- 29 Aralık 2018
- 578
- 735
- 103
- Konu Sahibi Papatya0593
-
- #42.541
Benim oğlandada öyle 3 aylık zamanlarında kan çıkmıştı süt alerjisi teşhisi koydu doktor tabi farklı belirtileride vardı umarım bu çıkmaz çok zor bir süreçKızında bugün kakada kan gördüm gene 2 oldu yarın doktora götüreceğim, oğlan desen öyle, asıl bana rahat yok
Canım mesajını görmemişim ya, inşallah bizde çıkmaz diyeceğim ama kan durumu devam ediyor, egzama pişik yok ancak doktorun dediği gibi turşuyu vs kestim farketmedi , gazlı ve kusma da var o sebeple bende süt alerjisi var diye şüpheleniyorumBenim oğlandada öyle 3 aylık zamanlarında kan çıkmıştı süt alerjisi teşhisi koydu doktor tabi farklı belirtileride vardı umarım bu çıkmaz çok zor bir süreç
Belli canım ilki erkekti ikinci kız geliyor inşallah sağlıkla kavuşuruzvirgovirgo E B R U kızlaar cinsiyetler belli mi nasıl 2 numaralar , 1 numaralarla koşturmaca nasıl gidiyor
Bizimde öyle başlamıştı ekstra yanakları kızarmıştı ama inanılmaz gaz ve kusma oluyordu , kendince tüm süt ürünlerini kesip dene götürene kadar en azından , yumurtada dahil ve tüm paketli gıdalardan uzak durman lazım 10 günde anca etkisini gösteriyor bu arada diyet yapmaya başlayıncaCanım mesajını görmemişim ya, inşallah bizde çıkmaz diyeceğim ama kan durumu devam ediyor, egzama pişik yok ancak doktorun dediği gibi turşuyu vs kestim farketmedi , gazlı ve kusma da var o sebeple bende süt alerjisi var diye şüpheleniyorumtekrar götüreceğim doktora
Ayy benimkiler gibi çok güzelBelli canım ilki erkekti ikinci kız geliyor inşallah sağlıkla kavuşuruzyarın işe başlayacağım canım doğuma kadar 3-3.5 ay kadar. Oğlanı da anneannesigile bırakacağız bu süreçte. İki doğum arası bi kaç ay hem işlerle meşgul olup kafamı dağıtırım hem de fiziksel olarak belki biraz dinlenirim diye düşündüm çünkü çok hareketli ve asla laf dinlemiyor sen neler yapıyorsun iki bebişli hayat nasıl kız kaç aylık oldu? Tekrar ücretsiz izin aldın ya da alacak mısın?
Bende bilinçsizce yapmak istemedim canım tekrar bu hafta götüreyim diyet falan bi iyice anlatsınlar ama şuan kendimce yoğurdu sütü peyniri vs kestim, bir iki gün kakada kan görmüyorum seviniyorum sonra bakıyorum gene varBizimde öyle başlamıştı ekstra yanakları kızarmıştı ama inanılmaz gaz ve kusma oluyordu , kendince tüm süt ürünlerini kesip dene götürene kadar en azından , yumurtada dahil ve tüm paketli gıdalardan uzak durman lazım 10 günde anca etkisini gösteriyor bu arada diyet yapmaya başlayınca
Maşallah ne hızlı büyüyorlar değil miAyy benimkiler gibi çok güzelcanım 2. Çocuktan sonra iyice bunaldım evde ben özellikle kış aylarında bu değişiklik iyi olur sanada iyi düşünmüşsün.
