Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende geldim pazartesi opu sonrası ya 3 ya 5 saycam zorlu süreç başladı 3. Denemem ilk negatif 2.dış gebelik inşallah olur bu kez

Hanımlar 7. Gün 51,32 9. Gün 99.2 sizce nasıl tam 2 gün sonra yaptırdım Umut var mı
Umut var mı ne demek:) gebesin sen:) Bak senin asıl test günün bugündü 9. Gün ve bugünde aranan değer için 99 gayet ideal bir değer. 11. Ve 13. Günlerden sonra nasıl arttığına inanamazsın. Ayrıca bu değerinde Bi öncekinden 2 kat artmış. Benim tüp bebek merkezinde yüzde 60 artış bile yeter deniyordu. Şimdi stres olma keyfine bak belki bir test daha istenir belkide hiç istenmez 10 gün sonra direk keseye çağrılırsın. Hiç miniğinide kendini sıkma şuan.

Hanımlar geç oldu ama uyumayan vardır belki aranızda sakatat yani kokoreç yesem bir Zararı olur mu bana bebeğime

Teşekkür ederim ne güzel moral verdin inşallah dediğin gibi olur doktorum la da daha hiç konuşmadım bi bahsedeyim durumdan

Senin topigin hepimize uğurlu gelecek inanıyorum o yüzden ilk burda paylaşacağım öğreneyim bi hele 10 dakikaya açıklanır artık sisteme girilmiş ama sonuç henüz girilmemiş
Ayy canım benim mübarek aylarda Allah hepimizin yüzünü güldürsün. İnsaAllah hepimize uğurlu gelirde topik pozitifleri tam görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…