- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Papatya0593
- #4.621
Bende ya smdi pizza istedi canım ahahahah ama tabikide peynirli söyledim sadeceBen de böyleyim iştahsızım ama hamur işi, makarna falan yemek istiyorum hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ya smdi pizza istedi canım ahahahah ama tabikide peynirli söyledim sadeceBen de böyleyim iştahsızım ama hamur işi, makarna falan yemek istiyorum hep
Sezeryan normal farkediyor mu pakette ne yazıyor? Bence gayet uygun. Bir de hamile olduğunu öğrendikten sonra mı aldınız. Merak ettim. Teşekkürler şimdidenCanım ben medical parkın paketini aldım 13.000 9 muyane hakkı tahliller içinde dogum içinde
Görülmesi lazım sanki evetBende 6+0 a randevu aldım da geç döllenme bile olsa bebek görülür sanırım demi kalp atışı net duyulmasa bile
Biz 1 sene beklemeli sigorta yaptırmıştık yıllık 7000, sanırım daha az beklemeli paketler de varmış. Burda diğer arkadaşlar da yazıyordu doğum paketi hakkında ama 20000 altıydı diye hatırlıyorum çoğu.Hanımlar herkese merhaba, doğum paketi veya doğum sigortası araştırmasına girdim. Doktorum 20 bin fiyat verdi. Bu devirde fazla mı normalde onu da bilmiyoruz. Sanırım hamile kaldıktan sonra sigorta fiyatları artıyormuş ilaveten yaş filan büyük olunca. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var siz nasıl yaptınız?
Aynen bence her kadının kendine özel bir dönem hamilelik süreci. Kız erkek cinsiyeti ne olursa kadının içindeki mucize bu. Çok değil 2-3 ay sonra zaten öğreneceğiz cinsiyetlerini.Kesinlikle dogru değil canım vucut neye ihtiyaç duyuyorsa onu canımız çekiyor bence hiç bir teori bencede dogru değil ne ekşisi ne tatlısı ne bulantısı bence annenin hissettigi doğru kendimizin hissttigi önemli yok iştahsızlık yok cok yemek yeme yok teoriler yok çin takvimleri rus takvimleri bla blalar hiçbiri tutmuyor he tutsada ztn yüzde elli denk gelmiştir mesela çin takvimi 30 lu yasların burdaki bütün 30-31-32 yasilar erkek cıkıyo mesela cok saçma değilmi
Oh afiyet olsun canım. Ben de dün yedim karışık. Farkındayım salam sucuk çok yememem lazım ama çok lezzetli duruyordu. En sağlıksız şeyler neden lezzetli oluyor ya.Bende ya smdi pizza istedi canım ahahahah ama tabikide peynirli söyledim sadece
Teşekkürler cvp için.Benim doktorumda medikalde ama şehirden şehire değişiyor mudur bu fiyat acabaCanım ben medical parkın paketini aldım 13.000 9 muyane hakkı tahliller içinde dogum içinde
Hiç bilmiyorum canım ama genel medicallerde paket var suan ara istersen bölgendekiniTeşekkürler cvp için.Benim doktorumda medikalde ama şehirden şehire değişiyor mudur bu fiyat acaba
Ben bulantilarla bogusuyorum kuzum bı hafifleseydi kendime gelicektim çok zor geçiyor ilaçta fayda etmedi 11+4 olduk biz teyzesi büyüyoruz artikAmiin amiiinnn sen nasılsın kaç haftalık oldu bebiş
Ya evet ya benimde ole canım sucuk sosis ister çiğköfte ister yiyemiyorum korkumdanOh afiyet olsun canım. Ben de dün yedim karışık. Farkındayım salam sucuk çok yememem lazım ama çok lezzetli duruyordu. En sağlıksız şeyler neden lezzetli oluyor ya.
Yok canım farketmiyorSezeryan normal farkediyor mu pakette ne yazıyor? Bence gayet uygun. Bir de hamile olduğunu öğrendikten sonra mı aldınız. Merak ettim. Teşekkürler şimdiden
Ben daha dün görüştüm hastanede. Her doktorun ayrı bir fiyatı varmış öyle dediler benim doktorunki o söylediğim fiyat. Bakalım bir an önce halletmem lazım bu işiHiç bilmiyorum canım ama genel medicallerde paket var suan ara istersen bölgendekini
Fiyat alırsan buraya da yazar mısınız benim de karar vermem lazım devlette mı özelde mi doğum yapacağıma.Ben daha dün görüştüm hastanede. Her doktorun ayrı bir fiyatı varmış öyle dediler benim doktorunki o söylediğim fiyat. Bakalım bir an önce halletmem lazım bu işi
Bebeği görürsünüz herhalde canım, hatta kalp atışını bile duyabilirsiniz belli olmazBenimde geç döllenme diyecek sanırım diğer gebeliklerimde de öyleydi ama 6+0 a randevu aldım yinede bebeği görebiliriz demi kalp atışını duyamasak bile
Ben de geçenlerde youtubeda canlı yayın izliyordum, yayında kütür kütür erik yediler ağzımın suyu aka aka uyuya kaldım ve ben erik sevmem . Ertesi sabah manavda buldum şükür de bir yerim şişmeden kurtardım bulantıma da iyi geldiKızlar bu yemek programlarını izledikçe acikiyorum biseyler yiyorum ama şimdi sarma yapiyolar ilk defa canım bişey istedi bu saatte de bulunacak şey değil ki sizde de oluyor mu
Neyse ki hemen bulunacak bişey istemissin okulda yok ha bire Instagram televizyon her yerde yemek ya böyle olsa işimiz varBen de geçenlerde youtubeda canlı yayın izliyordum, yayında kütür kütür erik yediler ağzımın suyu aka aka uyuya kaldım ve ben erik sevmem . Ertesi sabah manavda buldum şükür de bir yerim şişmeden kurtardım bulantıma da iyi geldi
Hanımlar herkese merhaba, doğum paketi veya doğum sigortası araştırmasına girdim. Doktorum 20 bin fiyat verdi. Bu devirde fazla mı normalde onu da bilmiyoruz. Sanırım hamile kaldıktan sonra sigorta fiyatları artıyormuş ilaveten yaş filan büyük olunca. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var siz nasıl yaptınız?
Ya şöyle bol sucuklu bir pizza hayalim var ama benim de bir de balık yemek istiyorum çokBende ya smdi pizza istedi canım ahahahah ama tabikide peynirli söyledim sadece
İnşAllah canım benimBebeği görürsünüz herhalde canım, hatta kalp atışını bile duyabilirsiniz belli olmaz