Amin canım inşallah benim de pozitife döner çok üzülüyorumCanım hiç bozma moralini. Benim de 6. gün çıkmadı idrarda 8. gün silik bir çizgi çıktı. Genelde çift transferler erken çıkıyor. Bebişin seninledir inşallah
Ama çoğu kişinin 5. Günde bile pozitif çıkmış o yüzden umudumu kaybettimCanım öncelikle sakin ol derin derin nefesler al al ki rahmin kasılmasın. Youtubeden meditasyon aç kulaklığını tak dinle çok iyi gelecek. Üzerinde ki bu stresi at hatta eşinlede dinlerseniz daha iyi olur. Ben 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda test yaptım sonuç negatif. Modum düştü falan ama hemen toparladım hemen kana geçmiyor canım 6. Günde geçiyor sonrada idrara yani bugün yaptığın test yüksek ihtimalle yanlış. kanında varsada saptanamayacak kadar azdır çünkü daha bugün kanına geçmeye başlamışrahim kalbinize huzur versin inşallah
Ama çoğu kişinin 5. Günde bile pozitif çıkmış o yüzden umudumu kaybettim
Canım ben 9+0 bugün benim de CORASPİN kesildi. Hâlâ ara ara oluyor lekelenme. Kese etrafında kanama alanı vardı ama çok şükür geçmiş. Ona rağmen devam ediyor lekelenme.Gene kahverengi lekeden oldu. Sabah olduğunda doktora yazmıştım oksapar ve corasprini bırak dedi. Ama şu an gene oldu ve 3. defa oluyor. Normal midir
Bende korkuyorum sormaBende yarın gidiyorum kalp İçin çok korkuyorum
Canım ben 9+0 bugün benim de CORASPİN kesildi. Hâlâ ara ara oluyor lekelenme. Kese etrafında kanama alanı vardı ama çok şükür geçmiş. Ona rağmen devam ediyor lekelenme.
İnşallah canım benim mucizemiz olsun inşallahUmudumu kayvettim deme canım benim ablamın bebeği 1 aylık olduğu halde idrarda çıkmadı kanda çıktı günğöğzğ bekleyelim. Ben cuma test vereceğim inşallah pozitifi görürümde sanada umut olurum.
Böyle kırmayın birbirinizi bizim sınavımızda bu ben 25 nisanda transfer oldum erken test falan yapmaya korkuyorum 4 Mayıs test günüm o gün kan vericem direkt idrar test çıkmayabiliyormuş kanda pozitif alıp kaset test ikinci çizgi çıkmayan çok kişi var26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm
Öncelikle geçmiş olsun kavga ettiğiniz için destek olmanız gereken dönemde kavga etmek üzücü 6.gün idrar testi için çok erken illa çıkcak diye bişey yok prodoctor mu denediniz onda yanlış sonuçlar çıkabiliyor kan vermeden neticeyi bilemezsiniz26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm
6.cı günde kaset testte silik gördüm ama erken gebelikte negatif gördüm kan da 1000lerde olduğum halde silik çıkmaya devam etti idrar testlerine çok güvenmeyinAma çoğu kişinin 5. Günde bile pozitif çıkmış o yüzden umudumu kaybettim
Umarım pozitif çıkar sonucun canım keşke yapmasaydım hiç pişman oldum çokBöyle kırmayın birbirinizi bizim sınavımızda bu ben 25 nisanda transfer oldum erken test falan yapmaya korkuyorum 4 Mayıs test günüm o gün kan vericem direkt idrar test çıkmayabiliyormuş kanda pozitif alıp kaset test ikinci çizgi çıkmayan çok kişi var
Predictor erken gebelik testi yaptım canım . Kan gününü bekleyeceğim artık .. Allah dualarımızı kabul etsinÖncelikle geçmiş olsun kavga ettiğiniz için destek olmanız gereken dönemde kavga etmek üzücü 6.gün idrar testi için çok erken illa çıkcak diye bişey yok prodoctor mu denediniz onda yanlış sonuçlar çıkabiliyor kan vermeden neticeyi bilemezsiniz
Erken gebelik yaptım ben de .. daha önce de tüp bebekten önce yani bu testte silik çıkmıştı ama kanda negatifti valla çok karışık bu işler6.cı günde kaset testte silik gördüm ama erken gebelikte negatif gördüm kan da 1000lerde olduğum halde silik çıkmaya devam etti idrar testlerine çok güvenmeyin
Tebrikkk ederimmmm☺☺Canlarim 26 nisanda transfer olmustum, bugun 6.gunumdu dayanamayip kanda test verdim 25.5 cikti. Ilk defa 5ten yuksek bi sayi gordum
Güzel haberlerini bekliyoruz yarın ☺hiçç korkmaaBende yarın gidiyorum kalp İçin çok korkuyorum
Ben 11 gündür lekelenme yaşıyorum geçmiyor doktor rahimde kanama alanı yok diyor en son cuma günü iyiydi kesede bir şey yoktu Perşembe kontrolüm var çok stresli ve üzgünüm bu yüzden seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsunGene kahverengi lekeden oldu. Sabah olduğunda doktora yazmıştım oksapar ve corasprini bırak dedi. Ama şu an gene oldu ve 3. defa oluyor. Normal midir