- 8 Ekim 2022
- 597
- 378
Sonucu paylasmismiydin? İnşallah mercimek seninle dirBenim de test günüm 10 nisan dı ben dayanamadım dün yaptırdım testi♀
7. Gün bu şekilde geldi bugun de 8. Gün birde yarın kan veririmSonucu paylasmismiydin? İnşallah mercimek seninle dir
Valla cesaret etmeyi bırak kendimi gününe sartlandirdim7. Gün bu şekilde geldi bugun de 8. Gün birde yarın kan veririm
Transfer den sonra hiç belirtim olmadı herkes belirtilerini anlatırken burda ben her sabah kendimde bir belirti aradım hiç olmadı ama akabinde 6. Gün bir toprak gri arası bir renkte yapışkan sümüksü bir pıhtı geldi selpaga o zaman tamamen kaybettiğimi düşündüm 6. Günün akşamında da bu sefer selpaga sulu pembe bir renk geldi işte onun tutunma kanaması olabileceğini umut edip şansımı denedim ve kan verdimValla cesaret etmeyi bırak kendimi gününe sartlandirdimtebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin peki belirtiler varmiydi?
Ben de yarin sabahtan yatip aksama kadar artik yaptiracagim sanirimSüt renginde olan serum ben yaptırdım
Normalde ne zaman peki?Ben de yarin sabahtan yatip aksama kadar artik yaptiracagim sanirim
Ben o serum un çok ise yaradığını düşünüyorum bugun transfer olan bi arkadaşıma mesaj attım zorladım bu serumu taktırması için ama ikna edemedimBen de yarin sabahtan yatip aksama kadar artik yaptiracagim sanirim
Aciller de takılıyor mu bende yarın gidip taktirayim transfer 8 nisan.Ben o serum un çok ise yaradığını düşünüyorum bugun transfer olan bi arkadaşıma mesaj attım zorladım bu serumu taktırması için ama ikna edemedim
MasaAllah canim insaAllah artarak sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı bizim başımıza artık.7. Gün bu şekilde geldi bugun de 8. Gün birde yarın kan veririm
Benim tedavi gördüğüm hastane transfer öncesi acilde yaptırdı transfer günü normal tüp bebek ünitesinde yaptırdı acilde 1800 TL gibi para ödedim transfer günü aynı serum a 1000 TL ödedim ama bana takılan serum 8 saat değildi 2 saat sürdü sadece ben faydası olduğuna inanıyorum o serum un doktoruna danışarak yaptırabilirsinAciller de takılıyor mu bende yarın gidip taktirayim transfer 8 nisan.
Benim transfer 29 u idi bu serumu 25 inde bi yaptılar birde transfer günü 29 unda yaptılarAciller de takılıyor mu bende yarın gidip taktirayim transfer 8 nisan.
İntralipid serum tedavisi, bağışıklık sistemi güçlü olmayan kadınlarda sağlıklı bir gebeliğin gerçekleşmesi ve devam etmesi için kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.MasaAllah canim insaAllah artarak sağlıklı bir şekilde ilerler. Darısı bizim başımıza artık.
Bahçeci tüp bebek merkezinin sayfasından aldım bu yazıyıİntralipid serum tedavisi, bağışıklık sistemi güçlü olmayan kadınlarda sağlıklı bir gebeliğin gerçekleşmesi ve devam etmesi için kullanılabilen bir tedavi yöntemidir.
Çocuk sahibi olmak isteyen ve yaşı ilerlemiş olan kadınlarda da intralipid serum desteğinden yararlanılabilmektedir. Tüp bebek tedavisi haricinde yalnızca döllenmenin desteklenmesi için önerilebildiği gibi tüp bebek tedavisi uygulamalarında bir yardımcı tedavi olarak da tercih edilebilir.
Bağışıklığı zayıf ve başarısız tüp bebek denemeleri yaşamış olan kadınlarda intralipid serum tedavisinden destek almak tüp bebek tedavisinin başarı oranını %90’a varan oranlarda arttırabilmektedir.
Bu nedenle infertilite tedavilerinde hekimin de önermesi ve gerekli bulması halinde serum tedavisi uygun profildeki hastalarda güvenle tercih edilebilir.
Anladım canım doktorun önermesi gerekiyor. Benim ilk denemem olacak zaten. Doktor uygun görseydi onerirdi . Ama isterdim çünkü yüzde 8 şansımız var.Bahçeci tüp bebek merkezinin sayfasından aldım bu yazıyı
Ben olsam doktoruma bi sorardım benim ilk denemem de bu serum kullanılmadı ve embriyo hiç tutunamadı ikinci transfer de transfer günü bu serum u kullandılar tuttu ama kimyasal oldu bu 3. Transfer de riske atmak istemediler hem transfer öncesi hem transfer günü 2 kere serum u taktılar inşallah tutmuşturAnladım canım doktorun önermesi gerekiyor. Benim ilk denemem olacak zaten. Doktor uygun görseydi onerirdi . Ama isterdim çünkü yüzde 8 şansımız var.
Benimde 29 mart transferimCanım bende varım 5. Gün embriyosu yarın yani 29 Mart transfer tarihim yaş 34yaşımda baya ilerlemiş buraya yazana kadar haberim yoktu
Benimde 29 mart transferimCanım bende varım 5. Gün embriyosu yarın yani 29 Mart transfer tarihim yaş 34yaşımda baya ilerlemiş buraya yazana kadar haberim yoktu
Ben ilk kan değerini 7. Gün öğrendimBenimde 29 mart transferim2 tane ins guzel haberi almisindir
Bence tutundu canim. İnsaAllah sağlıklı şekilde ilerler. Doğru diyorsun doktora sorayım. Dövecek değil yaBen olsam doktoruma bi sorardım benim ilk denemem de bu serum kullanılmadı ve embriyo hiç tutunamadı ikinci transfer de transfer günü bu serum u kullandılar tuttu ama kimyasal oldu bu 3. Transfer de riske atmak istemediler hem transfer öncesi hem transfer günü 2 kere serum u taktılar inşallah tutmuştur
Canim hayırlı olsun. İnsaAllah sende pozitifleri görürsün. Yaş kaçtı birde kaçıncı gün embriyosu senide ekleyeceğimBenimde 29 mart transferim2 tane yumurta transfer edildi