Catlatma ignesi kullandim ben canim. Sonraki 3 gun iliski oldu. Cinsiyet kizMerhaba pik günümü ilişkiye girdiniz cinsiyet ne oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma ignesi kullandim ben canim. Sonraki 3 gun iliski oldu. Cinsiyet kizMerhaba pik günümü ilişkiye girdiniz cinsiyet ne oldu acaba
Çatlama zamanida erkek derler mesela nasipten öte yol yok demekkiCatlatma ignesi kullandim ben canim. Sonraki 3 gun iliski oldu. Cinsiyet kiz
Hayırlısı, Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin canımMas
Maşallah Allah bağışlasın benimde bir oğlum var kız için takip ettim iki ay ilişkiden sonra ovu testi yaptım baktım pik erken yumurtlayacagim tuttu
Amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlısı, Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin canım
Teşekkür ederim
Benim degerlerim 19 nisan(regle 4 gun kala)4.7
21 nisan 21.1
25 nisan 84 cikti pazartesi birdaha vericem ama degerim dusuk olsugu icin kimyasaldan korkuyorum
Merhaba üstünden baya bir geçmiş ama benimde bugün beta 4.7 geldi sonucunuz ne olmuştu merak ettim
Merhaba benim degerim artti kese bebek olustu ama malesef kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum insallah sizinki saglikla ilerler
Sizin en son 4 günde 21 den 84e cıkmıştı beta, normalde 100ü gecmesı grekıyordu saglıklı gebelıklerde, demekki nasıp değilmiş, rabbim en hayırlı zamanda nasıp etsın inş yani bu durum aslında betadan belli oluyor ilk baştan, ben karsılastım boyle durumlarda, beta güzel artmassa bişy oluyor illakiMerhaba benim degerim artti kese bebek olustu ama malesef kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum insallah sizinki saglikla ilerler
Oyle kesinlikle. Ben de cevremdekilerden sahit oldum. Cok sukur bir adet sonra hamile kalip bebegimi kucagima aldim suan 8 aylikSizin en son 4 günde 21 den 84e cıkmıştı beta, normalde 100ü gecmesı grekıyordu saglıklı gebelıklerde, demekki nasıp değilmiş, rabbim en hayırlı zamanda nasıp etsın inş yani bu durum aslında betadan belli oluyor ilk baştan, ben karsılastım boyle durumlarda, beta güzel artmassa bişy oluyor illaki