Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun öyle beklemekten başka çare yok vardır bir bildikleri Allah’ın dediği olur 🤲🥹 Rabbimin vardır bir hikmeti çünkü bu benim 4. Tüp bebeğim ilk defa başıma geldi bu olay 🤲🥹🥰
Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı 😍😍😍
Oyyy kuzum çok sevindim ya hadi bakalım bebiş sıkı sıkı tutunsun burda birçok teyzesi onu bekliyoruz 🥰🥰 sende bol bol dinlen yeğenimize iyi bak emi 🥰🥰🥰
Aşkımm burda sizinle büyütecem artık 😂 biz pro’yuz, siz pro max 😂😍

Bebeğim gözün aydin hadi ins. Rabbim hayirlisiyla önce pozitifi görmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin🙏🌸
Amin canım benim inşallah hepimize aynı sevinci yaşatsın Allah 😍😍❣️❣️

Bu arada kızlar benim progestan değerim düşük çıktı 🙁 9.8. Progestan dex göbek birde fitil kullanıyordum ikişer adet sabah akşam, şimdi progestan 50 mg kalçada ekledi 3 günde bir. Aranızda öyle kullanıp sonra düzelen var mı? Cuma günü progestan için kan verecem tekrar

Patolojiye gönderildi evet nedeni çıkacaktır 3 haftaya bende 2 ay bekleyeyeyim kaç embriyonuz kalmıştı bu arada ilk de bana çift verilmişti
Evet 2-3 haftada çıkıyor canım sonuçlar ona göre doktorunla karar verip ilerlersiniz, benim 7 embriyom kalmıştı, 4 tanesini çözdürüp ngs yaptırıp tekrar dondurdular maalesef. Ama bu gün çözdüklerinde birini transfer için gelişimi hala devam ediyordu.
Canım bana tek transfer yaptılar şimdide, ilkindede. İlkim bölündü 🥺 tek yumurta tek plasenta ikizi oldular işte sonrada kaybettim

Ayyy dünden bunyana hepsini okuyamadım 🤣
Transfer olacaklar daha doğrusu olmuşlar var sanırım. Hayırlı olsun inşAllah.
İnşallah sorunsuz bir bekleyişle pozitif haberlerini alırız 🧿🥹

mayala katar mayala katar canım sen ne yaptın gittin mi muayeneye?

Canım ya inşallah bir daha bizim grupta kimse ceza almasın ya 🥺 nazara geldik kesin evet gittim perşembe Opu olacaktı şimdilik cumaya ertelendi habire erteleniyor 😶‍🌫️ çarşamba sabahı tekrar gideceğim 🫣 dilerim hayırlısıyla sonu güzel pozitif olsun Amin 🤲🥹👼

Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal mi ☹️

Evet canım hepsi çok normal folüküller büyüdükçe baskı yapıyor korkma herşey sonun da güzel olucak Allah’ın izniyle Amin 🤲🥰

Selam kızlar transferim iptal edildi. E2 hormonu çok yüksek çıktığı için. Çok üzgünüm anca işten güçten izin almıştım ve Türkiye’de yaşamadığım için herşeyi halleder giderim diyordum olmadı bi kaç ay sonraya karar vereceğim artık :(

Canım çok üzüldüm 💐
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
Demek ki şu an vakti değilmiş hayırlı sağlıklı bir zamanda gerçekleşsin transferin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Canım demek ki bu farklı olacak görüyormusun şimdiden sinyalleri vermeye başladı 😍😍😍

Aşkımm burda sizinle büyütecem artık 😂 biz pro’yuz, siz pro max 😂😍

Oyy canım benim bende öyle umut ediyorum Allah razı olsun hepinize çok teşekkür 😍 ediyorum destekleriniz için Allah razı olsun Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah sonunda evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle inşallah 🤲❤️👼🥹

Benim bugün üçüncü günüm kuzum ama daha bir saat sonra vurucam iğneleri. Dün falan iyiydim ama bugün canım çok acıyo kasıklarım ağrıyo regl olucakmış gibi. İğne yerlerim de acıyo normal mi ☹️

Canım sürekli sağ sol olarak değiştir vururken bir gün sağa bir gün sola vur birde yaptığın yere batırma ağrır canım Rabbim şifa versin inşallah sonunda mucizelerimize kavuşmak dileğiyle İnşallah Amin 🤲👼💕

Ben elendim arkadaşlar🥺😢çok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻o kadar inanıyordum ki 🥺🥺🥺Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı 🥺😢doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte 🥺🥺çok güzeldi embriyom öğle dediler. 🥺ama yine olmadı 😣😥😓

Ben elendim arkadaşlar🥺😢çok kötüyüm,çok...kanama normal adet gibi geldi,agri da başlıyor. Size başarılar.insAllah bekleyen her kes güzel sonuc alır 🤲🏻🤲🏻🤲🏻o kadar inanıyordum ki 🥺🥺🥺Sebebsiz infertilité tüp bebekle oluyormuş duydum ama yine olmadı 🥺😢doktorla rdv alırım haftaya yeniden başlamak için ama hic gücüm umudum kalmadı olmuyor işte 🥺🥺çok güzeldi embriyom öğle dediler. 🥺ama yine olmadı 😣😥😓

Ay canım benim çok üzüldüm 💐
Nasip olmayınca olmuyor canım benim sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim yüzüne baksın inşallah kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah hayırlı zamanda tekrardan nasip eylesin inşallah insan ne dese boş gerçekten 😢🥺

Back
X