Artık en sonunda adet duzensizliği için ilaç istıcem doktordanBu düzensizliğin içinde insan regl olduğuna seviniyor gerçekten. İnşAllah artık düzene girer canım
Takviye olarak ilaç değilde bal polen yada keçiboynuzu özü fln kullanmaz mısın canım yumurtalar daha kaliteli olur en azından.Artık en sonunda adet duzensizliği için ilaç istıcem doktordan
Aslında ilaç kullanmk istemıyorum ama
Adet duzenli olursa yumurtlamada duzenli olur
Ne yumurtlamam belli ne de adetim
Kimyasallardan dolayı döngüm 45 güne çıktı
27-30 gun döngüsü olanlara özenıyorum walla
Hamiş kalma ıhtımalleri daha yuksek, hemn adet oluyorlar, yeni döngü başlıyor
Bnım nrdeyse 2 ay beklıyorum
Hamiş ihtimalim yarı yarıta düşüyor diğer kişilere göre
Bide pcos var
Femara var evde, 5. Gun başlıyım dıyorum
Ovu testıyle takip edim dıyorum bu ay
Gün aşırı ilişki çok yorucu oluyor
3 aşırı bu ay denicem
2 kimyasaldan sonra yaş 39 olunca kasmıcam artık, salıcam..
Takviye falanda yok, eşim zten takviye kullanmamı istemıyor, ilaçmış vs bunlara karşı
Yükseliş çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
Sağlık ocağındaki doktor olumsuz konuştu. Sonda doktoruma yazdım o da normal dedi kafam çok karıştıYükseliş çok güzel. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Geç döllenme olduğu için geç yükselmeye başlamış olabilir. Ama yükseldikten sonra istikrarlı ilerliyor gibi geldi bana. İçinizi rahat tutun. Sağlıklı bir gebelikse devam edecektir.Sağlık ocağındaki doktor olumsuz konuştu. Sonda doktoruma yazdım o da normal dedi kafam çok karıştı
İnşallah ya valla canım baya sıkıldı benimde doktor öyle olumsuz konuşuncaGeç döllenme olduğu için geç yükselmeye başlamış olabilir. Ama yükseldikten sonra istikrarlı ilerliyor gibi geldi bana. İçinizi rahat tutun. Sağlıklı bir gebelikse devam edecektir.
Hiç canınızı sıkmayın. Bir tanıdığıma değerlerin bir garip ilerliyor dış gebelik olabilir demişti. Doktorların bazıları çok erken konuşup yanılıyorlar. Başka doktora gözükür yine kan verirsiniz 1-2 gün sonraİnşallah ya valla canım baya sıkıldı benimde doktor öyle olumsuz konuşunca
Umarım güzel ilerler ya . Çok bekledim bu anıHiç canınızı sıkmayın. Bir tanıdığıma değerlerin bir garip ilerliyor dış gebelik olabilir demişti. Doktorların bazıları çok erken konuşup yanılıyorlar. Başka doktora gözükür yine kan verirsiniz 1-2 gün sonra
Yakın zamanda bir arkadaşıma da değerin iyi gitmiyor dediler, şimdi neredeyse doğum yapmak üzere. Aceleci olma. Birkaç gün sonra yeniden kan verirsin.İnşallah ya valla canım baya sıkıldı benimde doktor öyle olumsuz konuşunca
Teşekkür ederim cevaplarınız için aynen biraz beklemeyi düşünüyorum bendeYakın zamanda bir arkadaşıma da değerin iyi gitmiyor dediler, şimdi neredeyse doğum yapmak üzere. Aceleci olma. Birkaç gün sonra yeniden kan verirsin.
Geçmiş olsun canım sanada çok zor süreçti ama yeni süreçte bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah sağlıklı bir şekildeBen de mart ayında düşük yaptım cnm bugün adet oldum korunmayı bırakıyoruz bu ay inş hemen hamile kalırız sağlıkla kucağımıza alırız
Canım yine aynı yerdeyiz
Mart ayında kullandımTakviye olarak ilaç değilde bal polen yada keçiboynuzu özü fln kullanmaz mısın canım yumurtalar daha kaliteli olur en azından.
Haklısın canım benimde bu ay döngüm çok uzun sürdü ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. İçimize bu ateş düşmüşken çok aramadan kavuşuruz İnşAllah
Cnm bir sonraki betada belli olur durumUmarım güzel ilerler ya . Çok bekledim bu anı
Ay onu bile hesapladım %77 artmışCnm bir sonraki betada belli olur durum
En son yüzde 60 artmış sanırım
Yüzde 60 normal kabul edılıyor
Ayy çok teşekkürler bilgi verdiğin için.. o zaman biraz daha bekleyeyim. 5yildir bekliyorum ne de olsaBenimle aynı sat 17 nisan 29 mayista doktora gittim yumurta iki gün içinde çatlar dedi bizde degerlendirdik iki gündür kasiklarimda agri var doktorumla görüştüm test icin erken dedi 3 gün sonra yapicam
İnşallah bende bu ay umutluyum belirtilerim varAyy çok teşekkürler bilgi verdiğin için.. o zaman biraz daha bekleyeyim. 5yildir bekliyorum ne de olsaİnşallah bu ay güzel haberler alırız