Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣🤣Bende çok sinir oldum canim. Valla doktorun ne dediği pekte önemli değil aslında verecek olan Allah. İlk başta psikolojik olarak çökertti bizi direk Kıbrıs'a gidin dedi. Allah'ım hayirlisini versin. Zaten bu denemem olumsuz olursa daha orada yaptırmam.
Orası öyle tabi veren Allah. Doktorun moralinizi bozması çok saçma. Hayırlı olsun. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah 😊

Orası öyle tabi veren Allah. Doktorun moralinizi bozması çok saçma. Hayırlı olsun. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah 😊
Rosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.

Rosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Benim fikrim yok 😊

Embriyo kalitesi düşecek olsa inanın dondurma işlemi yapmazlar dondurulup çözüldükten sonra transfer edilen embriyoların tutma ihtimali daha yüksek

H
Hangi merkez de tedavi görüyorsun

Amin inşallah hepimizin şimdi dinleniyorum nelere dikkat etmeliyiz acaba transferden sonra
Bugün dinlen canim. Diğer günler ağır iş yapma. Eğilip kalkarken kontrollü ol. Dr ilaç verdi mi? Ne kullanacaksın. Beni de şimdi aradılar saat 1 de transferim olacak insaAllah çok heyecanlıyım.Duarinizi bekliyorum bende🥰

3. Gün 8 hucreye bölünmesi çok iyi olmasi gerektiği gibi ilerlermiş emriyo bu güzel bisi, dondurulmuş embrio yu daha çok oneriolar canim zaten tutma olasiligi daha yuksek oluo diolar yarin bol sanslar 🙋‍♀️ kolaylikla olsun insallah guzel haberler gelsin🙏🙏

Amin inşallah hepimizin şimdi dinleniyorum nelere dikkat etmeliyiz acaba transferden sonra
Ilk bikac gün dinlen agir bisi yapma yeterli canım, ceviz kabak cekirdegi yiyebilirsin bu donemde az az hergun stres yapma onemli olan tek sey bu umarim emeklerinin karsiligini alirsin canim🙏🙏🙏 pozitif haberler gelsin🙏🙏

Bugün dinlen canim. Diğer günler ağır iş yapma. Eğilip kalkarken kontrollü ol. Dr ilaç verdi mi? Ne kullanacaksın. Beni de şimdi aradılar saat 1 de transferim olacak insaAllah çok heyecanlıyım.Duarinizi bekliyorum bende🥰
Bugün transferden sonra 2 saat yatırdı doktorum yol biraz uzun sürdü uyumuşum yolda bacaklarımı yukarı kaldırdım 😊sonra eve geldim yemek yedik ust kata yatak odasına çıktım yattım daha da kalkmadım inşallah sımsıkı tutunsun bebeğimiz 🥰🙏🏻 evet pregeston igneye devam göbekten birde vitamin verdi imom ve elevit sizinde hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🥰 çok heyecanlı bekleyiş transfer sırasında hiç unutamayacağın bit ani olacak o kadar güzel ki o an tadını çıkarın 🙏🏻🥰

X