- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 34
doğru diyorsun, sabırla bekleyip doktoruma güvenip süreci takip edeyim o halde.Bence kaç yumurta topladığı degil embriyo yada yumurta kalitesi daha önemli benim ilk opuda 13 yumurta toplandı 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu tabi toplam 4 embriyo oldu 2 transfer oldum biri kimyasal biri de hiç tutmadı akabinde 2 ay vitamin takviyesi yapıldı 2. Opuda yumurta daha az dı 8 adet e düştü bende düşünce çok üzüldüm 6 tane 5. Gün kaliteli embriyo oluştu bu ay 2 adet transfer edildi ve dün 7. Günde pozıtıfı gördüm yani sayı degil bence kalite daha önemli
Canım hayırlı olsun, uğurlu gel bizede insallah pozitifle baslasin hep ole gitsin gunune gore guzel cikmis degerin cok cok tebrik ederimTekrar artısı 9. Gün bakacağım ya ondan sonra 11 diye devam edermi yim acaba hastane 10 nisan a gün vermişti yani 4 gün sonra
Merhaba, transfer gunum belli oldu 10 nisan 3.gun embriyosu konulacakMerhaba canım valla şimdi gördüm.Seninde hayırlı olsun tedavin insaAllah.Ekliyorum şimdi. Yaş kaçtı?
Çok güzel çıkmış canim. Serum neden acaba? Bana yazmadı. Her doktorun farklı tedavisi var.Bu arada kizlar bugun kontrolum vardi rahim kalinligi 10.6 cikti pazartesi de Allah'in izniylr transfer olacak. Yarin da bi serum yazdi 10 saatlikmis yaptiran var mi aramizda?
Bebegin tutunmasi icinmis, cok tesekkur ederimÇok güzel çıkmış canim. Serum neden acaba? Bana yazmadı. Her doktorun farklı tedavisi var.
İnsaAllah sıkıca tutunur sanaBebegin tutunmasi icinmis, cok tesekkur ederim
İyiyim şükür güzel geçti. İnşallah bebeğim tutunuyordurBugün transfer olan arkadaşlar nasılsınız? Umarım herşey güzel gecmistir? Bu arada uzak yerden gidip transfer olan varmı? Varsa kaldınız mı?
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan O ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 S sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 @Matilda9 5.gün embriyosu 39 8 nisan E Elaumut 3.gün embriyosu 34 @chemist8085 5.gün embriyosu 38 @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan
Tabiki de eklerim canim benim. Test günün ne zaman insaAllah pozitif haberini de verirsin. Topigimiz pozitiflerle dolar.Naz8684 benim de 6. Gün embriyosu 31 Mart'ta transfer oldum ben listeye eklenir miyim bilemiyorum yaş 38
Amin canım insaAllah sıkıca tutunur. Test günün ne zaman.İyiyim şükür güzel geçti. İnşallah bebeğim tutunuyordur
09 Nisan da test günümTabiki de eklerim canim benim. Test günün ne zaman insaAllah pozitif haberini de verirsin. Topigimiz pozitiflerle dolar.
Ay az kalmış canim09 Nisan da test günüm
az kalmış test gününe çok heycanlı09 Nisan da test günüm
Süt renginde olan serum ben yaptırdımBu arada kizlar bugun kontrolum vardi rahim kalinligi 10.6 cikti pazartesi de Allah'in izniylr transfer olacak. Yarin da bi serum yazdi 10 saatlikmis yaptiran var mi aramizda?
Benim de test günüm 10 nisan dı ben dayanamadım dün yaptırdım testi09 Nisan da test günüm
Adı intralipid di sanırımBu arada kizlar bugun kontrolum vardi rahim kalinligi 10.6 cikti pazartesi de Allah'in izniylr transfer olacak. Yarin da bi serum yazdi 10 saatlikmis yaptiran var mi aramizda?
16 NisanAmin canım insaAllah sıkıca tutunur. Test günün ne zaman.