Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al
Ben de mart ayında düşük yaptım cnm bugün adet oldum korunmayı bırakıyoruz bu ay inş hemen hamile kalırız sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba benide ekler misiniz son adet tarihi 6 mayıs bu ay istiyorum kalmak ama 2 ay önce düşük yaptım düşük yapan arkadaşlar varsa kaç ay sonra hamile kaldılar şuan kalsam sorun olur mu
Ben folikasit elenatal kullanıyorumKızlar takviye kullanıyor musunuz ben regenesis max’a başladım yeni. İçinde folik asit omega 3 ve diğer vitaminler var
Kasım ayında hamile kaldığım dönemde de bunu kullanıyordum düzenli olarak nasip olmadı devam etmedi hamilelik ama vitamin olarak çok memnun kalmıştım , siz neler kullanıyorsunuz
ben folik asit folidoce bir de ocean d vitamini kullanıyorumKızlar takviye kullanıyor musunuz ben regenesis max’a başladım yeni. İçinde folik asit omega 3 ve diğer vitaminler var
Kasım ayında hamile kaldığım dönemde de bunu kullanıyordum düzenli olarak nasip olmadı devam etmedi hamilelik ama vitamin olarak çok memnun kalmıştım , siz neler kullanıyorsunuz
Bende regenesis max ve D3k2 kullanıyorum. Demir ilacı kullanıyorum ayda bir d vitamini iğnesi oluyorum ve ara sıra keçiboynuzu özü içiyorum.Bu ay bende sağlam başlamak istedim.ocaktan beri tiroid tedavisi oluyordum bu ay deneyeceğiz artık İnşAllah nasip olurKızlar takviye kullanıyor musunuz ben regenesis max’a başladım yeni. İçinde folik asit omega 3 ve diğer vitaminler var
Bu düzensizliğin içinde insan regl olduğuna seviniyor gerçekten. İnşAllah artık düzene girer canımaynurland
Cnm 2 aydır eklettirmemiştim kendimi
Bu ay ekleyelim bakalım listeye
Sat 8 mayıs
Bat 7 haziran
Nihayet 47 gunun sonunda adet oldum
Kimyasallardan dolayı adetim iyice bozuldu, hep gecikti, zaten düzensizdi
İyice düzensizleşti
Çok iyi gidiyor maşaAllah sizeiki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
İki kat artış olmadığı için korktum biraz aslındaÇok iyi gidiyor maşaAllah size
hayırlı uğurlu olsun canım benimaynurland
Cnm 2 aydır eklettirmemiştim kendimi
Bu ay ekleyelim bakalım listeye
Sat 8 mayıs
Bat 7 haziran
Nihayet 47 gunun sonunda adet oldum
Kimyasallardan dolayı adetim iyice bozuldu, hep gecikti, zaten düzensizdi
İyice düzensizleşti