Orası öyle tabi veren Allah. Doktorun moralinizi bozması çok saçma. Hayırlı olsun. Olumlu düşün olumlu olsun inşallahBende çok sinir oldum canim. Valla doktorun ne dediği pekte önemli değil aslında verecek olan Allah. İlk başta psikolojik olarak çökertti bizi direk Kıbrıs'a gidin dedi. Allah'ım hayirlisini versin. Zaten bu denemem olumsuz olursa daha orada yaptırmam.
Rosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.Orası öyle tabi veren Allah. Doktorun moralinizi bozması çok saçma. Hayırlı olsun. Olumlu düşün olumlu olsun inşallah
Benim fikrim yokRosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Embriyo kalitesi düşecek olsa inanın dondurma işlemi yapmazlar dondurulup çözüldükten sonra transfer edilen embriyoların tutma ihtimali daha yüksekRosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Rosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Hangi merkez de tedavi görüyorsunRosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Ankara Centrum hastanesinde canim.H
Hangi merkez de tedavi görüyorsun
Amin inşallah dinleniyorum şuan yapıldı transferHadi kolaylikla gerceklessin transferin insallah sansin bol olsun sımsıkı tutunsun bebegin
Amin inşallah hepimizin şimdi dinleniyorum nelere dikkat etmeliyiz acaba transferden sonraHayırlısıyla kolaylıkla geçer insaAllah canım. Sıkıca tutunur sana. Allah gönlünden geçeni nasip etsin İnsaAllah
Bugün dinlen canim. Diğer günler ağır iş yapma. Eğilip kalkarken kontrollü ol. Dr ilaç verdi mi? Ne kullanacaksın. Beni de şimdi aradılar saat 1 de transferim olacak insaAllah çok heyecanlıyım.Duarinizi bekliyorum bendeAmin inşallah hepimizin şimdi dinleniyorum nelere dikkat etmeliyiz acaba transferden sonra
3. Gün 8 hucreye bölünmesi çok iyi olmasi gerektiği gibi ilerlermiş emriyo bu güzel bisi, dondurulmuş embrio yu daha çok oneriolar canim zaten tutma olasiligi daha yuksek oluo diolar yarin bol sanslarRosi Olduğu için sanırım canim. Baştan soyledi işte umutlanmayin diye. Benim merak ettiğim bir şey var aslında. İki tane embriyom var. 3. Gün teki 8 hücreye diğeride 4 hücreye bölünmüş. Bunlar çözüldüğünde kalitesi düşüyor mu? Bilgisi olan var mı? Transfer olduğun gün cozulecek dedi doktor. Sormayı da unuttum kalitesi düşer mi diye.
Ilk bikac gün dinlen agir bisi yapma yeterli canım, ceviz kabak cekirdegi yiyebilirsin bu donemde az az hergun stres yapma onemli olan tek sey bu umarim emeklerinin karsiligini alirsin canimAmin inşallah hepimizin şimdi dinleniyorum nelere dikkat etmeliyiz acaba transferden sonra
Hayırlı olsun canim. Ekliyorum hemen5 nisan da transfer oldum.🖐 Dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo ikiside. Yaşım 33 bu 3. Tup Bebek denemesi
Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu Transfer edildi bende yeni 34 yaşına girdim5 nisan da transfer oldum.🖐 Dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyo ikiside. Yaşım 33 bu 3. Tup Bebek denemesi
Canim benim aynı saatte ver bence.insaAllah çok güzel ilerlemiştirHanımlar bugun ben ikinci kanımı vereceğimtam saatinde mi vereyim 1 2 saat erken versemde olur mu
Aynı saatte ver bence canım.Hanımlar bugun ben ikinci kanımı vereceğimtam saatinde mi vereyim 1 2 saat erken versemde olur mu
Bugün transferden sonra 2 saat yatırdı doktorum yol biraz uzun sürdü uyumuşum yolda bacaklarımı yukarı kaldırdımBugün dinlen canim. Diğer günler ağır iş yapma. Eğilip kalkarken kontrollü ol. Dr ilaç verdi mi? Ne kullanacaksın. Beni de şimdi aradılar saat 1 de transferim olacak insaAllah çok heyecanlıyım.Duarinizi bekliyorum bende
Ay inşallah çok umutluyum inşallah hayal kırıklığı olmazHayırlı olsun canim. Ekliyorum hemeninsaAllah sıkıca tutunurlar.
Sizin ne zamn oldu transferBenim de 2 adet 5. Gün embriyosu Transfer edildi bende yeni 34 yaşına girdim