2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar bu arada ben pisim kremi olarak weleda kullaniyorum. Trendyolda var ve inanilmaz iyi. Boyun altina koltuk altlarina dahi suruyorum. En ufak pisik kizarikligi gordugum an suruyorum ve ertesi gune birsey kalmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Allah şifa versin canım dua ederiz tabiki.sizde hırıltı vardı ateşi falan yok iyidi en son oyle hatırlıyorum.oksurugu falan mı oldu çok gecmis olsun bize de haber verin
Yatıştan vazgeçtik hava makinesi aldık hava vermeye başladık. Çok ağlıyor hava verirken öksürüğü artı bir de çok öğürüyordu

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.Hangi belirtiler vardı
amiin. Valla sadece burun tıkanıklığı. Artan öksürük olunca hemen gittim öğürüyordu geniz akıntısıymış. Ateş vs yoktu soğuk soğuk terliyordu. Ateş olunca direk yatış dediler. Steteskopla hiçbir doktor ciğerde bişey yok dedi ama röntgene bakıldı öksürük artınca başlamış ciğerlerde bronşit.

Kabin boy bebek arabası kullananlar hangi marka ve hangi modeli kullanıyırsunuz acaba? Bebeğin kırkı çıktı daha araba beğenip alamadık
ben inglesina now modelini aldım şimdi bile 2 defa kullandım bebiş uyurken.. uyanıkken belki durmaz kayar ama uyurken gayet memnunum sürüşü süper

Kızlar kızım bugün 2. Ay aşılarını oldu bacaktan olanları. Verem aşısı olamadi. Haftaya veremi olcak. 7 saat oldu. Bir buçuk saattir durmaksızın katılarak ağlıyor. Ebe ateşi 37.5 geçince Calpol ver dedi. Ateşi şükür yok ama ağrısı çok var. Calpolun üstünde de ates dusurucu agri kesici yaziyor. Ateşı cikmadi ama yinede versem olur mu? Kizim katiliyor resmen aglamaktan morariyor.

Biz geçen hafta yattık. Ciğerlere inmişti. 3 gece kaldık. Doktor bronşiolitin kanıtlanmış tedavisi oksijen ve damardan sıvı dedi. Hastanede yatış deyince insan cok uzuluyor ama inanin ertesi gun bile bariz fark vardi. Hiriltisi gitti tikanikligi gitti. Oksuruk cok azalmisti. 3. Gune hicbirseyi kalmadi. Yatis verdiyse yatin derim. Ciktiktan sonra evde sabah ogle aksam hava verdik yine bugün sondu. Cok gecmis olsun

Sizde ateş var mıydı peki? Bana dedi ki hava cihazıyla hava vermeniz lazım var mı? Yoksa yatış yapalım dedi. Antibiyotik şurup verdi birde hava vermek için iltihap kurutucu bronşit temizleyici ilaç verdi.

Verebilirsin canım ağrısını hafifletir.Aile hekimi aşıdan sonra çok zorda kalmadıkça kullanmayin,aşının etkisini düşürüyor diye ama ağrısı varken de duramiyor insan

Sizde ateş var mıydı peki? Bana dedi ki hava cihazıyla hava vermeniz lazım var mı? Yoksa yatış yapalım dedi. Antibiyotik şurup verdi birde hava vermek için iltihap kurutucu bronşit temizleyici ilaç verdi.
Daha küçük aslında yatisi kabul etseydiniz toparlanması daha kolay olur.İnsallah kısa zamanda geçer

Ateş yoktu canım ama diğer hepsi vardi. Sabah aksam antibiyotik surup bizede verildi hastanede. Eve gelincede devam ettik. Bizde iki ilac verdik havayla ama ne icindi bilmiyorum canim. Cortair ve ronkotol.Hemen atlatir annesi merak etme.

Biz de bugün tam 2 aylık olduk. Elleri ayakları çok hareketli ama ayaklarını ağzına götürmüyor ellerini götürüyor. Emziğini tutuyor eliyle, elini emiyor emerken göğsüme vuruyorgözleriyle takip ediyor oyuncakları insanları, arada sesler çıkarıyor, gülmeleri arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…