- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.021
Kalın giydirme aslında sıcaktan daha da uyuyamaz.Ama ince muslin bir örtüyle yarım kundak yapabilirsin benim kız öyle rahatlıyor kendini de uyandirmiyor kundak olunca.banyo yaptır sadece vücudunu yıka uykuya birebirtam bugün yaraları iyileşiyor diye bir nefes alıyordum ki gündüz hiç yatmadı ve akşam sürekli ağladı 4 saattir falan ağlıyor 5 er dk lık uyku ile duruyor. emmiyor bile… üşüttüm galibaçok gaz sancısı gibi de değil.. anlamadım kalın giydirdim değişik bir kombin oldu
Damla şeklinde olan nemlendiriyormuş kanalı. Aslında içerik aynı ama tek farkı tazyik. Serum hızlıca tüm kanalı gezip boşaltıyor.kızlar serum fizyolojik ile otri bebenin minik serumları aynı mı sizce? ikisi de iki tarafına sıkılıp aspiratörle çekiliyor demi? başka bi uygulama yapan var mı? burada hava ço kkuru her gün burnu doluyor son günlerde çok ağlamaya başladı
ay bizim deli oğlan kundağa hiç izin vermiyor vşdeo atabilsem ellerini göstermek isterdim saniyede 100 hareket yapıyorKalın giydirme aslında sıcaktan daha da uyuyamaz.Ama ince muslin bir örtüyle yarım kundak yapabilirsin benim kız öyle rahatlıyor kendini de uyandirmiyor kundak olunca.banyo yaptır sadece vücudunu yıka uykuya birebir
ah tamamdır bu bitince serum alayımDamla şeklinde olan nemlendiriyormuş kanalı. Aslında içerik aynı ama tek farkı tazyik. Serum hızlıca tüm kanalı gezip boşaltıyor.
Burada da hava serin oluyor geceleri. Acaba üşür mü diye düşünüyorum. Kulak ve vücut 36.5 36.8 falan. Allahtan ateşölçer varay bizim deli oğlan kundağa hiç izin vermiyor vşdeo atabilsem ellerini göstermek isterdim saniyede 100 hareket yapıyorhavalar ısınınca yaraları olmuştu iyileştirelim derken çok mu soğuk tuttuk bugün karnı gurul gurul kolları bacakları üşüyünce giydirdim hava da serinledi
Bebeğin ense ve göğüs kısmı normalden soğuk ise üşümüş demektir.Ahh o erkeklerin rahatlığı zaten ayrı olayBurada da hava serin oluyor geceleri. Acaba üşür mü diye düşünüyorum. Kulak ve vücut 36.5 36.8 falan. Allahtan ateşölçer varbugün eşime dedim ki kolları bacakları soğuk üşüyor galiba dedim. Halbuki oralar hep soğuk olut. Biliyorum ama tedirgin oluyor insan. Eşim de dedi ki bizim de kollarımız soğuk farketmiyo musun dedi. Üşüseydi ağlardı dedi. Bu adamdaki rahatlıktan biraz bana da ver yarabbbi.
Hiç yapmıyorumGeçende bir annenin videosuna rastladım. Her bez değişiminden sonra popoyu silmek yerine lavaboda hızlıca suya tutun diyor. Her bezden sonra bunu cidden yapan var mı?
Bu damla şeklinde olanı şırınga ile cekebilirsin aslında.Eczanedeki bize bu tüp şeklinde olanlar para tuzağı demişti serum olanlar daha iyiah tamamdır bu bitince serum alayım
Merhaba, bebeklerde birşey yok Allah’a bin şükür olsun, ama yetişemiyorum.. ikisi biranda ağlayınca bu hisse kapılıyorum.. devamlı 3 veya 4 yaşında olurlarsa en azından bana olan bağımlılığı azalır, kendi işlerini kendileri yaparlarCanım bakamadığını düşündüren nedir? Aslında hepimiz zaman zaman böyle hissedebiliyoruz. Bebişlerinin bir şeyi mi var?
Ben bi verdim alt değiştirirken baktım temizleme yönü doğru ama pamuğu öylesine sürüyor. Katlamak ya da başka pamuk almak falan yok. Hiç o kodla doğmamış yani benimki.Bebeğin ense ve göğüs kısmı normalden soğuk ise üşümüş demektir.Ahh o erkeklerin rahatlığı zaten ayrı olayikinci çocuk benim eşim Allah razı olsun çok yardım etmeye çalışır ama lohusa döneminde benden daha çok lohusa idi ben hiç bezini değiştirtmedim güvenemiyorum ben gibi yapamaz diye kız çocuk olunca da idrar yolu enfeksiyonu olma riski daha fazla oluyor.
