Çatlatma iğnesi olmadın mı canım? Yani vardır illaki bir çözümü sen canını sıkmaHiç sorma biraz daha beklerse cinsiyeti ile birlikte çıkacak yumurtam
Şaka bir yana diğerleri döllendi ise bu büyük olan kiste çevirir mi ki kokuyorum
Huhuu süperArkandan geliyorum
Değerlendirmeye devam bırakmak yokHuhuu süperben hala yumurtlamadaymış gibi hissediyorum belim bacaklarım ve popom sızlıyor resmen ama ovülasyon tamamen silikleşti
Evet eveetDeğerlendirmeye devam bırakmak yok
Çatlama iğnesi oldum çatlayan yumurtalar vardı bu inat yumurtam bir türlü çatlamadı diğer çatlayanlar ne oldu bilmiyorum adette olmadımÇatlatma iğnesi olmadın mı canım? Yani vardır illaki bir çözümü sen canını sıkma
Bugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzEvet eveet
Gebelik testi yaptın mı hiçÇatlama iğnesi oldum çatlayan yumurtalar vardı bu inat yumurtam bir türlü çatlamadı diğer çatlayanlar ne oldu bilmiyorum adette olmadım
Canım geçmiş olsun uyuşmazlık iğnesini 26. Haftada dediler bana da. Senin kanaman olduğu için mi iğne dedi ki yoksa gerçekten erken dönemde mi yapılması gerekiyorKizlar beni zor bı süreç bekliyor bende tiroid ve guatr çıkmış doktor ilaç yazdı yarın ultrason çekilecek önümüzdeki hafta bebeğin kap atışı duyulucak. Bugün kese göründü bide kanamamin olduğu gün normalde kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerekiyormuş ama doktor yapmamıştı bugün gittiğim doktor dedi nasıl yapmaz hemen şimdi yapmamız lazim dedi ben baya korktum inşallah sağ salim dogururum bebeği ignemi de oldum ve bu hastane den o kadar memnumun ki herkese tavsiye ediyorum kizlar.
Benimkide matça bakıyor..bende masterşefa zaten geç uyuyan birisiyim..yumurtlama varmı yokmu haberim bile yokBugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzbenim uykum geldi bile
Canım 3gün sonra verdim 80 çıktı şimdi bi 3gün daha geçti yarın vericem tekrarKuzum sen 13 betadan sonra ne zaman tahlil verdin bi daha kaç çıktı benimde akşam verdim de 14 dü ondan soruyorum
İdrar testi yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı doktorum kan için bekleyelim biraz daha dedi acele etme dedi hatta bu 52 mm olanın da çatlayıp döllenme ihtimali var dedi. Adet olmadığın sürece gebelik söz konusudur dediGebelik testi yaptın mı hiç
Ay aynıyızzzz bende de 17. Günde böyle olmuştu hatta ben bi gün önce pik sanmıştımEveet çok şükür bugün pik görebildimdün çatladı sanmıştım ama değilmiş.yarına çatlar diye düşünüyorum
Sabret azcık canım uyumaaaBugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzbenim uykum geldi bile
Melisaaa bu bir işaret bizde gs maçı izliyorduk değerlendirmede hahahahaBugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzbenim uykum geldi bile
Değerlendirmeniz aksamıyorsa kafan rahat olsun hiç aklını bulandırmaBenimkide matça bakıyor..bende masterşefa zaten geç uyuyan birisiyim..yumurtlama varmı yokmu haberim bile yok
Ooo o zaman hamilesinİdrar testi yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı doktorum kan için bekleyelim biraz daha dedi acele etme dedi hatta bu 52 mm olanın da çatlayıp döllenme ihtimali var dedi. Adet olmadığın sürece gebelik söz konusudur dedi
Bende dünkü koyulukta pik oldu çatladı diye düşünmüştüm ama bugünmüş pik günümAy aynıyızzzz bende de 17. Günde böyle olmuştu hatta ben bi gün önce pik sanmıştımbugün mutlaka değerlendir sakın kaçırmayınnnnnn pik cok önemli
Son golü de siz atın yumurtaya doğruBende dünkü koyulukta pik oldu çatladı diye düşünmüştüm ama bugünmüş pik günümdeğerlndircez İnşAllah maçtan sonra bir maçta biz yaparız
AhahahahMelisaaa bu bir işaret bizde gs maçı izliyorduk değerlendirmede hahahaha