Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde süpürge vileda falan yapan var mı bu süreçte bu zamana kadar hep annem yardımcı oldu kendim de yapmak istiyorum
Hayir bence yapmayin, Benim hemsirem yer silme evi süpürme dedi, rahimi yoracak seylermis… Bugün bir Doktora gittim o da ev isi yapma dedi 😅 eşiniz yapsın bir müddet…

Annem mecburiyetten şehir dışına çıktı robotla idare ediyorum şuan eşimin geldiği saat çok geç olduğu için süpürge malsf yapamıyor biraz daha dayancaz artık ağır işler yapma dedi hemşirem

Annem mecburiyetten şehir dışına çıktı robotla idare ediyorum şuan eşimin geldiği saat çok geç olduğu için süpürge malsf yapamıyor biraz daha dayancaz artık ağır işler yapma dedi hemşirem
Ben 3. Gün vileda yapmıştım 4. Gün süpürge kendimi yormadan

Kuzum sen bugun kaçtasın? Ben transfer tarihinden hesaplıyorum bugun 7+4 oluyor sen nasıl hesaplıyosun
Regl tarihinden hesaplıyor benim doktorum regl tarihine göre 5+6 da kese görmek için girmiştim doktor da sisteme 5+6 diye geçmiş benim 8 Mart regl 29 Mart transfer yani regl a göre ben yarın 8. Haftaya giriyorum kalp İçin muayene olucam işte

Regl tarihinden hesaplıyor benim doktorum regl tarihine göre 5+6 da kese görmek için girmiştim doktor da sisteme 5+6 diye geçmiş benim 8 Mart regl 29 Mart transfer yani regl a göre ben yarın 8. Haftaya giriyorum kalp İçin muayene olucam işte
Canım benım regliyi almadı doktor direk transfer tarıhını aldı tüp bebek olunca bazen gec transfer olunabılıyo regli ile uyumlu olmuyo dediği için sordum. Benım 7+4 bugun 8 e var daha 3 gunum😅 bende perşembe kalp için gitcem korkuyorum da inşallah herşey yolundadır🤲

Canım benım regliyi almadı doktor direk transfer tarıhını aldı tüp bebek olunca bazen gec transfer olunabılıyo regli ile uyumlu olmuyo dediği için sordum. Benım 7+4 bugun 8 e var daha 3 gunum😅 bende perşembe kalp için gitcem korkuyorum da inşallah herşey yolundadır🤲
Bende yarın gidiyorum kalp İçin çok korkuyorum 🥺🥺🥺

26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm

26 nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum . 6. Gün yani bugün. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Ağlamaktan helak oldum eşim de ağladım diye bi dünya kızdı bağırdı bu şekilde zaten tutmaz boşuna paralar gidip gelmeler falan dedi daha da kötü oldum . Kavga ettik o bi odada ben tel başıma . Çok kötüyüm
Ah canım neden kendinize bunu yapıyorsunuz😔 birbirinize en çok destek olmanız gereken zaman. İkiniz de çok streslisiniz belliki. Keşke bu kadar erken yapmasaydin testi ama artık yapmışsın. Kendini bu kadar yipratacaksan bence bı kan vermelisin. Lütfen kendini yipratma. Bebisini düşün, elini karnına koy bol bol dua et. İnşirah suresi oku, bilmiyorsan internetten aç dinle, o da olmuyorsa "La ilahe illallah" çek. Çok iyi gelecektir eminim. Allah'ım yardımcınız olsun canım dualarım seninle🤲🤲

Ah canım neden kendinize bunu yapıyorsunuz😔 birbirinize en çok destek olmanız gereken zaman. İkiniz de çok streslisiniz belliki. Keşke bu kadar erken yapmasaydin testi ama artık yapmışsın. Kendini bu kadar yipratacaksan bence bı kan vermelisin. Lütfen kendini yipratma. Bebisini düşün, elini karnına koy bol bol dua et. İnşirah suresi oku, bilmiyorsan internetten aç dinle, o da olmuyorsa "La ilahe illallah" çek. Çok iyi gelecektir eminim. Allah'ım yardımcınız olsun canım dualarım seninle🤲🤲
Amin canım Allah razı olsun 🙏

Çıkmamış olabilir, bazı kişilerde hemen çıkmıyor… kan vermek mantıklı Canım… Kendini de üzme bu kadar, eşin de üzüldü tabi bi patlama yaşamış olabilir… düzelecektir… 🌹 hayırlısı olsun…🙏🏽

Canım hiç bozma moralini. Benim de 6. gün çıkmadı idrarda 8. gün silik bir çizgi çıktı. Genelde çift transferler erken çıkıyor. Bebişin seninledir inşallah 🤲

Canım öncelikle sakin ol derin derin nefesler al al ki rahmin kasılmasın. Youtubeden meditasyon aç kulaklığını tak dinle çok iyi gelecek. Üzerinde ki bu stresi at hatta eşinlede dinlerseniz daha iyi olur. Ben 24 nisanda transfer oldum 30 nisanda test yaptım sonuç negatif. Modum düştü falan ama hemen toparladım hemen kana geçmiyor canım 6. Günde geçiyor sonrada idrara yani bugün yaptığın test yüksek ihtimalle yanlış. kanında varsada saptanamayacak kadar azdır çünkü daha bugün kanına geçmeye başlamış🙏🌸 rahim kalbinize huzur versin inşallah

X