- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 33
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.941
Hayır canım biri d vitamini biri demir. İkisi farklı.kızlar d vitamini ile ilgili şu videoya denk geldim
Videoda demir ilacindan bahsediyor.D vitamini 3 damla oluyor .Bu 4.ayda başlanan demir ilacinda devletin verdiği genelde dişlerde leke bırakıyor .İçeriği temiz olanlar var.Ben ilk kızımda sidefer kullanmistim şu an 4 bucuk yaşında hiç leke olmadıkızlar d vitamini ile ilgili şu videoya denk geldim
İlk kızımda da geç vurulmustu aşı gelmediği için .Ama aynı haftaya denk gelirse sizi baya yorar huysuzluğu , ağrısıKızlar bizim 2.ay aşıları gelmemiş aile hekimliğine haftaya arayin dediler de başka yaptirabilecegimix bi yer yok mu? Haftaya sünnet de olacak hem aşılar hem sünnet üst üste çok yorar yawrumu bide geç kalmış olmaz miyiz
Ben yan yatiriyorum ama artik kendisi sırt üstü donebilior bide reflü yatağından kayiyor artik park yatağa gecicez ama hala korkuorm gece bogulmasindanKızlar bebeğinizi yatırırken yan mı yatırıyorsunuz yoksa sırt üstü yatırıp kafasını mı yan çeviriyorsunuz? Bana hastanedeyken yan yatırın kusma ihtimaline karşı demişlerdi ama artık baya büyüdü yan yattıkça omzu ezilirmiş gibi geliyo
evet ya yanlış okumuşum kusura bakmayınVideoda demir ilacindan bahsediyor.D vitamini 3 damla oluyor .Bu 4.ayda başlanan demir ilacinda devletin verdiği genelde dişlerde leke bırakıyor .İçeriği temiz olanlar var.Ben ilk kızımda sidefer kullanmistim şu an 4 bucuk yaşında hiç leke olmadı
evet evet yanlış okumuşum çok pardonHayır canım biri d vitamini biri demir. İkisi farklı.
Rabbim kimseye yaşatmasın öyle şeyler, ben anne yanı beşiğinde yan yatırmaya devam edicem sanırımBen yan yatiriyorum ama artik kendisi sırt üstü donebilior bide reflü yatağından kayiyor artik park yatağa gecicez ama hala korkuorm gece bogulmasindan
Hafif yan yatiriyorum koltuk altından emzirme yastigini koyuyorum o basini her yone ceviriyo zaten artik yan yatirdigimda durmuyo kendi nasil isterse oyle yatiyo dikkat ediyorumRabbim kimseye yaşatmasın öyle şeyler, ben anne yanı beşiğinde yan yatırmaya devam edicem sanırım
Antibiyotik anında kesmez zaten ama geniz akıntısı varsa serum fizyolojik yapıp burnunu temizleyin faydasını görürsünüz .Ateşi var mı ?Merhaba Kızlar,bebeğim 2 aylık.geçen hafta çok uyumasından ve sesinin kısıklığından şüphelenip acile götürdük kan tahlili aldılar crp biraz yüksek geldi yayıl verdiler antibiyotik ve serum takıldı ertesi gün crp düşük gelince çıkış verdiler soğuk algınlığı dediler.fakat neredeyse bir hafta olacak hala hırıltısı var doktor Geniz akıntısı olduğunu söylemişti ciğerlerden değil demişti ama çöl hırıltı var sesi de kısık gripli gibi çıkıyor.ben de bugün hafif boğaz ağrısı ve ses değişimi var delirmek üzereyim sizce verilen antibiyotikler hemen etkisini göstermez mi yine crp mi yükseldi diyorum ya ciğerlere inerse diye düşünerek kendimi yiyiyorum
Ben de tam tersi park yataktan reflü yatağa geçtim.Kaymamasi için de bir penye battaniyeyi dolayıp bacak çevresine sariyorum o tutuyor .Anlaşıldı mı bilmiyrum daBen yan yatiriyorum ama artik kendisi sırt üstü donebilior bide reflü yatağından kayiyor artik park yatağa gecicez ama hala korkuorm gece bogulmasindan
Sırt üstü yatırıyorum artık ama kafasını zaten istediği yöne çeviriyor .Kızlar bebeğinizi yatırırken yan mı yatırıyorsunuz yoksa sırt üstü yatırıp kafasını mı yan çeviriyorsunuz? Bana hastanedeyken yan yatırın kusma ihtimaline karşı demişlerdi ama artık baya büyüdü yan yattıkça omzu ezilirmiş gibi geliyo
Ateşi,öksürüğü,burun akıntısı yok burun tıkanıklığı var.serum fizyolojiği de yapamıyorum korkuyorum genzine kaçacak diye,hiç bir şey beceremiyorum nasıl anne oldum bilmemAntibiyotik anında kesmez zaten ama geniz akıntısı varsa serum fizyolojik yapıp burnunu temizleyin faydasını görürsünüz .Ateşi var mı ?
