2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Ben başlamıştım ama bıraktım son haftalarda, annem de gelince saldım gitti Türkçeyi İpin ucunu kaçırmadan yine dönmeliyim, çok isterim dili hallledelim. Son birkaç gündür memeye ağlarken memmem diye bir şeyler çıkmaya başladı, nemnem de olabilir bir şey diyor sinirli sinirli de çözemiyorum

Örümcek ya da hoppala aldınız mı kızlar, ben almayı düşünmüyordum da etraftan çok rahat oluyor, erken yürüyor diyorlar sürekli, bir aklıma düştü Erken yürümesinden değil de iyice guduruk bir şey oldu bu ara, kurt gibi bir o yana bir bu yana, iki kişi değiştiriyoruz bir bezi, terin suyun içinde kalıyorum Güreşiyoruz sanki, bir türlü de kündeye getiremiyorum

Hergün indirmeye çalışıyorum ya ama yabancıya hep mesafeli duruyoruz ya gene olmuyor bence yakında anneanne babaanne olması çok büyük avantaj
Onların yeri ayrı tabi canım ben de sırf o sebeple sık sık anneme ya da kv ye gidiyorum. Uzak olunca yapacak bir şey yok sen de dışarı çıkaracaksın artık

Yürüteç annemde vardı ona gittikçe kullanıyor ben çok karşıydım ama hem çok seviyor mutlu oluyor hem de gerçekten nefes alıyosun peşinden düşcek kırcak diye dolanmaya biraz mola vermiş oluyosun kendi halinde dolanıyor yürümeye etkisi var mı bilmem tabi ama zaman geçirmeyi seviyor

Bende zararlı olduğunu biliyorum doktorlar önermiyor ama herkes al rahat edersin diyor çünkü benimkide son 2-3 gündür sürekli kucak istiyor ya emeklemede yok ve kilosuda Ağır napacam bilmiyorum ya bel fıtığı olacam ya yürüteç alacam

2 gündür gene aşırı huysuz azı dişler de bembeyaz olmuş, üst ön dişlerde tam çıkmadı valla oyun bile oynamıyor kucağımı istiyor oyunda bile yanında duruyorum gözü hep bende , şu diş işinden çok bunaldım çıksa bitseydi valla yoruldum ya

Markete gittik güzelce duruyordu arabada kızlar apartman görevlisi ile karşılaştık sevdi ay sen ne tatlısın dedi arabada bi başladı ağlamaya durmadı sonra durduramadım kucağıma aldım eve zor düştük valla sinir geldi ya dışarda en azından böyle yapmazdı ben napacam bilmiyorum yaa bu kadar yabancılama normal mi inte baktım da 7 ayda en yoğun olur 9 da azalır diyor inşallah

Canım senin bulunduğun yerde arkadaş grubun falan yok mu? Görev yerin başka şehirdi diye hatırlıyorum da ondan sordum. Birilerini görse alışsa

Canım senin bulunduğun yerde arkadaş grubun falan yok mu? Görev yerin başka şehirdi diye hatırlıyorum da ondan sordum. Birilerini görse alışsa
görev yaptığım yerde değilim ücretsizdeyim canım eşimin görev yaptığı asıl evimin olduğunildeyim, aileme de 1.5 saat mesafedeyim zaten hamdolsun.Var canım gelen gidenim de oluyor haftada 1 görüşüyoruz sayılır hatta onlarada pek gitmiyor ya bende çok vermiyorum ya biraz benden de oldu sanırım annem kendine çok bağımlı yetiştirdin diyor

Ya canim yukarda da demisler mizacida oyle olabilir ona bisey yapamazsin. Bide bazi yabancilardan korkuyorlar ondan da aglamis olabilir adamin tipi korkunc gelmistir belki. Benimde kaynana geldi saatlerdir oyun oynuyo onla bende kendimi yatak odama kapattim kafami dinliyorum:))

O daha çok değişir canım dert etme. Zaman geçtikçe alışır

Canım benimki de bi gün doğum günü kutlamasına gitmiştik bi evde. Ben de orda odalardan birine girdim kızım kucağımdaydı. İçerde 7-8 kişi vardı. Kimseyle konuşma bile olmadı. Girip bi kelime ettim ki kızım çığlık çığlığa ağladı. Uzuuun bi süre hiç susmadı sakinleşmedi. Epeyce uğraştık. Hatta o günden sonra beni gören kızın nasıl oldu. Hala öyle çok ağlıyor mu diye sormaya başladı. Ama o günden sonra böyle bi durum yaşamadık. Dışarı çıkardığımda da insanlara dönük tutuyorum konuşuyorum onunla kalabalığa baksın alışsın diye. Artık alıştı. Çok yol aldık. Anneane ve dedesini bol bol görmesine rağmen yaşıyorduk. Geçti.
Ama zaman zaman yine ağlayabilir. Bence kafana takma.

Bu dişler bi anda patlar sanıyordum. Demek ki beyazlık görünüyor önce. Kızımın 2 alt dişi gözüküyor ama daha çıkmadı tam. Ele geliyor. Böyle gözüktükten ne kadar süre sonra çıkıyor?

Şuan bizim alt dişler kocaman canım sanırım 1 ay içinde tamamen çıktı üstler ise bembeyaz ve belli ama bi türlü tam patlamadı, alt o kadar belli olmamıştı ama üst çok belli oldu canım , üst 2 haftadır zorluyor azılarda belli ama bi türlü tam patlamadı

Giydirebilir önlük aldım. Daha az üst değiştiriyorum. E bebekten 119 lira. Daha ucuz da var ama kullanışlı değil. Aldığım yıkanabiliyor kuruyor hemen.

Biz de uzaktayız. sık sık sosyal ortama sokmaya çalışarak aştım bu durumu. Çocuk parkına gittim başlarda çok. Orada çocuklara bakıp gülüyordu. Abi var abla var diye söylüyordum. Çocuklar da hemen geliyordu bebek var diye. Ama belki mizaçtandır.

Bi ay önce akrabama gittim eve girince akrabam kızıma selam verdi bi başladı ağlamaya eve nasıl döndüğümü şaşırdım

Çocuk çok seviyor ya benimkide gülüyor,büyüğe mesafeli ama şöyle bişey oldu bir haftadır annemlerdeydik onlara kısa sürede alıştı bi bizle beraber olduğundan böyleymiş sanırım gördükçe alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…