- 24 Kasım 2021
- 5.185
- 6.393
- 148
- 31
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #42.561
Aaa neden tek olsun inşallah istiyorsan tabi tekrar nasip olurEvet şimdiden özlüyorum ama çok şükür ki doya doya yaşadım bu süreci
Bazı bebekler erken gelişim gösteriyor, daha önlerinde uzun yıllar var. Çok gelişecek, değişecekler. Nice kısa kısa gidip de lisede herkesi geçen çocuklar görüyoruz. Persentıl aralığında olması yeterli.
Önce gece beslenmesini kestim canım, dişlerin çürümesine neden oluyormuş diye. Ondan sonra da zaten kendi istemedikçe ben teklif etmedim açıkçası.
Aslında iğrenme değil o, emme refleksinin son bulmasıbu da bir gelişim süreci aslında. Bazı bebeklerde erken son bulur bazı bebeklerde uzun sürer. Mesela anne sütten keser ama bebek parmağını emer veya emziğe düşkün olmaya başlar gibi.
Burukluk şöyle var muhtemel benim ilk bebeğim olduğu gibi tek bebeğim olarak kalacak, bu süreci elbet özleyeceğim
Ama çok şükür ki doya doya yaşadım. Ben çok fazla meme reddi yaşamıştım başlarda, inanılmaz zor zamanlardı. Bu kadar emzirebileceğimi birisi söyleseydi hayal gibi gelirdi.
AynenAaa neden tek olsun inşallah istiyorsan tabi tekrar nasip olurdoya doya yaşaman güzel amaher türlü özlenir gibi her bebek ve anne için özel bir an.
Aaa neden tek olsun inşallah istiyorsan tabi tekrar nasip olurdoya doya yaşaman güzel amaher türlü özlenir gibi her bebek ve anne için özel bir an.
Yok kızlar olmaz. Bu bile zorla, nice tedavi üstüne sürpriz olmuştu. Allah can sağlığı versin olana
3 değil ya 3 biraz çok oldu 2 kâfidir
Nasip bu işler hiç belli olmaz Rabb'im gönlüne göre nasip etsin canımYok kızlar olmaz. Bu bile zorla, nice tedavi üstüne sürpriz olmuştu. Allah can sağlığı versin olana
Amiin ama orasını Allah bilir canım, Rabbim gönlüne göre versinYok kızlar olmaz. Bu bile zorla, nice tedavi üstüne sürpriz olmuştu. Allah can sağlığı versin olana
Ben böyle deyince herkes deli muamelesi yapıyor bana ya3 değil ya 3 biraz çok oldu 2 kâfidir
Nasip bu işler hiç belli olmaz Rabb'im gönlüne göre nasip etsin canım
2 olmuşken 3te mi olsun diosun nedirBen böyle deyince herkes deli muamelesi yapıyor bana yadeliyim galiba
Yok yok yok ya hemen değil zaten bi 5 sene sonra falan ama o zamana da hem yaşım olacak hem sabrım kalır mı bilmiyorum tabi sadece düşünüyorum bazen işte2 olmuşken 3te mi olsun diosun nedirzor ya benim kız arada gece kalkıyor falan deli oluyorum şey diom bebekken saat başı nasıl kalkmışim ben. Bide çocuk artı bebek artı bir bebek daha çok çok zor olur kizzz
Ayy cidden sabrını veriyor Rabb'im yoksa olmaz yaYok yok yok ya hemen değil zaten bi 5 sene sonra falan ama o zamana da hem yaşım olacak hem sabrım kalır mı bilmiyorum tabi sadece düşünüyorum bazen iştevalla bizim aynı anda ikisi de ayakta oluyor bazen dün mesela oğlan kalktı babası uyutamamış yanıma geldi sonra ben yanından kalkınca kız da uyandı sonra bi ara 3.30 da herkes ayaktaydı sonra uyumuşuz herkes bi yerde, Allah sabrını veriyor sonraki gece iyi uyuyorlar mesela dengelniyor
Yumurtalarım engel olabilirAyy cidden sabrını veriyor Rabb'im yoksa olmaz yaAllah sağlık versin ya 5 sene sonra neden olmasın ki yani istiyorsan ne engel olabilir
Nasip tüm bunlar ne olacağı hiç belli olmaz herşeyin hayırlısı inşallahYumurtalarım engel olabilirçünkü ta 2 sene önce çok az hemen tüp bebek demişlerdi, onun üstüne 2 tane oldu ama 5 sene sonra bilemedim, tabi Rabbim ol derse olur
Benim bir kizim vardi bir kizim daha oluyor, ay buralara da hic girmiyorum ne zamandir ilk bebede daha aktiftim simdi onla ugrasirken bu hamileligin nasil gectigini anlamiyorum. Hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorum@virgovirgoE B R U kızlaar cinsiyetler belli mi nasıl 2 numaralar , 1 numaralarla koşturmaca nasıl gidiyor
HahaBenim bir kizim vardi bir kizim daha oluyor, ay buralara da hic girmiyorum ne zamandir ilk bebede daha aktiftim simdi onla ugrasirken bu hamileligin nasil gectigini anlamiyorum. Hatta bazen hamile oldugumu bile unutuyorumsen dogum yaptin mi canim asil sen neler yapiyosun
SelamSelam kızlarçok uzun zaman oldu yazmayalı, nasılsınız? Bebişler nasıl?
Bizde iyiyiz çok şükür, minik bıdıkla arkadaş gibi olduk resmenSelamiyilik, güzellik, bol tempo ile devam
Bizde durumlar gayet iyi. Havalar ısınsa parklara çıkabilsek çok daha iyi olacak. Sizlerde ne var ne yok?
Evet tam tabir ettiğin gibi arkadaşlar oldular bizlereBizde iyiyiz çok şükür, minik bıdıkla arkadaş gibi olduk resmen
Havalar buz burada da, kar yağıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?