- 7 Haziran 2023
- 22
- 3
- 24
Çok erken yumurtlamisim kendiliğinden bende anlamadim adetim normalde 20 si falan daha var baya olsa çıkardı galiba yaGibi mi oldu yoksa kedin 7. Günü mü yumurtladin canım eğer öyleyse bat 20 si olmuyor ama gere batina 8 9 gün varsa çıkmaması normal eğer dediğin givi yumurtlama 7. Günde oldu ve üzerinden 13 gün geçtiyse olsaydı çıkardısebepsiz yere umitlendirmek istemedigimden böyle konuştum inşallah kıracak bir şey dememisimdir :)
Akşam bi duygusallaştım ama bu sabah geçti şimdi. Yani aslında tek çocuk da olur bana kalsa ama 2.de olsa çok güzel olur kardeşi olması güzel olur. Bi dahaki ay yürüyüş+biraz daha sağlıklı beslenmeyle deneriz bakalım. Sonraki ay dr.Olmazsa doktora görünürsünüz gerekli testleri yaptırırsınız en azından bi sorun varsa öğrenmiş olur ona göre ilerlersiniz ama yine de gönlünüzü ferah tutun içinizi karartmayın daha çok erken bunları konuşmal için
Bazen erken Yumurtlama olabiliyor aydan aya değişiklik gösterebiliyor vücut yada ilaç vs kullndiysan o da etkilemistirÇok erken yumurtlamisim kendiliğinden bende anlamadim adetim normalde 20 si falan daha var baya olsa çıkardı galiba yaolurmu öyle şey kırılmam
Ben de nerdeyse 6.haftaya yaklaşırken doktora gitmiş olcam 2 gün sonraD Dr Xdmlcm kızlar ben hiç kan vermedim. Yumurtlamadan sonra 10. gün silik çizgi sonra 12. Gün biraz daha belirgin çizgi gördüm. Köydeydik ve testte yoktu elimde. Dönünce adeti 2 gün geçmişti. Testim koyu çıktı, gün içindeki idrar olmasına rağmen. Sonra bir kere daha yaptım iki gün sonra o da gün içindeydi hatta koyuda çıkmadı. Ama kafamı bulandırmadım. 6+2 de gittik doktora keseyi bebeği kalp atışını hepsini gördük duyduk çok şükür. Adet geçikmesinden sonraki hafta agrılarım oldu ama kanama veya lekelenme olmayınca sorun etmedim. Kimyasalımda baştan beri lekelenmem vardı sonra kanamaya dönüştü... Böyle bir şey yoksa strese girmeyin canlar
Ben varimmm yeni uyandım teste gidicem bugün bir deee. Ama inovita yaptım hemen çıktı ikinci çizgi şimdi oturmasını bekliyorumKızlarrr koyulaşma için test yapacaklar vardı kimse daha test atmamış
Ters yapıp kan verince yaklaşık hangi kan değerini nasıl gösteriyor onu da anlamış oluruz bizden sonrakilere fikir olurBen varimmm yeni uyandım teste gidicem bugün bir deee. Ama inovita yaptım hemen çıktı ikinci çizgi şimdi oturmasını bekliyorum
Evet tüp bebekle oldu mikroçip yapıldı. Bir ayla maalesef olmuyor uzun bi süreç bence beslenme. Bu ay hacamat yaptırdım hayıt otu içiyorum bakalım sonuc ne olacakBnde fıtri gebelik sayfasına bakmıştım cnm
Masallah bi oğlun var sanırım tüp bebek
Bnde sağlıksız yumurta dıye düşünüyorum ama femara kullandgım ayda kımyasal oldu. O ay üstelik full pekmez ceviz yedirmıştım hem eşime, hem kndıme,
d vıtamını kullanmıstım ama yıne olmadı
Çok teşekkür ederimD Dr Xdmlcm kızlar ben hiç kan vermedim. Yumurtlamadan sonra 10. gün silik çizgi sonra 12. Gün biraz daha belirgin çizgi gördüm. Köydeydik ve testte yoktu elimde. Dönünce adeti 2 gün geçmişti. Testim koyu çıktı, gün içindeki idrar olmasına rağmen. Sonra bir kere daha yaptım iki gün sonra o da gün içindeydi hatta koyuda çıkmadı. Ama kafamı bulandırmadım. 6+2 de gittik doktora keseyi bebeği kalp atışını hepsini gördük duyduk çok şükür. Adet geçikmesinden sonraki hafta agrılarım oldu ama kanama veya lekelenme olmayınca sorun etmedim. Kimyasalımda baştan beri lekelenmem vardı sonra kanamaya dönüştü... Böyle bir şey yoksa strese girmeyin canlar
Ters yapıp kan verince yaklaşık hangi kan değerini nasıl gösteriyor onu da anlamış oluruz bizden sonrakilere fikir olur
Olabilir canım bazı testlerde renk tam çıkmayabiliyor yada boyası akıyorEki Görüntüle 3259898
İki çizginin de ortasinea bı beyaz bölge var niye ki kızlar test mi bozuk
Ayy şansınaEki Görüntüle 3259898
İki çizginin de ortasinea bı beyaz bölge var niye ki kızlar test mi bozuk
Karın ağrısı yok ama mide yanması ve bulantı var. Özellikle de boş mideyi kusturuyor kerataBen de nerdeyse 6.haftaya yaklaşırken doktora gitmiş olcam 2 gün sonrainş güzel haberler veririm. Peki belirtilerin ağrılarının tamamen geçtiği bi dönem oldu mu ben 3 gündür hiç hamile gibi değilim sadece göğüs hassasiyeti var
Adetinize kaç gün var? Ben de az önce elimde kalan son ovulasyonu yaptım 2.idrarla. Pik görürsem bugün bi değerlendirme daha olur. Az da olsa koyulaşma olursa sevinirim tabi. Adete bi hafta var yumurtlamaya göre.Çok teşekkür ederim
Ben de aynı durumdayim bi ara sanki kahve leke oldu gibi ama danıştığımda değil dediler insallah benimde sizin gibi olur bende bekliyorum biraz daha hepsini bir öğreneyim diye çok teşekkür ederim bende dün Ovulasyon testi yaptım gebelik testim yoktu belirginleşme artmıştı
Benim de aynı öyle sadece göğüste ağrı ara ara da kasik ta ağrı oluyor inşallah oğlum bı zarar vermeden sağ salim dogururumBen de nerdeyse 6.haftaya yaklaşırken doktora gitmiş olcam 2 gün sonrainş güzel haberler veririm. Peki belirtilerin ağrılarının tamamen geçtiği bi dönem oldu mu ben 3 gündür hiç hamile gibi değilim sadece göğüs hassasiyeti var