Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• C963CB32-3027-48A1-9CCD-B7DABCE93785.png
    C963CB32-3027-48A1-9CCD-B7DABCE93785.png
    39 KB · Görüntüleme: 46
Valla cesaret etmeyi bırak kendimi gününe sartlandirdim 😊 tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙌 peki belirtiler varmiydi?
Transfer den sonra hiç belirtim olmadı herkes belirtilerini anlatırken burda ben her sabah kendimde bir belirti aradım hiç olmadı ama akabinde 6. Gün bir toprak gri arası bir renkte yapışkan sümüksü bir pıhtı geldi selpaga o zaman tamamen kaybettiğimi düşündüm 6. Günün akşamında da bu sefer selpaga sulu pembe bir renk geldi işte onun tutunma kanaması olabileceğini umut edip şansımı denedim ve kan verdim

Aciller de takılıyor mu bende yarın gidip taktirayim transfer 8 nisan.
Benim tedavi gördüğüm hastane transfer öncesi acilde yaptırdı transfer günü normal tüp bebek ünitesinde yaptırdı acilde 1800 TL gibi para ödedim transfer günü aynı serum a 1000 TL ödedim ama bana takılan serum 8 saat değildi 2 saat sürdü sadece ben faydası olduğuna inanıyorum o serum un doktoruna danışarak yaptırabilirsin

MasaAllah canim insaAllah artarak sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı bizim başımıza artık.
İntralipid serum tedavisi, bağışıklık sistemi güçlü olmayan kadınlarda sağlıklı bir gebeliğin gerçekleşmesi ve devam etmesi için kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.

Çocuk sahibi olmak isteyen ve yaşı ilerlemiş olan kadınlarda da intralipid serum desteğinden yararlanılabilmektedir. Tüp bebek tedavisi haricinde yalnızca döllenmenin desteklenmesi için önerilebildiği gibi tüp bebek tedavisi uygulamalarında bir yardımcı tedavi olarak da tercih edilebilir.

Bağışıklığı zayıf ve başarısız tüp bebek denemeleri yaşamış olan kadınlarda intralipid serum tedavisinden destek almak tüp bebek tedavisinin başarı oranını %90’a varan oranlarda arttırabilmektedir.

Bu nedenle infertilite tedavilerinde hekimin de önermesi ve gerekli bulması halinde serum tedavisi uygun profildeki hastalarda güvenle tercih edilebilir.

İntralipid serum tedavisi, bağışıklık sistemi güçlü olmayan kadınlarda sağlıklı bir gebeliğin gerçekleşmesi ve devam etmesi için kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.

Çocuk sahibi olmak isteyen ve yaşı ilerlemiş olan kadınlarda da intralipid serum desteğinden yararlanılabilmektedir. Tüp bebek tedavisi haricinde yalnızca döllenmenin desteklenmesi için önerilebildiği gibi tüp bebek tedavisi uygulamalarında bir yardımcı tedavi olarak da tercih edilebilir.

Bağışıklığı zayıf ve başarısız tüp bebek denemeleri yaşamış olan kadınlarda intralipid serum tedavisinden destek almak tüp bebek tedavisinin başarı oranını %90’a varan oranlarda arttırabilmektedir.

Bu nedenle infertilite tedavilerinde hekimin de önermesi ve gerekli bulması halinde serum tedavisi uygun profildeki hastalarda güvenle tercih edilebilir.
Bahçeci tüp bebek merkezinin sayfasından aldım bu yazıyı

Anladım canım doktorun önermesi gerekiyor. Benim ilk denemem olacak zaten. Doktor uygun görseydi onerirdi . Ama isterdim çünkü yüzde 8 şansımız var.
Ben olsam doktoruma bi sorardım benim ilk denemem de bu serum kullanılmadı ve embriyo hiç tutunamadı ikinci transfer de transfer günü bu serum u kullandılar tuttu ama kimyasal oldu bu 3. Transfer de riske atmak istemediler hem transfer öncesi hem transfer günü 2 kere serum u taktılar inşallah tutmuştur 🙏

Ben olsam doktoruma bi sorardım benim ilk denemem de bu serum kullanılmadı ve embriyo hiç tutunamadı ikinci transfer de transfer günü bu serum u kullandılar tuttu ama kimyasal oldu bu 3. Transfer de riske atmak istemediler hem transfer öncesi hem transfer günü 2 kere serum u taktılar inşallah tutmuştur 🙏
Bence tutundu canim. İnsaAllah sağlıklı şekilde ilerler. Doğru diyorsun doktora sorayım. Dövecek değil ya🤣

X