Benim de aynı.Hiç yapmıyorumAma ıslak mendil kullanmıyorum su ve temizleme pamuğu
Canım biz bir bebekle bile burada ne dertler paylaşıyoruz. Senin böyle hissetmen çok doğal. Burada da anlattım dün tırnak batması yaşadık. İnanır mısın bebeğim ağladıkça ben de ağladım. Eşim sakin ol bende de oluyor geçecek dese de yok yani. Benim yüzümden oldu. Bunj ben yaptım. Nasıl farkedemedim bunu diye diye yedim kendimi. Bugünse yüzüme gülücükler atıyor şebek. Hiç ağlayan o değilmiş gibi.Merhaba, bebeklerde birşey yok Allah’a bin şükür olsun, ama yetişemiyorum.. ikisi biranda ağlayınca bu hisse kapılıyorum.. devamlı 3 veya 4 yaşında olurlarsa en azından bana olan bağımlılığı azalır, kendi işlerini kendileri yaparlar
ben de aynıBenim de aynı.
ya hahahahhaBen bi verdim alt değiştirirken baktım temizleme yönü doğru ama pamuğu öylesine sürüyor. Katlamak ya da başka pamuk almak falan yok. Hiç o kodla doğmamış yani benimki.Bezi bir bağladı. Çocuğun önü görünüyor bu niye böyle oldu diyor baktım ki böyle daha çok yorulacam boşver dedim bu işi sen yapma dedim ne diyim yani
ben hiç ölçmedim ama sürekli kremlerini tazelerken üstünü çıkarmam gerektiği için cereyanda kalıp üşüttü sanırım. önce yaralarını temizliyorum sonra kuruluyorum sonra kremleri sürüyorum o sıra bebiş de sürekli hareket halinde olduğu için uzun sürüyorBurada da hava serin oluyor geceleri. Acaba üşür mü diye düşünüyorum. Kulak ve vücut 36.5 36.8 falan. Allahtan ateşölçer varbugün eşime dedim ki kolları bacakları soğuk üşüyor galiba dedim. Halbuki oralar hep soğuk olut. Biliyorum ama tedirgin oluyor insan. Eşim de dedi ki bizim de kollarımız soğuk farketmiyo musun dedi. Üşüseydi ağlardı dedi. Bu adamdaki rahatlıktan biraz bana da ver yarabbbi.
Hahahhha aynısını yaşadık yaya hahahahhabenimki de bezi önceden açmıyor malzemeleri yanında hazırlamıyor bez değişirken yanındaki tek malzeme bebek sonra bana pamuğu getir bezi getir kremi getir bezi ıslat bi baktım daha çok yoruluyorum
VallaMerhaba Kızlar,bebeğim 2 aylık.geçen hafta çok uyumasından ve sesinin kısıklığından şüphelenip acile götürdük kan tahlili aldılar crp biraz yüksek geldi yayıl verdiler antibiyotik ve serum takıldı ertesi gün crp düşük gelince çıkış verdiler soğuk algınlığı dediler.fakat neredeyse bir hafta olacak hala hırıltısı var doktor Geniz akıntısı olduğunu söylemişti ciğerlerden değil demişti ama çöl hırıltı var sesi de kısık gripli gibi çıkıyor.ben de bugün hafif boğaz ağrısı ve ses değişimi var delirmek üzereyim sizce verilen antibiyotikler hemen etkisini göstermez mi yine crp mi yükseldi diyorum ya ciğerlere inerse diye düşünerek kendimi yiyiyorum
Hırıltı uzun zamandır bizde de var iki kere kontrole gittim iki farklı doktor da ciğerlere inmemiş burnunu temizle dedi ama benim içim rahat etmemeye başladı olmadı haftaya aşı yapılırken doktorla görüşeuim röntgen talep edeyim çünkü hep hırıltı var ama ateş yok emmesi kilo alımı iyi hareketleri güzel yanı hasta gibi değilGeniz akıntisjnda nasil belirtiler oluyo bizdede vardi biraz duliye düsunuyorum birkacgun hava verdim serumla temizledim öksürük burunda sümük kalmadi sadece hirilti oluyo bazen onada cigerden degil dediler sizde nasil oluyo
gerçekten bu boş vermişlik bizde de olsa keşkeHahahhha aynısını yaşadık yabir de mesela emziği daha yeni masaya koymuş. Bana soruyor nerede diye. Ağız mendili almadan beslemeye çalışıyor. Çocuğun ağzından mama akınca ağız mendili nerede diye koşturuyor. İlginç olan ne biliyor musun? Asla yaşadıklarından ders almıyor. 63 günlük oldu çocuk. Hala daha ağız mendili sorar. Bence erkekler uzaylı
Uyumadığı zaman 5dk da bir yeni bir şey yapmamı istiyor daha çok yoruluyorumzararı olacağını sanmıyorum ama çok yorulursun