿
@masalperissi 4.gün embriyosu 306 nisan😔
@Papatya1610 3.gün embriyosu 3310 nisan🤰🌹🧿
@Zdge3.gün embriyosu3211 nisan😔
@Deniz3525 5.gün embriyosu326 nisan🤰🌹🧿
@anneoluym5.gün embriyosu 3129 mart🤰🌹🧿
@cgdm123 5.gün embriyosu 335 nisan😔
@mahmir 3.gün embriyosu 291 nisan😔
@Buray1522 4.gün embriyosu 337 nisan😔
@Esssmmaaa 5.gün embriyosu 2719 nisan🤰🌹🧿
@munni 3.gün embriyosu 353 nisan😔
@Ozoz19074.gün embriyosu3215 nisan🤰🌹🧿
@FraRabia5.gün embriyosu284 nisan🤰🌹🧿
@rapnzell 5.gün embriyosu 3219 nisan
@Hestiada5.gün embriyosu 378 nisan🤰🌹🧿
@Elseko 5.gün embriyosu 307 nisan🤰🌹🧿
@slim she 3.gün embriyosu 7 nisan😔
@Hzl075.gün embriyosu2511 nisan😔
@Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 3613 nisan🤰🌹🧿
@anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan🤰🌹🧿
@Sayuluku3.gün embriyosu 318 nisan😔
@mucizeusa 3.gün embriyosu 3211 nisan🤰🌹🧿
@ayfergokce5.gün embriyosu 328 nisan🤰🌹🧿
@biber895.gün embriyosu 14 nisan😔
@Melina007 5.gün embriyosu 3226 nisan🤰🌹🧿
@m_ldk 5.gün embriyosu 2719 nisan🤰🌹🧿
@gizem2607 3.gun embriyosu3220 nisan
@melekgungor 5.gün embriyosu 3226 nisan😔
@hadiyandan 3.gün embriyosu 3027 nisan
@Bayan Kamez 5.gün embriyosu17 nisan🤰🌹🧿
@Harley Quinn 5.gün embriyosu 3817 nisan🤰🌹🧿
H Hzl3459 5.gün embriyosu 2918 nisan🤰🌹🧿
@Mucizem olsun 5.gün embriyosu 2824 nisan🤰🌹🧿
B bsradnzli 4.gün embriyosu 317 nisan🤰🌹🧿
@Serpilpul3.gün embriyosu43🤰🌹🧿
@Gelecek13 5.gün embriyosu 18 nisan🤰🌹🧿
@ozgecagan 5.gün embriyosu 3224 nisan🤰🌹🧿
C cimcim 5.gün embriyosu26 nisan🤰🌹🧿
@mucize06165.gün embriyosu24 nisan🤰🌹🧿
Sohrab Sohrab 3.gün embriyosu24 nisan🤰🌹🧿
@dondu kurt 5.gün embriyosu 24 nisan🤰

Kızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Reglin ilk günü rahim en ince halindedir ölçüm bile alınmaz önemli olan regli bittikten sonraki süreçten başlayarak transfere kadar oluşan kalınlıktır. Şuan çok normal yani o mm’lerde çıkması regli görüyorsunuz.

Kanama var mı ve şiddetli bir ağrı
Ben geçirdim onun için soruyorum
Hiç bir şey yok canım sabah birden oldu hani yumurtlama döneminde sancı cekeriz o öyle suan hiç bişe yok bugun transfer sonrası 16. Gün değerim 1285 ama kese yok birde vajinal ultrason yaparken biraz acıdı doktor en kötüsünü düşğnmek zorundayım suan bulgu ypk ama takip etcem dedi eşimde kendini kasmısındır o yüzden acımıstır diyor anlamadım hiç bişe senin kaçıncı gün kanaman olmuştu nasıl bir agrıydı

X