2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben hastaneye gideyim en iyisi yarın boğazına tükürük kaciyordur diye düşündüm yeni yeni tükürükler oluşmaya başladığı için hem salyasi çok oluyor bu aralar hemde tükürüğü kaçıyor diye düşünüyordum.peki ciğerlerine inse uyurkende belirti vermez mi uyurken çok sakin uyuyor

Eşim iki yıl peşimde kostu bende çok aşık oldum sonradan çok severek evlendik aramızda sevgi saygi olan çok eğlenen etrafta ozenilen bir cifttik ve ben evlendi evleneli Herkese evlenin diyen biriydim hamilelikte güzel geçti eşim elimi ayağımi öperek serenatlar yaparak uyandırdı.

Bebek doğdu eşim bı anda beni sildi yemin ederim şoka girdim bana hep gülüm diyen adam ismimle hitap ediyor herşeyde beni suçluyor çocuğa iyi annelik yapamadığımi ina ediyor çocuk ağlayınca bana sinirleniyor oysa bebek bu ağlar.. sürekli sutun yarıyor eminmisin diyor sabah uyanınca günaydın babamm diye kızı öpüyor bnada kalkcakmisin diyor ve biz çok fazla kavga etmeye başladık bide baya soğukluk oldu.bebek olunca bambaşka biri oldu yüreğim yanıyor çocukla birlikte benim evliliğim soğuk donuk birşeye dönüştü.neysw evladım iyi olsun babası da evladına düşkün olsunda napiyim gerisi ikinci planda artk.

Yan yana yattığında uyuyo mu? Ben böyle çözüm buldum.

Bizimki halsizlikten daha çok uyuyordu. Ama uykudan kalkınca tıkanıklık artar

Aynıı bizimde devamlı muhalefet gibi bana

inanılmazlar yaaa hem ne kadar hassas ve zor bir dö olduğumuzu biliyorlar hem de dikkat etmeyip aksine daha kırıcı oluyorlar… hiç üzülme anneler en güzelini en doğrusunu bilir ben artık böyle söyleyip geçiyorum

benim de eleştiriye tahammülüm yok valla çok haklısın sonuçta biz de her gün doğum yapıp bebiş büyütmüyoruz. yanlışlarımız da olabilir tabi ki. hem sixin ikizmiş yaşadıklarımı 2 işe çarpsam yine anlayamam sizi allah yardımcınız olsun inşallah susup sadece istediğiniz gibi destek olurlar

çok güzel adetlermiş valla şükür namazı ve hastanenin önünden geçmeyi çok anlamlı buldum hayırla yaşasın minik aslında böyle hastalıklar dedikodu ve kem gözler olmasa çok güzel adetlerimiz var ama ben de kimse gelsin istemiyorum

bir gram deniz kum güneş için neler vermezdim iyi tatiller

Öyle zaten. Çocuk hasta olduğunda da beni suçladı kinseyi dinlemiyorum ondan oldu diye. Biz başkasının dediğini yapınca mı iyi anne oluyoruz

Gecici mi bu durum yani kesin. Ama ac kaliyor sanki nasil gececek bu surec. Zayiflayarak mi atak haftasindan dolayi olup olmadigini nasil anlarim kesin olarak
Benim bebeğim arada iki gün hiç yapmadığı oluyor ama gelişimi iyi. Artık kakası sürekli değişiyor bir gün yeşilimsi bir gün sulu bir gün pütürlü. Bazen günde 3 defa bazen 1. Emme istekleri zaman zaman az ya da çok oluyor. Ama bir dönem emdi karnı doyduğu an uyudu ya da kafasını çevirdi. 10 dakikada zaten memenin %80 ini boşaltıyorlar çeneleri kuvvetlendi. Başka bir durum yoksa ataktan Zayıflamıyorlar. Onlar aç kalmamak büyümek üzere programlı içgüdüsel bir şey.

Bazen sıkılıyor bebeğim. Uykusu geliyor bir de acıkıyor o zaman emmek istemiyor ağzına meme veriyorum ağlıyor emmiyor. Meme vermesem yine ağlıyor görsen canı yanıyormuş gibi. Kucağıma alıp biraz gezdiriyorum ayaklarını ıslatıyorum ağlaması duruyor o zaman emziriyorum. Sütü de elimle mememin ucuna indiriyorum. Ya da birisi varsa ona veriyorum bebeği, azıcık süt sağıp 10 cc kadar filan onu biberonla verip sonra emzirdim. Ama şükür bir hafta sürdü ama geçti.

Bu bahsettigin durumlar atak haftasinda olup bitti dimi? Bie hafta bittiginde nasil oldu eski halinin aynisi oldu mu

Yok sagolsunlar artik destek oluyorlar simdilik bir sorun yok benjm bir iki patlamamdan sonra:). Iki tane de bir tane de ayni sonuc olarak tecrubeli degiliz. Her turlu zor bir surec. Bir de hormonlar var yorgunluk var. herkesin anlayisli olmasi lazim. Bana gore bebeklerin programini anneleri ayarlamasi lazim bunun disinda kalanlar anneye uyum saglamali. Cunku anne ile bebek arasinda bag var digerleri gibi degil.

Bizdede kuru öksürük oldu 3 4 gün bende boğazına kaçtığını dalan düşündüm cjnku tükürükte vardı ama sonra öksürüğe burun tıkanıklığı eşlik edince hastaneye başvurduk. Şuan tedavi görüyoruz Sadece kuru öksürüge mudahele etmezler ama için rahat edecekse bı göster en azından ciglerlerini dinlerler

Geçmiş olsun. Siz de mi bronşit oldunuz? O tükürükler genelde balgam ve geniz akıntısı da olabiliyor hastayken @ankazmrt0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…