2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kalın giydirme aslında sıcaktan daha da uyuyamaz.Ama ince muslin bir örtüyle yarım kundak yapabilirsin benim kız öyle rahatlıyor kendini de uyandirmiyor kundak olunca.banyo yaptır sadece vücudunu yıka uykuya birebir

Damla şeklinde olan nemlendiriyormuş kanalı. Aslında içerik aynı ama tek farkı tazyik. Serum hızlıca tüm kanalı gezip boşaltıyor.

ay bizim deli oğlan kundağa hiç izin vermiyor vşdeo atabilsem ellerini göstermek isterdim saniyede 100 hareket yapıyor havalar ısınınca yaraları olmuştu iyileştirelim derken çok mu soğuk tuttuk bugün karnı gurul gurul kolları bacakları üşüyünce giydirdim hava da serinledi

Geçende bir annenin videosuna rastladım. Her bez değişiminden sonra popoyu silmek yerine lavaboda hızlıca suya tutun diyor. Her bezden sonra bunu cidden yapan var mı?

Burada da hava serin oluyor geceleri. Acaba üşür mü diye düşünüyorum. Kulak ve vücut 36.5 36.8 falan. Allahtan ateşölçer var bugün eşime dedim ki kolları bacakları soğuk üşüyor galiba dedim. Halbuki oralar hep soğuk olut. Biliyorum ama tedirgin oluyor insan. Eşim de dedi ki bizim de kollarımız soğuk farketmiyo musun dedi. Üşüseydi ağlardı dedi. Bu adamdaki rahatlıktan biraz bana da ver yarabbbi.

Bebeğin ense ve göğüs kısmı normalden soğuk ise üşümüş demektir.Ahh o erkeklerin rahatlığı zaten ayrı olay ikinci çocuk benim eşim Allah razı olsun çok yardım etmeye çalışır ama lohusa döneminde benden daha çok lohusa idiben hiç bezini değiştirtmedim güvenemiyorum ben gibi yapamaz diyekız çocuk olunca da idrar yolu enfeksiyonu olma riski daha fazla oluyor.

Canım bakamadığını düşündüren nedir? Aslında hepimiz zaman zaman böyle hissedebiliyoruz. Bebişlerinin bir şeyi mi var?
Merhaba, bebeklerde birşey yok Allah’a bin şükür olsun, ama yetişemiyorum.. ikisi biranda ağlayınca bu hisse kapılıyorum.. devamlı 3 veya 4 yaşında olurlarsa en azından bana olan bağımlılığı azalır, kendi işlerini kendileri yaparlar

Ben bi verdim alt değiştirirken baktım temizleme yönü doğru ama pamuğu öylesine sürüyor. Katlamak ya da başka pamuk almak falan yok. Hiç o kodla doğmamış yani benimki. Bezi bir bağladı. Çocuğun önü görünüyor bu niye böyle oldu diyor baktım ki böyle daha çok yorulacam boşver dedim bu işi sen yapma dedim ne diyim yani

Canım biz bir bebekle bile burada ne dertler paylaşıyoruz. Senin böyle hissetmen çok doğal. Burada da anlattım dün tırnak batması yaşadık. İnanır mısın bebeğim ağladıkça ben de ağladım. Eşim sakin ol bende de oluyor geçecek dese de yok yani. Benim yüzümden oldu. Bunj ben yaptım. Nasıl farkedemedim bunu diye diye yedim kendimi. Bugünse yüzüme gülücükler atıyor şebek. Hiç ağlayan o değilmiş gibi. Hele bi 6 aylık olsunlar. O zaman oh diyeceksin. Çünkü ufaktan konuşmalar mırıldanmalar gelecek. Bilinçli hareket edecekler. Tek iletişim yolu ağlamak olmayacak. İşaret edecek. Oturabilecekler mesela. Kavrama yetileri gelişecek. Oyuncaklarla oyalanacaklar. Sevdikleri bir şarkı olacak. Kriz anında onunla oyalayacaksın. Şuan sadece ağlayarak iletişim kuruyorlar ve bu cidden çok yıpratıcı. Kızım ağlamaya başladığında panik oluyorum. Ne var neden ağlıyo falan. İşte ınga derse lu demek falan diye anlatıyolsr da o iş öyle olmuyo herkeste farklı yaşanıyor . Ben hiç ınga duymadım mesela anne diyo resmen eşim de şok oldu. Geçende arkadaşlarla otururyoruz. Oha o anne mi dedi diye herkes şaşırdı. Ben de şaşırdım yani. Diyorum ki hani ınga nerde

Son düzenleme:
ya hahahahha benimki de bezi önceden açmıyor malzemeleri yanında hazırlamıyor bez değişirken yanındaki tek malzeme bebek sonra bana pamuğu getir bezi getir kremi getir bezi ıslat bi baktım daha çok yoruluyorum

ben hiç ölçmedim ama sürekli kremlerini tazelerken üstünü çıkarmam gerektiği için cereyanda kalıp üşüttü sanırım. önce yaralarını temizliyorum sonra kuruluyorum sonra kremleri sürüyorum o sıra bebiş de sürekli hareket halinde olduğu için uzun sürüyor benimki ağladı baya eşin doğru bilmiş üşüseydi ağlardı

ya hahahahha benimki de bezi önceden açmıyor malzemeleri yanında hazırlamıyor bez değişirken yanındaki tek malzeme bebek sonra bana pamuğu getir bezi getir kremi getir bezi ıslat bi baktım daha çok yoruluyorum
Hahahhha aynısını yaşadık ya bir de mesela emziği daha yeni masaya koymuş. Bana soruyor nerede diye. Ağız mendili almadan beslemeye çalışıyor. Çocuğun ağzından mama akınca ağız mendili nerede diye koşturuyor. İlginç olan ne biliyor musun? Asla yaşadıklarından ders almıyor. 63 günlük oldu çocuk. Hala daha ağız mendili sorar. Bence erkekler uzaylı

Valla
Geniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyo
Hırıltı uzun zamandır bizde de var iki kere kontrole gittim iki farklı doktor da ciğerlere inmemiş burnunu temizle dedi ama benim içim rahat etmemeye başladı olmadı haftaya aşı yapılırken doktorla görüşeuim röntgen talep edeyim çünkü hep hırıltı var ama ateş yok emmesi kilo alımı iyi hareketleri güzel yanı hasta gibi değil

gerçekten bu boş vermişlik bizde de olsa keşke altını değişeceğim zaman bütün malzemeleri kontrol ediyorum, geçen bi baktım bezi açmış ppopoyu silmiş yeni bez yok yani bu kafadan bizde de olsaydı keşke bu rahatlıktan ben de bugün her şeyi benden istediği için tartıştım demek ki daha 1 ayımız varmış ya inanılmazlar. ben bi de gelen giden ve ailesinin tutumu yüzünden çok bilendim.. hırsımı alamıyorum sürekli laf sokmalı şeyler paylaşıyorum onlar mathildays lohusa üstüne gitmeyin diyorlar sanki normalde böyle düşünmüyormuşum gibi, daha çok sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…