Regl olana kadar hamile olabilirsin belki geç döllenme olmuşturKızlar dün bat tı. İki uygulama kullanıyorum birinde dün battı diğerinde bugün ama regle dair hiç bir belirtim yok hatta regl olmadan önce metabolizmam çok hızlı çalışır genelde oradan anlarım yakın olduğunu ama aksine şuan afedersiniz kabız gibiyim. Birde cinsel isteğim çok arttı son iki gündür bunlar hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ne diyorsunuz? 2-4 ünde ilişki olmuştu birde 12sinde oldu (geri çekilmeyle oldu hepsi eşim şuan istemediği için) ama ben bir ihtimal vardır belki diye takip ediyorum :/ bat a 2 gün kala negatif çıkmıştı testim
Ay hadi inşAllahSon golü de siz atın yumurtaya doğru
Kuzum hep sen cevap veriyorsun çok teşekkür ederimRegl olana kadar hamile olabilirsin belki geç döllenme olmuştur
AhahahhKuzum hep sen cevap veriyorsun çok teşekkür ederim
Kalk yüzünü yıka bebişim ne diyorduk kafan da kopsa o değerlendirme yapılacakBugün değerlendirme günümüz ve Türkiye maçı izliyoruzbenim uykum geldi bile
İnnovita da bak canım kaliteli ve daha fazla sayıda.fiyatı da bu civardaEki Görüntüle 3263594 Kızlar ovulasyon testiyle deniycem bu ay bu marka ve fiyat sizce iyi mi ?
Ay evetKalk yüzünü yıka bebişim ne diyorduk kafan da kopsa o değerlendirme yapılacak
Ben 3 2 olarak gidiyorum çok sıkta diğil bazen diyorum boş bıraktım sanki..İn şa Allah kuzumDeğerlendirmeniz aksamıyorsa kafan rahat olsun hiç aklını bulandırmaStressiz hamileyiz
Sen naptın tekrar test yaptın mıGüzel böyle devam
Daha önce bu yöntemle olmuştu yine olabilirBen 3 2 olarak gidiyorum çok sıkta diğil bazen diyorum boş bıraktım sanki..İn şa Allah kuzum
Bende vericem 3 gün sonra ondan sordum inşallah benimde o civarlarda filan olurCanım 3gün sonra verdim 80 çıktı şimdi bi 3gün daha geçti yarın vericem tekrar
Yok bebeğim yapmadım içten içe umutsuzum ama en ufak bir kırıntı var daha içimde umuda dairSen naptın tekrar test yaptın mı
Ay İnşAllah vardırYok bebeğim yapmadım içten içe umutsuzum ama en ufak bir kırıntı var daha içimde umuda dairyarın onuncu gün varsa çıkar düşüncesindeyim o yüzden yarın yapacağım ilk yumurtlamanin da 15. günü ama ateş bugün 36.8 çıktı yarın regl olur muyum hemen düşer mi bilmiyorum
Geçen cumartesi adet olacağım gün yaptım ama idrarda çok net çizgiler aldığımı da biliyorum hamile çıkmamıştım o yüzden idrar testine güvenmiyorum 52 mm yumurtanın da döllenme ihtimali var dedi doktorum ama internette hep kiste dönüştüğü yazıyor anlamadım. Kafam karıştıOoo o zaman hamilesinne zaman yaptın testi
Aynen daha önce oldu öyle..bu ay olmasa gelen ay gün aşırı devam ederiz..yoksa içim rahat etmiyorDaha önce bu yöntemle olmuştu yine olabilirYinede az olduğunu düşünüyorsan bundan sonra gün aşırı devam et istersen canım
Bu aralar değişiyor bebeğim normalde 2 3 de olurdum geçen ay 5 TE oldumAy İnşAllah vardırsabahı merakla bekliyorum.adet ateşin kaç senin?
Baya da büyümüştür yumoş.Eveet çok şükür bugün pik görebildimdün çatladı sanmıştım ama değilmiş.yarına çatlar diye düşünüyorum
silikleşse de pikten sonra 1 hafta boyunca değerlendirmeye devam ediyorsunuz.Kalça altına yastık, mümkünse yarım saat 1 saat bekliyorsunuz.Huhuu süperben hala yumurtlamadaymış gibi hissediyorum belim bacaklarım ve popom sızlıyor resmen ama ovülasyon tamamen silikleşti