Canım kız 3 aylık oldu ama bu ara benim oğlan bizi çook zorluyor 20. Ay itibariyle resmen 2. Yaş sendromu başladı, herşeye ağlıyor ve uyku düzeni alt üst memeden kestikten sonra uyku düzenimiz çok düzelmişti, dün mesela bizi o kadar çok yordu ki eşimle bugün biraz denedim uyumamak için ağladı ısrar etmedim bugün öğlen uykusu yapmadı mesela onu haftada 1 oyun grubuna götürüyorum,kız desen gazlı teşhis konmadı ama alerjik sanırım çünkü kakada kan var, uğraşıyorum ikisiyle de anlayacağın yetmeye çalışıyorum
Ücretsize de bu ayın 15 inde tekrar ayrıldım ben , hayırlısı artık zor mu zor ama bi yandan da çok tatlılar, oğlan anne diyor içim eriyor kız desen beni artık tanıyor gülüyor güzelleşmeye başladıkları döneme girdi
Amin amin canım biliyorum bende eşime kendime hep hatırlatıyorum bak bu günleri de ararız falan diyeMaşallah ne hızlı büyüyorlar değil mi2 yaş sendromu evet bizde de başladı sorma. Bizim için zor olduğu kadar büyümek ve bu aşamalardan geçmek onlar için de zorlu süreçler. En rahat şekilde atlatırız inşallah.. Allah yardımcımız olsun canım yıllar sonra bu günleri gülerek ve özlemle hatırlayacağımıza eminim. En güzel şekilde değerlendirebiliriz umarım bu günleri Ücretsiz izin de hayırlı olsun ben de gidişata göre bi karar vereceğim inşallah. Sağlık, huzur eksik olmasın da gerisini hallederiz
Amin canım inşallahAmin amin canım biliyorum bende eşime kendime hep hatırlatıyorum bak bu günleri de ararız falan diyedoğduktan sonra alırsın bak buraya yazıyorum , 2. doğduktan sonra gör sen tantanayı inşallah sende sağlıkla al kızçeyi kucağına ilk normal miydi senin normal mi bekliyorsun
Aa öyle mi canım inşallah bunda yaşamazsın Rabbim korusun ve aralık kısa hiç riske girme canım bencede, Amiiin hayırlısıyla kucağına al inşallahAmin canım inşallahilkinde gebelik zehirlenmesi yaşamıştım 36 haftada sezaryen olmuştum. Aradaki süre çok uzun olmadığından ikinci de sezaryen olacak sanırım riske girmek istemiyorum bakalım gidişat ne gösterecek. Allah hayırlısını versin
Amin amin canım çok sağol inşallah sağlıkla kavuşuruzAa öyle mi canım inşallah bunda yaşamazsın Rabbim korusun ve aralık kısa hiç riske girme canım bencede, Amiiin hayırlısıyla kucağına al inşallah
Sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsunNasılsınız kızlar, yeni yılınız kutlu olsun
Bebişler nasıl, keyifler nasıl, neler yapıyorsunuz
Selam canım, iyilik sağlık diyelim öyle olsun.Nasılsınız kızlar, yeni yılınız kutlu olsun
Bizde iyiyiz hamdolsun, artık oğlumun gerçekten büyüdüğünü hissediyorum, her dediğimi anlıyor ve kelimeleri sürekli tekrar ediyor, ben boyama yapmayı resmi vs çok severim oda yavaştan o döneme girdi beraber boyama yapmak falan keyifli oluyor artık etkinlik kısmına geçtik anneliğin bu hoşuma gidiyor, tabi kardeş kıskançlığı, istediği olmayınca çığlık atma vs de olmuyor değilNasılsınız kızlar, yeni yılınız kutlu olsun
Her bebek farklı bir dünya, ne güzel beraber sevdiğiniz şeyler yapıyorsunuz. Çığlık atma bizde de var, istediğini bağırarak söylüyor bağırma deyince kibarca söylüyor. Daha şimdiden her şeyi anlayıp aklında tutması inanılmaz geliyor. Artık zorlu dönemleri atlattık mı neBizde iyiyiz hamdolsun, artık oğlumun gerçekten büyüdüğünü hissediyorum, her dediğimi anlıyor ve kelimeleri sürekli tekrar ediyor, ben boyama yapmayı resmi vs çok severim oda yavaştan o döneme girdi beraber boyama yapmak falan keyifli oluyor artık etkinlik kısmına geçtik anneliğin bu hoşuma gidiyor, tabi kardeş kıskançlığı, istediği olmayınca çığlık atma vs de olmuyor değil
Uyku direnmelerimiz var ama şiddeti azaldı bi şekilde rutin bozmadan uyutmaya çalışıyoruz, bizim yeme sorunumuz yok hamdolsun , insan birşeye iyi demeye de korkuyor çocuklar söz konusu olunca çünkü yarın tam tersi oluveriyorlar
