- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Pazartesi gunu transferim varNormalde ne zaman peki?
Yaaa bakalim bende yatisimi yaptirdim bekliyorum artik aksama anca bitecek sanirim insallah pazartesi de bebis tutunurBen o serum un çok ise yaradığını düşünüyorum bugun transfer olan bi arkadaşıma mesaj attım zorladım bu serumu taktırması için ama ikna edemedim
5. Gun embiriyosu yas 31 tutu sukur rabim isteyen herkeze tek seferde nasip etsinCanim hayırlı olsun. İnsaAllah sende pozitifleri görürsün. Yaş kaçtı birde kaçıncı gün embriyosu senide ekleyeceğim
Tebrik ederim bende verdim dun deger 108 cikti doktor dusuk dedi biz bu testleri ne kadar surede bir tekrarlicazBen ilk kan değerini 7. Gün öğrendimbugun 9. Günüm ikinci kanı vereceğim bugun siz kan vermicekmisimiz benim de çift embriyo transfer olduğu İçin erkenden kanda çıkar diye erkenden test verdim
Bahsettiğiniz serum nedir?Benim tedavi gördüğüm hastane transfer öncesi acilde yaptırdı transfer günü normal tüp bebek ünitesinde yaptırdı acilde 1800 TL gibi para ödedim transfer günü aynı serum a 1000 TL ödedim ama bana takılan serum 8 saat değildi 2 saat sürdü sadece ben faydası olduğuna inanıyorum o serum un doktoruna danışarak yaptırabilirsin
2 gün arayla tekrarlanıyor diye biliyorumTebrik ederim bende verdim dun deger 108 cikti doktor dusuk dedi biz bu testleri ne kadar surede bir tekrarlicaz
Hadi gözünüz aydın. Sağlıklı bir gebelik olur insaAllah.5. Gun embiriyosu yas 31 tutu sukur rabim isteyen herkeze tek seferde nasip etsin
8. Gün çıkan değer 108 ve doktor düşük mü dedi benim de 7. Gün 50 küsürdü o zaman benimki de düşükTebrik ederim bende verdim dun deger 108 cikti doktor dusuk dedi biz bu testleri ne kadar surede bir tekrarlicaz
Geç tutunma olabilir canim. Önemli olan iki günde bir artması.8. Gün çıkan değer 108 ve doktor düşük mü dedi benim de 7. Gün 50 küsürdü o zaman benimki de düşük
Evet adı doğru dün transfer sırasında bana da takıldı 3 4 saat sürdü bitmesi bebeğin tutunması için inşallah işe yararAdı intralipid di sanırım
Valla canimi sıktı tabi bunu dien saglik ocagi doktoruydu belki anlamiodur die moral verdim kendime8. Gün çıkan değer 108 ve doktor düşük mü dedi benim de 7. Gün 50 küsürdü o zaman benimki de düşük
Senin doktorun deger icin bisi soledimi8. Gün çıkan değer 108 ve doktor düşük mü dedi benim de 7. Gün 50 küsürdü o zaman benimki de düşük
Sizin doktorunuz neden bu kadar ümidinizi kırdı? Yumurtası olmayan, sperm tese ile bile çıkmayan, donasyon yapmak zorunda kalan insanlar var. Onlar için ümit bar sizin için neden olmasın. Doktorunuz şimdiden % oranı vererek bence sizin moralinizi bozuyor. Benim doktorum vermedi % oranı ama belki sizinkinden düşük bunu bilemeyiz. Ben doktorunuza sinir oldum şahsenAnladım canım doktorun önermesi gerekiyor. Benim ilk denemem olacak zaten. Doktor uygun görseydi onerirdi . Ama isterdim çünkü yüzde 8 şansımız var.
İns guzel haber alirsinKızlar selam benim transferim bugün gerçekleşiyor aslında tarih yarindi ama doktor bugün yapalım dedi şuan yoldayım hepmizimiz için en güzeli neyse o olsun bol bol dua edin benim içinde bugün
Hadi kolaylikla gerceklessin transferin insallah sansin bol olsun sımsıkı tutunsun bebeginKızlar selam benim transferim bugün gerçekleşiyor aslında tarih yarindi ama doktor bugün yapalım dedi şuan yoldayım hepmizimiz için en güzeli neyse o olsun bol bol dua edin benim içinde bugün
Sizin doktorunuz neden bu kadar ümidinizi kırdı? Yumurtası olmayan, sperm tese ile bile çıkmayan, donasyon yapmak zorunda kalan insanlar var. Onlar için ümit bar sizin için neden olmasın. Doktorunuz şimdiden % oranı vererek bence sizin moralinizi bozuyor. Benim doktorum vermedi % oranı ama belki sizinkinden düşük bunu bilemeyiz. Ben doktorunuza sinir oldum şahsen
Ben yürekten inanıyorumBende çok sinir oldum canim. Valla doktorun ne dediği pekte önemli değil aslında verecek olan Allah. İlk başta psikolojik olarak çökertti bizi direk Kıbrıs'a gidin dedi. Allah'ım hayirlisini versin. Zaten bu denemem olumsuz olursa daha orada yaptırmam.
İnsaAllah canım benim. Bende inanıyorum bazen içimde burukluk olmuyor degil.Olmazsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğiz. Allah'tan gelene razıyım.Ben yürekten inanıyorumolacağına gerçekten inanıyorum
Hayırlısıyla kolaylıkla geçer insaAllah canım. Sıkıca tutunur sana. Allah gönlünden geçeni nasip etsin İnsaAllahKızlar selam benim transferim bugün gerçekleşiyor aslında tarih yarindi ama doktor bugün yapalım dedi şuan yoldayım hepmizimiz için en güzeli neyse o olsun bol bol dua edin benim içinde bugün