- 24 Kasım 2021
- 5.079
- 6.316
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.061
Ya annem kardeşim teyzem fln hep kız diyor ama bana hep erkek gibi geliyorKızlarrrrr cinsiyet tahminleriniz hissedenleriniz varmı tahminler bakalım sonradan doğru cıkcak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya annem kardeşim teyzem fln hep kız diyor ama bana hep erkek gibi geliyorKızlarrrrr cinsiyet tahminleriniz hissedenleriniz varmı tahminler bakalım sonradan doğru cıkcak mı
Yaaa ayy önce saglıklı sonra gönlünce olsun kuzum bende kız hissediyorum bakalımYa annem kardeşim teyzem fln hep kız diyor ama bana hep erkek gibi geliyor
Çook kitap okuyan biru olarak bakım konusunda kitapların bu faydasını göremedim çünkü yaşayarak öğreniliyo ve teorik bilgiler her bebeğe uymuyo. Ama sonrası için bi kaç kitap önerebilirim sonra size. Dil gelişimi, beyin gelişimi, tuvalet eğitimi falan için :)Kizlar bebek bakımı için önerebileceğiniz kitap var mı, özellikle tecrübeli anneler
Ben inanılmaz şekilde kız hissediyorum, çok yoğun olarak :) yani o kadar kız hissediyorum ki emin gibiyimKızlarrrrr cinsiyet tahminleriniz hissedenleriniz varmı tahminler bakalım sonradan doğru cıkcak mı
Evet böyle diyenlerde duydum, kitaptan öğrenilmez diye, sonrası için önerilerinizi de yazabilirsiniz aklimda bulunsunÇook kitap okuyan biru olarak bakım konusunda kitapların bu faydasını göremedim çünkü yaşayarak öğreniliyo ve teorik bilgiler her bebeğe uymuyo. Ama sonrası için bi kaç kitap önerebilirim sonra size. Dil gelişimi, beyin gelişimi, tuvalet eğitimi falan için :)
Ya gerçekten mi rüya fln mi gördün, kizlar isim fikirlerini de konusalimBen inanılmaz şekilde kız hissediyorum, çok yoğun olarak :) yani o kadar kız hissediyorum ki emin gibiyim
Otuz Milyon Kelime, Bütün beyinli çocuk, Geliştiren Anne-Baba, Tuvalet iletişimi.Evet böyle diyenlerde duydum, kitaptan öğrenilmez diye, sonrası için önerilerinizi de yazabilirsiniz aklimda bulunsun
Valla bende oleyim bakalım nolcak ay cok heyecanlı yakınsa cinsiyet konusucaz yaa büyücek minnoşlar karnımız şişcek ayyBen inanılmaz şekilde kız hissediyorum, çok yoğun olarak :) yani o kadar kız hissediyorum ki emin gibiyim
Ortak renklerden alırım zaten bende kalp atışını duymayı bekliyorum hayırlısyla iyi dayanmissn almamaklaBiz bugün eşimle gezdik ama bişey alamıyoruz. Kalp atışından sonra ufak tefek almaya başlayacağız. Ama kıyafetler en sona kalacak cinsiyet öğrenmeden pek bişey yapılmıyor
İkiside Lazm ama erkek olacak gibi hissediyorum tabii istediğim kız ilki kız olsun sonrası hiç önemli değilKızlarrrrr cinsiyet tahminleriniz hissedenleriniz varmı tahminler bakalım sonradan doğru cıkcak mı
İçim gidiyor ama çok hayal kırıklığı yaşadığım için tutuyorum kendimiOrtak renklerden alırım zaten bende kalp atışını duymayı bekliyorum hayırlısyla iyi dayanmissn almamakla
İkiside Lazm ama erkek olacak gibi hissediyorum tabii istediğim kız ilki kız olsun sonrası hiç önemli değil