Siz nasılsınız
Hatırlıyorum, o sıralar bemimkinde de uyku reddi vardı. Yatağında yatmıyordu, evin farklı yerlerine gidip yatıyordu bazen salon bazen mutfak bazen hol... Şimdilerde yanına yatıyorum, o alışkanlığını o şekilde bıraktırdım. Ama yine bir diş çıkarmış, belki de onun etkisiydi. Öğle uykusu için rutini bozmadan devam ettim, bir süre sonra eskisi gibi düzenli uyuyor bugünlerde. Akşam 10 sabah 8 arasında uyuyor hemen hemen. Öğlen de bir bir buçuk saat uyuyor. Kelime ve cümleleri iyi gidiyor. Kumdan kale yayınlarının tekerlemeler seti var, onları çok sevdi, çok kelime öğrendi, resimleri çok güzel. Ben bile eğleniyorum ona okurken :))) Bağımlısı olduğu için bazen on kere okutturuyor. İstersen bir bakSağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun
Benim kız da ben de iyiyiz şükür. Kızım in düzeni baya bozulmuştu hatta burda 2 yaş sendromu falan denilmişti şu son 1 haftadır yavaş yavaş düzeliyor gibi o ağlak kız gitti şükürkelimeleri bir bir söylüyor halen cümle kuramıyor. 1 aydan fazla oldu ögle uykusu bitti bizde sabah 10 civarı kalkıyor gece de 11 civarı uyuyor bazen aşırı yorulursa 7 gibi uyur . İyi kötü yuvarlanıp gidiyoruz
Sen nasılsın yavrun nasıl
Hayırlı olsun, duygusal bir süreç. Ben 16 ayda bıraktım, aslında kendisi azalttı ve bıraktı. Bir iki ay hep ölçüp tarttım istiyor mu diye sonra baktım pek öyle bir derdi yok. Yine de insan özlüyor başbaşa geçirilen en özel zamanlarıSelam canım, iyilik sağlık diyelim öyle olsun.
Keyifler iyi bizde, aşırı hareket durumu var. Oğlumla süte veda ettikiştahsız ama umarım düzelir. Gelişimi güzel çok şükür.
Sen nasılsın, kızın nasıl?
Benimkinin kelimeleri çok aslında herşeyi tanır gösterir sadece iki kelimeli cümlelere geçemedik :) dediğiniz yayına bakcam, inşallah bizimki de sever. Boya kalemleri çizimler aldım aldı duvarı boyadı bi süreliğine annemde kalmam gerekiyor kadının evini maf etmesin diye aldım elinden kendi evime geçince vercem yine uğraşsnYatağında yatmıyordu, evin farklı yerlerine gidip yatıyordu bazen salon bazen mutfak bazen hol... Şimdilerde yanına yatıyorum, o alışkanlığını o şekilde bıraktırdım. Ama yine bir diş çıkarmış, belki de onun etkisiydi. Öğle uykusu için rutini bozmadan devam ettim, bir süre sonra eskisi gibi düzenli uyuyor bugünlerde. Akşam 10 sabah 8 arasında uyuyor hemen hemen. Öğlen de bir bir buçuk saat uyuyor. Kelime ve cümleleri iyi gidiyor. Kumdan kale yayınlarının tekerlemeler seti var, onları çok sevdi, çok kelime öğrendi, resimleri çok güzel. Ben bile eğleniyorum ona okurken :))) Bağımlısı
Nasıl oldu canım kolay oldu mu sütten kesmek.Selam canım, iyilik sağlık diyelim öyle olsun.
Keyifler iyi bizde, aşırı hareket durumu var. Oğlumla süte veda ettikiştahsız ama umarım düzelir. Gelişimi güzel çok şükür.
Sen nasılsın, kızın nasıl?
Evet şimdiden özlüyorum ama çok şükür ki doya doya yaşadım bu süreciHayırlı olsun, duygusal bir süreç. Ben 16 ayda bıraktım, aslında kendisi azalttı ve bıraktı. Bir iki ay hep ölçüp tarttım istiyor mu diye sonra baktım pek öyle bir derdi yok. Yine de insan özlüyor başbaşa geçirilen en özel zamanlarıUmarım sizin için de kolay bir süreç olur.
İyiyiz, keyifler iyi, iştah da iyi ama biraz minyonuz sadeceBeslenmesi güzel, uykusu güzel, hareketlilik de bir hayli var ama boy 82 cm. Kıyafetlerimiz 12 18 ay. 9 12 ay zıbınları yeni geride bıraktık
Önce gece beslenmesini kestim canım, dişlerin çürümesine neden oluyormuş diye. Ondan sonra da zaten kendi istemedikçe ben teklif etmedim açıkçası.Nasıl oldu canım kolay oldu mu sütten kesmek.
Benimkine şuan teklif ediyorum iğreniyor jsjsjsjsjsj o an bi burukluk yaşıyorum ne saçma kendim yaptım sütten kestim şimdi de tuhaf hissediyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?