Planlı sezaryenler 36 haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum canımKuzum sen bu ay hamile kalsan şubat annesi olma ihtimalin var mı? sezaryen olsa çoğu zaman uygulamada yazan tarihin öncesi oluyor hep öyle gördüm , bende 20 Şubat yazıyor mesela bu normal 9 ay 10 gün 41 hafta falan ediyor ben normal istemiyorum mesela ocak sonu alır mı acaba
Erken ve geç döllenmeye göre değişebilir canım değeri. Benim battan 2 gün önce 41 battan iki gün sonra 225tiKızlar bat günü beklenen beta hcg aralığı nedir sanırım döllenme 30 Mayıs'ta oldu. Bilgisi olan aydınlatabilir mi
Arayan belasını da bulur belirtisini deHahahahhaakendi kendimize belirti yaratmaya başladık
Kaç gün kaldı ya testeArayan belasını da bulur belirtisini deAh bi de gerçek olsa ne güzel olur.
İlk gebeliği öğrendikten sonra buralarda yeni gezmeye başlamıştım. Sadece yumurtlama nedir onu biliyordum. Gebelik düşünüyoruz ama ne yumurtlama ağrısı ne yerleşme dönemi ne onun ağrısı hiçbi şeyden haberim yok. Adetim geçene kadar hiçbi yerim ağrımamıştı ya da bilgim olmadığı için ağrısa da o gün çok yürümeme vs bağladım kim bilir. Genelde vücudu dinlememek en iyisi ama kim tutacak artık beni bu kadar şey okumuşum bu sitedeBelirtim yok hamile değil miyim diye sakın düşünmeyin kaç kişiyle konuştum haftasonu ben hiç anlamadım başta dedilerherkeste belirti olmayabilir hatta bence daha iyi ağrısız sızısız geçer belki de
Kesinlikle öyle çoğumuz zaten ilişkide hemen hamile kalcaz sanıyorduk ben yumurtlama olayını öğrendiğimden beri bazı zamanlar korunmadık bileİlk gebeliği öğrendikten sonra buralarda yeni gezmeye başlamıştım. Sadece yumurtlama nedir onu biliyordum. Gebelik düşünüyoruz ama ne yumurtlama ağrısı ne yerleşme dönemi ne onun ağrısı hiçbi şeyden haberim yok. Adetim geçene kadar hiçbi yerim ağrımamıştı ya da bilgim olmadığı için ağrısa da o gün çok yürümeme vs bağladım kim bilir. Genelde vücudu dinlememek en iyisi ama kim tutacak artık beni bu kadar şey okumuşum bu sitede
Ay evet ya. Burası sayesinde öğrendim bende. Ayda.1 defa ve 1 güncük hamile kalma şansımız olduğunu.Yumoşlar keşke yaşasa 3-4 gün ama nerdee. Ben de hep sanardım korunmasız ilişki ne zaman olursa olsun hamile kalınıyor sdfghjk. Neyse 34 yaşımda öğrenmiş oldum fghjkşljhgKesinlikle öyle çoğumuz zaten ilişkide hemen hamile kalcaz sanıyorduk ben yumurtlama olayını öğrendiğimden beri bazı zamanlar korunmadık bile
Pazartesiden başlasak önümüzdeki cuma yapsak 12.günü içinde oluyoruz. Varsa çıkar değil mi? Yoksa cumartesi mi yapsam karar veremedim.Kaç gün kaldı ya teste
+1 kişi ekleyelimAy evet ya. Burası sayesinde öğrendim bende. Ayda.1 defa ve 1 güncük hamile kalma şansımız olduğunu.Yumoşlar keşke yaşasa 3-4 gün ama nerdee. Ben de hep sanardım korunmasız ilişki ne zaman olursa olsun hamile kalınıyor sdfghjk. Neyse 34 yaşımda öğrenmiş oldum fghjkşljhg
Burda yok adet bitimindeki ilişkiyle hamile kalmıştım, yok adet çok yakındı ama ben yine hamile kaldım, kendini salarsan aklına getirmezsen hamilelik daha kolay olur yazılarını okumaktan ben yine o riski göze alamadım hiçKesinlikle öyle çoğumuz zaten ilişkide hemen hamile kalcaz sanıyorduk ben yumurtlama olayını öğrendiğimden beri bazı zamanlar korunmadık bile
bende klomen canım aslında bir farkları yokBenim fameradan kaynaklı olmuş birkaç kişide daha duydum büyük ihtimal mevsimseldir devam ederse gidin mutlaka ama
teşekkürler canım, benim 2 gündür kursum var, akşamlarda sınava girdik hiç bakamadım buralara, testinde koyulaşma var mı? ne yaptın? yarın kan vericeksin di mi?Çok gecmis olsun canım
Bu forum sürtündük hamile kalır mıyım konuları ile doluvalla çoğu kişi havadan bile kalabileceğini düşünüyor bu minnoslar uğraştırıyor bizi halbuki
Hahahhahabenim arkadaşım çocuk mu yapsak artık diyip bi kere ilişkşye girdi hamile kaldı. Çocuğu 2 yaşındayken bi ilişkisinde prezervatifi yırtıldı yine hamile kaldı. Kocaları selam verse hamile kalıyolar biz de uğraş dur
Şu prezervatif yırtılma olayı bana çok ütopik geliyor ya bimden mi almışlar
Süre uzunsa aşınmıştır
kahkaha attım kızlar)))Kandırıyolar mı acaba bizi
yazarsanız eklerim canım, ben ateş takipi yapmıyorum, bi kere denedim ama oğlen uyandığım için olmadı))Canım ateş linki de eklemeyi düşünüyor musun başaaynurland
Azar azar koyulasti canım. Yarın kan vericem sabah. Sana da kolay gelsinteşekkürler canım, benim 2 gündür kursum var, akşamlarda sınava girdik hiç bakamadım buralara, testinde koyulaşma var mı? ne yaptın? yarın kan vericeksin di mi?
Tabi canım çok mutlu olurumyazarsanız eklerim canım, ben ateş takipi yapmıyorum, bi kere denedim ama oğlen uyandığım için olmadı))
ekledim canım
inşallah güzelce ilerler, cevaplar çıkınca beni de etiketleAzar azar koyulasti canım. Yarın kan vericem sabah. Sana da kolay gelsin