Yok rüya falan görmedim ama çok yoğun bi hissiyat var içimde :) bilemem tabi. Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin de hiç önemli değilYa gerçekten mi rüya fln mi gördün, kizlar isim fikirlerini de konusalim
Anladm Canm bu sefer herşey gönlünce gider inşallahİçim gidiyor ama çok hayal kırıklığı yaşadığım için tutuyorum kendimi
Evet şimdilik her şey yolunda, salı günü kalp atışı için gideceğiz, heyecanla bekliyorumAnladm Canm bu sefer herşey gönlünce gider inşallah
Gittin mi doktora peki
Ayy maşallah maşallah Rabb'im tamamına erdirsinEvet şimdilik her şey yolunda, salı günü kalp atışı için gideceğiz, heyecanla bekliyorum
Aminnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAyy maşallah maşallah Rabb'im tamamına erdirsin
Benim çin takviminde kız gözüküyor inanmıyorum tabi ama yine de meraktan baktımKızlarrrrr cinsiyet tahminleriniz hissedenleriniz varmı tahminler bakalım sonradan doğru cıkcak mı
Coo geçmiş olsun son adet tarihiniz nedir? Sol kasikta neden şişlik var ? Covidj atlatabildinizmiSelam kızlar beklenmedik covid yüzünden uzak kaldım buralardan. Ruhsal ve fiziksel olarak zor geçen bi hafta oldu ama atlattım Herkes gördü mü keseyi , kalp atışı duyanımız oldu mu? Ben henüz ilk muayeneme gidemedim. Yarın için randevu almak istedim ama en erken çarşambaya alabiliyorum. Çok merak ediyorum ve sol kasığımdaki şişlik yüzünden de biraz endişeliyim.
Aşılamadan yaklaşık bi hafta sonra sol kasığımda gözle görülür yumru şeklinde bi şişlik oluştu. Geçen hafta biraz azalmıştı ama bugün tekrar büyüyerek kendini belli etti tek taraflı olması biraz düşündürüyor benzer bi durum yaşayan var mı diye yazmak istedim. Son adet tarihim 27 Haziran. Covidi atlattım sadece hafif bir öksürük kaldı.Coo geçmiş olsun son adet tarihiniz nedir? Sol kasikta neden şişlik var ? Covidj atlatabildinizmi
Ben avakado,ceviz yiyorum. Tatlı, gazlı içecek, şekerli şeyler vs yemiyorum.Kızlar bebeğin rahme tutunması için bir şeyler yiyip içtiniz mi
Benimde ilk başta kasık ağrım oluyordu kaç gündür hiçbir belirtim yok bulantı vs dahil. Çarşamba günü de keser görmüştüm. Bence belirti olmayanlar olarak şanslıyızHoşbuldum Canm ayy hiç mi hissetmez insan hiç belirtim yok arada Ufak bel ağrıları bide yani 2 kere falan böyle alttan iğne batıyor gibi sancılar geldi kii onlar normalde de olurdu bende ultrason da görene kadar catlarimm bennn
Tebriklerrr umarım sağlıklı olarak ilerlerArkadaslar sanırım bu topiğe bende dahil olacagım.dün hamilelik testi yaptım silik çıktı.bugun testi tekrarladım düne göre daha koyu cıktı bat 5 agustostu.Testlerimin görsellerini atıyorum.Tek olan test dünkü. 3 lü testin oldugundada alttaki testler bugunun testleri üstteki dünün.
Bence hiç takmayın benimde hiç belirtim yok.Kızlar ya bugün ben de hiç kasık bel ağrısı falan yok gibi, belirtisiz bi gün. Dün baya ağrıyodu, dün ağrıyo diye endişeliydim. Şimdi de bunu taktım kafaya
Biz de dün e bebek gezdik. Ateş ölçer aldım. Kalp atışını falan duyunca ufak ufak bir şeyler almaya başlayacağımAlışveriş demişken şu ultasonu gördükten sonra ilk işim bı kaç parça almak nasıl hevesliyim çeyiz düzen genç kız gibi duzucem herşeyi hayırlısyla