2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Yok kesmiyor istekli yiyor yemeğini. 2 uyku yapıyor olmasında sorun yok, 1.5 saatlikmiş. Demek ki ona ihtiyacı var. Gece emmesi çocuktan çocuğa değişiyor ama memede kaldığı süreyi her gün az az kısaltırsanız alışır diye düşünüyorum
 
Nasıl kestin ya benimki beni görür görmez memeee memeeee diye meeliyor süt diye öğretirdim ablam sağ olsun meme diye alıştırdı.
Gözün aydın, gelsin deliksiz uykular
 
Biz tek uykuya geçince rahatladık. Öncesinde çok uğraşıp başaramamıştım. Yazın anneanne teyze kuzenler geldi derken oyaladılar ve uykusunu erteleye erteleye tek uykuya düşürdük çok şükür.
Belki dışarı çıkarsan, uykusunu dağıtacak bir şeyler bulsan tek uykuya düşer.
2-3 saatte bir beslemek ağır gelmez mi? Mide çok dolu olunca da uyuyamaz
 
Merhaba canim merhaba kizlar epey olmus girmeyeli maşallah 39 olmussun sag salim al insalalh yavrunu ben cinsiyeti kacirdim neyin olucak
 
Nasıl kestin ya benimki beni görür görmez memeee memeeee diye meeliyor süt diye öğretirdim ablam sağ olsun meme diye alıştırdı.
Gözün aydın, gelsin deliksiz uykular
Teşekkür ederim ya büyüdükçe kesmesi de zor olur bence benimki artık ortamlarda kıyafetimi kaldırmaya çalışıyordu.
Zor oldu ama oldu yani ve inan gerçekten uyku konusu o kadar fark ediyor ki. Önce sol memeyi vermedim 1. Gün ama ağrısı oldu sürekli soğuk duş aldırdım rahatladı. 2. Gün sağı da vermedim gündüz neyse de gece aşırı zor geçti kafasını annem kız kardeşim yanındaydi onlar alıp uyutmaya falan çalıştı 1 saat ağladığı oldu kıyamam. 3. Gece eşim geldi artık ve ağlaması 2 dakikaya düştü o kadar çabuk fark etti ki git gide daha da azaldı ağlama süresi 2 gecedir de hiç uyanmadi şükür. Bı nasıl uyutacağımi bilmiyordm sürekli meeme de uyuduğu için onu da hallediyoruz gibi ya ayakta sallıyorum ya da direk kendisi yatağına giriyor iki pispisla uyuyo.
 
İyi atlatmışsın canım. Ben o süreçte bebekten çok kendimi düşünüyorum, ağrı işi zor olacak
 
İyi atlatmışsın canım. Ben o süreçte bebekten çok kendimi düşünüyorum, ağrı işi zor olacak
Evet ağrısı çok fena gerçektesn sağım yapmamak için çok Zor durdum iyi olan tarafı uzun sürmüyor 1 gün çok çekiyorsn işte yavaş yavaş süt çekiliyor ve rahatlama geliyor.
 
2-3 saatte bir beslemek ağır gelmez mi? Mide çok dolu olunca da uyuyamaz
Aynısını düşünüyorum ama uygulamaya geçemedim. Bazen deniyorum arayı açıyorum 4 saat kadar, gece uyumayınca kendimde suç buluyorum aç bıraktım gibi Çevreden de istiyor yesin, hareketli yakıyordur acıkıyordur diyorlar
 
Bilemedim canım herkes kendi bebeğini daha iyi tanır tabii. Ben uyumadan en az bir saat önce yemek işini bitiriyorum. Uyumadan hemen önce emiyor, gece de ne zaman isterse emiyor. Gündüz üç öğünümüz var. Bazen ara öğün veriyorum bazen vermiyorum. Geceleri deliksiz uyuduğu da oluyor hiç uyutmadığı da
 
Kızlar cuma hastaneye yatırır suyunu açar başlatırım doğumu dedi doktorum son haftadayım, aslında tamamen doğal ilerlesin istiyorum ama 3 cm açıklık var rahim ağzı incelmiş doktorlada inatlaşmak istemedim güveniyorum çünkü bilgisine , cumaya kadar tüm tuşlara basacam neler yapayım nasıl başlar bu doğum?
 
Hayırlısı olsun canım tek avazda kurtarsın Rabb'im ben olsam bende beklerim cumaya kadar ki o zamana kadar inşallah tam acilmn olur. Bol yürüyüş, merdiven inip çıkma ve sguat yapılabilir.
 
Yhaa zor olur senin için keşke öyle alışmasa başka türlü uykuya geçse ayakta yada baba kucağına alsa.
Bir dert biter öbürü başlar ben de halen nasl uyutacağimi bilmiyorum bocaliyoruz bakalım.
birden hem memeden kesip hem de kucaktan kesmeyeyim dedim. memeyi bitirdik şükür şimdi de biraz kucak biraz yatak şeklinde direkt yatakta yatana kadar alıştırmaya çalışıyorum. 1-2 haftada hallolur herhalde, gelişmelerden haberdar ederim :)
 
Evet haklısın çocuk için de kolay değil.
bizde durum git gide kolay oluyor darısı size
 
Sağlıkla,hayırlısıyla,kolaylıkla kucağına almayı dilerim.Bende sezaryen olduğu için bir şey diyemiyorum
 
Bende sezaryen.oldugum icin bisey diyemiyorum ama gordugum kadariyla bol bol hareket etmek merdiven inip cikma squat falan yapiyorlar. Saglikla ilerlesin insallah hersey.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…