Bana da hastanede duz yatirmam gerektigi soylendi mesela ama oglum duz yatip basini ceviriyor yana. Kizimi da duz yatiramiyoruz mesela hep yana donuyor. Baslarda yan yatirmaya korkuyordum cunku doner yuz ustu bogulurlar diye. Bu sebeple bezlerine sensor gibi bir sey aldim dondugu zaman haber veriyor telefona. Ama simdi biraz daha rahatim artik gibiKızlar bebeğinizi yatırırken yan mı yatırıyorsunuz yoksa sırt üstü yatırıp kafasını mı yan çeviriyorsunuz? Bana hastanedeyken yan yatırın kusma ihtimaline karşı demişlerdi ama artık baya büyüdü yan yattıkça omzu ezilirmiş gibi geliyo
Öyle düşünmeyin ,Allah nasip etmiş annelik gibisi var mıAteşi,öksürüğü,burun akıntısı yok burun tıkanıklığı var.serum fizyolojiği de yapamıyorum korkuyorum genzine kaçacak diye,hiç bir şey beceremiyorum nasıl anne oldum bilmem
Ben yan yatırmıyorum kafası zaten hep sağ ya da sola dönük sırt üstü yatıyor. Yan yatması sağlıklı değil diye biliyorum. Yenidoğan değiller artık kendilerini kontrol edebilirlerKızlar bebeğinizi yatırırken yan mı yatırıyorsunuz yoksa sırt üstü yatırıp kafasını mı yan çeviriyorsunuz? Bana hastanedeyken yan yatırın kusma ihtimaline karşı demişlerdi ama artık baya büyüdü yan yattıkça omzu ezilirmiş gibi geliyo
Biz de çok korkuyorduk eşimle ama çok rahatlior başka türlü nefesini iyi alamadığinda ememior da doktor midesine bile kaçsa sorun olmaz dedi biz rahatladık öyleAteşi,öksürüğü,burun akıntısı yok burun tıkanıklığı var.serum fizyolojiği de yapamıyorum korkuyorum genzine kaçacak diye,hiç bir şey beceremiyorum nasıl anne oldum bilmem
Serum fizyolojiği ben de yapamıyorum, hiç yapmadım.Ateşi,öksürüğü,burun akıntısı yok burun tıkanıklığı var.serum fizyolojiği de yapamıyorum korkuyorum genzine kaçacak diye,hiç bir şey beceremiyorum nasıl anne oldum bilmem
Ben önüne de destek koyuyorum yüzüstü dönmesin diyeBana da hastanede duz yatirmam gerektigi soylendi mesela ama oglum duz yatip basini ceviriyor yana. Kizimi da duz yatiramiyoruz mesela hep yana donuyor. Baslarda yan yatirmaya korkuyordum cunku doner yuz ustu bogulurlar diye. Bu sebeple bezlerine sensor gibi bir sey aldim dondugu zaman haber veriyor telefona. Ama simdi biraz daha rahatim artik gibi