- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
29 marttta transfer oldu bugun 9. Gün ikinci kanımı vereceğim 1 saate benim için de dua edinSizin ne zamn oldu transfer
Inşallah canım hayırlı sonuçlarını alirsin29 marttta transfer oldu bugun 9. Gün ikinci kanımı vereceğim 1 saate benim için de dua edin
2 gün önce yaptırdım yani 7. Gün 51,32 çıktıInşallah canım hayırlı sonuçlarını alirsinilk kan tahlinini ne zman yaptirdin sonuç ne cikmisti
Erken yaptırmana rağmen sonuç harika inşallah katlanır devam eder çok sevindim2 gün önce yaptırdım yani 7. Gün 51,32 çıktı
Sonuç çıkınca haber et canım. Merak ettim bendeKızlar kan verdim çıktım şimdi hastanedeninşallah hayırlı bir topik olur bugun artık netleşecek gebelik inşallah olumlu olur
Çok teşekkür ederim amin inşallahIlk bikac gün dinlen agir bisi yapma yeterli canım, ceviz kabak cekirdegi yiyebilirsin bu donemde az az hergun stres yapma onemli olan tek sey bu umarim emeklerinin karsiligini alirsin canimpozitif haberler gelsin
Senin topigin hepimize uğurlu gelecek inanıyorumSonuç çıkınca haber et canım. Merak ettim bende
Canım bugun bende pozitifi gordum 29 mart bize hayırlı gelicek Allahın izniyleSenin topigin hepimize uğurlu gelecek inanıyorumo yüzden ilk burda paylaşacağım öğreneyim bi hele 10 dakikaya açıklanır artık sisteme girilmiş ama sonuç henüz girilmemiş
Umut var mı ne demek:) gebesin sen:) Bak senin asıl test günün bugündü 9. Gün ve bugünde aranan değer için 99 gayet ideal bir değer. 11. Ve 13. Günlerden sonra nasıl arttığına inanamazsın. Ayrıca bu değerinde Bi öncekinden 2 kat artmış. Benim tüp bebek merkezinde yüzde 60 artış bile yeter deniyordu. Şimdi stres olma keyfine bak belki bir test daha istenir belkide hiç istenmez 10 gün sonra direk keseye çağrılırsın. Hiç miniğinide kendini sıkma şuan.Hanımlar 7. Gün 51,32 9. Gün 99.2 sizce nasıl tam 2 gün sonra yaptırdım Umut var mı
Hayırlı olsun saglikla artsın değeriniz inşallahHanımlar 7. Gün 51,32 9. Gün 99.2 sizce nasıl tam 2 gün sonra yaptırdım Umut var mı
İnşallah canım inşallah herkesin bir an önce pozitif haberlerini alırızHayırlı olsun saglikla artsın değeriniz inşallah
Hamilelikte yenilmemesi gerekenlerden diye biliyorum sende şuan hamilesin :)) yine doktorun daha iyisini bilir ama yemesen daha iyi sanki canımHanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime
Teşekkür ederim ne güzel moral verdin inşallah dediğin gibi olur doktorum la da daha hiç konuşmadım bi bahsedeyim durumdanUmut var mı ne demek:) gebesin sen:) Bak senin asıl test günün bugündü 9. Gün ve bugünde aranan değer için 99 gayet ideal bir değer. 11. Ve 13. Günlerden sonra nasıl arttığına inanamazsın. Ayrıca bu değerinde Bi öncekinden 2 kat artmış. Benim tüp bebek merkezinde yüzde 60 artış bile yeter deniyordu. Şimdi stres olma keyfine bak belki bir test daha istenir belkide hiç istenmez 10 gün sonra direk keseye çağrılırsın. Hiç miniğinide kendini sıkma şuan.
Bebisin hayirli olsun canim, saglikla ilerlesin insallah.Hanımlar 7. Gün 51,32 9. Gün 99.2 sizce nasıl tam 2 gün sonra yaptırdım Umut var mı
Canim benim masaAllah guzel artmış. İnsaAllah güzel artar.Hanımlar 7. Gün 51,32 9. Gün 99.2 sizce nasıl tam 2 gün sonra yaptırdım Umut var mı
Ayy canım benim mübarek aylarda Allah hepimizin yüzünü güldürsün. İnsaAllah hepimize uğurlu gelirde topik pozitifleri tam görürSenin topigin hepimize uğurlu gelecek inanıyorumo yüzden ilk burda paylaşacağım öğreneyim bi hele 10 dakikaya açıklanır artık sisteme girilmiş ama sonuç henüz girilmemiş