- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.901
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.Hangi belirtiler vardıKızlar bize dua edin. bebeğime hava verilecek. Yakınlarımızda hava olmadığı için Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Enfeksiyon ciğerlerine inmiş.
Ben degistiriyorum cunku benimkiler kakadan once uyanip kaka yapama kadar bekliyorlar. Sonrasinda da degistirmezsem uyumuyorlar.Siz bebek gece altına kaka yaptığında hemen değiştiriyor musunuz? Bazen uykusunda kaka yaptığını duyuyorum ama uyanmasın diye değiştirmiyorum ben. Bir şey olur mu acaba
Geçmiş olsun kuzumaKızlar bize dua edin. bebeğime hava verilecek. Yakınlarımızda hava olmadığı için Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Enfeksiyon ciğerlerine inmiş.
Yatıştan vazgeçtik hava makinesi aldık hava vermeye başladık. Çok ağlıyor hava verirkenAllah şifa versin canım dua ederiz tabiki.sizde hırıltı vardı ateşi falan yok iyidi en son oyle hatırlıyorum.oksurugu falan mı oldu çok gecmis olsun bize de haber verin
amiin. Valla sadece burun tıkanıklığı. Artan öksürük olunca hemen gittim öğürüyordu geniz akıntısıymış. Ateş vs yoktu soğuk soğuk terliyordu. Ateş olunca direk yatış dediler. Steteskopla hiçbir doktor ciğerde bişey yok dedi ama röntgene bakıldı öksürük artınca başlamış ciğerlerde bronşit.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.Hangi belirtiler vardı
ben inglesina now modelini aldım şimdi bile 2 defa kullandım bebiş uyurken.. uyanıkken belki durmaz kayar ama uyurken gayet memnunum sürüşü süperKabin boy bebek arabası kullananlar hangi marka ve hangi modeli kullanıyırsunuz acaba? Bebeğin kırkı çıktı daha araba beğenip alamadık
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bebekler hızlı iyileşirler dualarım sizinleYatıştan vazgeçtik hava makinesi aldık hava vermeye başladık. Çok ağlıyor hava verirkenöksürüğü artı bir de çok öğürüyordu
Bir de halsizleşti durgunlaştı kiçok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bebekler hızlı iyileşirler dualarım sizinle
Biz geçen hafta yattık. Ciğerlere inmişti. 3 gece kaldık. Doktor bronşiolitin kanıtlanmış tedavisi oksijen ve damardan sıvı dedi. Hastanede yatış deyince insan cok uzuluyor ama inanin ertesi gun bile bariz fark vardi. Hiriltisi gitti tikanikligi gitti. Oksuruk cok azalmisti. 3. Gune hicbirseyi kalmadi. Yatis verdiyse yatin derim. Ciktiktan sonra evde sabah ogle aksam hava verdik yine bugün sondu. Cok gecmis olsunamiin. Valla sadece burun tıkanıklığı. Artan öksürük olunca hemen gittim öğürüyordu geniz akıntısıymış. Ateş vs yoktu soğuk soğuk terliyordu. Ateş olunca direk yatış dediler. Steteskopla hiçbir doktor ciğerde bişey yok dedi ama röntgene bakıldı öksürük artınca başlamış ciğerlerde bronşit.
Sizde ateş var mıydı peki? Bana dedi ki hava cihazıyla hava vermeniz lazım var mı? Yoksa yatış yapalım dedi. Antibiyotik şurup verdi birde hava vermek için iltihap kurutucu bronşit temizleyici ilaç verdi.Biz geçen hafta yattık. Ciğerlere inmişti. 3 gece kaldık. Doktor bronşiolitin kanıtlanmış tedavisi oksijen ve damardan sıvı dedi. Hastanede yatış deyince insan cok uzuluyor ama inanin ertesi gun bile bariz fark vardi. Hiriltisi gitti tikanikligi gitti. Oksuruk cok azalmisti. 3. Gune hicbirseyi kalmadi. Yatis verdiyse yatin derim. Ciktiktan sonra evde sabah ogle aksam hava verdik yine bugün sondu. Cok gecmis olsun
Verebilirsin canım ağrısını hafifletir.Aile hekimi aşıdan sonra çok zorda kalmadıkça kullanmayin,aşının etkisini düşürüyor diye ama ağrısı varken de duramiyor insanKızlar kızım bugün 2. Ay aşılarını oldu bacaktan olanları. Verem aşısı olamadi. Haftaya veremi olcak. 7 saat oldu. Bir buçuk saattir durmaksızın katılarak ağlıyor. Ebe ateşi 37.5 geçince Calpol ver dedi. Ateşi şükür yok ama ağrısı çok var. Calpolun üstünde de ates dusurucu agri kesici yaziyor. Ateşı cikmadi ama yinede versem olur mu? Kizim katiliyor resmen aglamaktan morariyor.
Daha küçük aslında yatisi kabul etseydiniz toparlanması daha kolay olur.İnsallah kısa zamanda geçerSizde ateş var mıydı peki? Bana dedi ki hava cihazıyla hava vermeniz lazım var mı? Yoksa yatış yapalım dedi. Antibiyotik şurup verdi birde hava vermek için iltihap kurutucu bronşit temizleyici ilaç verdi.
Ateş yoktu canım ama diğer hepsi vardi. Sabah aksam antibiyotik surup bizede verildi hastanede. Eve gelincede devam ettik. Bizde iki ilac verdik havayla ama ne icindi bilmiyorum canim. Cortair ve ronkotol.Hemen atlatir annesi merak etme.Sizde ateş var mıydı peki? Bana dedi ki hava cihazıyla hava vermeniz lazım var mı? Yoksa yatış yapalım dedi. Antibiyotik şurup verdi birde hava vermek için iltihap kurutucu bronşit temizleyici ilaç verdi.
Valla verdim dayamadim aglamasina. İyiki de verdim rahatladi hemen uyuduVerebilirsin canım ağrısını hafifletir.Aile hekimi aşıdan sonra çok zorda kalmadıkça kullanmayin,aşının etkisini düşürüyor diye ama ağrısı varken de duramiyor insan
Hemen değistiriyorum. Pişik olmasindan cok korkuyorum. Zaten kakasini yaptiysa sanki kendide huzursuz oluyor tam dalamiyor.Siz bebek gece altına kaka yaptığında hemen değiştiriyor musunuz? Bazen uykusunda kaka yaptığını duyuyorum ama uyanmasın diye değiştirmiyorum ben. Bir şey olur mu acaba
Bu gidişle sabah olmadan hastanedeyiz.Daha küçük aslında yatisi kabul etseydiniz toparlanması daha kolay olur.İnsallah kısa zamanda geçer
Biz de bugün tam 2 aylık olduk. Elleri ayakları çok hareketli ama ayaklarını ağzına götürmüyor ellerini götürüyor. Emziğini tutuyor eliyle, elini emiyor emerken göğsüme vuruyorHayirli aksamlar arkadaslar bebekleri 2 aylik olan arkadaslar bebisleriniz neler yapabiliyor internette ayaklsriyla falan oynarlar agizlarina gotuturler yaziyo kizimda nasil oldu hic hatirlamiyorum benim oglusum ellerini ortada birlestiriyo parmaklariyla oynuyo ellerini ahzina gotruyo etrafi seyrediyo ben ve annem karsisinda konusup güldugumizde oda güluyo arada bir sesler cikariyo sizlerinkini merak ettim