- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 36
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #18.921
İkinci sezaryenim oldu ama çok şükür bir ağrım şikayetim kalmadı.Vitamin kullanıyor musunuz.Bir tahlil verin isterseniz eksiklik de olabilirSezeryan yapan arkadaşlar sizde devam eden şikayetler var mi? Benm bacaklarimda ayaklarimda güç kaybi var gibi resmen ayaklarım ağrıyor. Sağ bacağımda derin bir yanik izim var orda hissizlik var mesela ama dikislerimde yok o hissizlik. Eskisi gibi değilim sanki belim de çok agrior
Hava vermeyi ilk cocugumda bende kullandım çok faydasını gördüm.Bu gidişle sabah olmadan hastanedeyiz.
Gozleriyle takip.bizdede var gülücük atıyo dilini disarıya cikarip konusmaya calisiyo cok tatlılarBiz de bugün tam 2 aylık olduk. Elleri ayakları çok hareketli ama ayaklarını ağzına götürmüyor ellerini götürüyor. Emziğini tutuyor eliyle, elini emiyor emerken göğsüme vuruyorgözleriyle takip ediyor oyuncakları insanları, arada sesler çıkarıyor, gülmeleri arttı
Çok geçmis olsun brnd egecenlerde göturdümdoktor cigerlerini dinledi birsry yok dedi duzeldi gibi birazKızlar bize dua edin. bebeğime hava verilecek. Yakınlarımızda hava olmadığı için Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Enfeksiyon ciğerlerine inmiş.
Havanin yaninda seru.fizyolojikle devamlı temizleyip aspiratorle cekin ben öyle yaptım havayida 3ml serum yaptik günde 2 kere öksürügü ve burun akintisi sümük gitti tavsiye ederim sizedeamiin. Valla sadece burun tıkanıklığı. Artan öksürük olunca hemen gittim öğürüyordu geniz akıntısıymış. Ateş vs yoktu soğuk soğuk terliyordu. Ateş olunca direk yatış dediler. Steteskopla hiçbir doktor ciğerde bişey yok dedi ama röntgene bakıldı öksürük artınca başlamış ciğerlerde bronşit.
Serum fizyolojiği sürekli yapın dedi sayı vermedi ama aspiratörle fazla çekmeyin dedi doktor ödem yapabilirmiş. Hastaneye yattık zaten 37.5 ateş oldu bir anda. Korkudan fırladık. Biraz toparlasın devamında evdeyız ınsallah.Havanin yaninda seru.fizyolojikle devamlı temizleyip aspiratorle cekin ben öyle yaptım havayida 3ml serum yaptik günde 2 kere öksürügü ve burun akintisi sümük gitti tavsiye ederim sizede
Rabbim şifasıni versin minnagin korusin kollasinSerum fizyolojiği sürekli yapın dedi sayı vermedi ama aspiratörle fazla çekmeyin dedi doktor ödem yapabilirmiş. Hastaneye yattık zaten 37.5 ateş oldu bir anda. Korkudan fırladık. Biraz toparlasın devamında evdeyız ınsallah.
nasıl oldu kuzucumBir de halsizleşti durgunlaştı kiperşembe tekrar kontrolümüz var. 2 gün böyle gidecek süreç 4 saatte bir hava
Tedavisiyle çok daha iyi olacak Allah şifa versin. Bizler bile ufak Bi bigaz agrisiyla bitkin oluyoruz. Yarın daha iyi olacak inşallahSerum fizyolojiği sürekli yapın dedi sayı vermedi ama aspiratörle fazla çekmeyin dedi doktor ödem yapabilirmiş. Hastaneye yattık zaten 37.5 ateş oldu bir anda. Korkudan fırladık. Biraz toparlasın devamında evdeyız ınsallah.
Benim en küçük biseyde hemen boynum belim bacaklarin ağrıyor sezeryan yapan arkadaşlarıma sordum hep güçsüzluklerinden kemiklerinde ki ağrılarından şikayet ettiler.sezeryan dikislerimde sorun yok ama oralarda hissizlik var. Gerçekten zormuş bu sezeryanSezeryan yapan arkadaşlar sizde devam eden şikayetler var mi? Benm bacaklarimda ayaklarimda güç kaybi var gibi resmen ayaklarım ağrıyor. Sağ bacağımda derin bir yanik izim var orda hissizlik var mesela ama dikislerimde yok o hissizlik. Eskisi gibi değilim sanki belim de çok agrior
Amiin çok sağolun.Rabbim şifasıni versin minnagin korusin kollasin
Gözlerini açtı biraz daha hareketli çok şükürnasıl oldu kuzucum
Amin inşallah öyle olacakTedavisiyle çok daha iyi olacak Allah şifa versin. Bizler bile ufak Bi bigaz agrisiyla bitkin oluyoruz. Yarın daha iyi olacak inşallah
çok sevindim sabaha hiçbir şeyi kalmamış olur inşallahAmiin çok sağolun.
Gözlerini açtı biraz daha hareketli çok şükür
Amin inşallah öyle olacak
Bel ağrısı kaldı. En ufak şey de belime ağrı giriyor.Sezeryan yapan arkadaşlar sizde devam eden şikayetler var mi? Benm bacaklarimda ayaklarimda güç kaybi var gibi resmen ayaklarım ağrıyor. Sağ bacağımda derin bir yanik izim var orda hissizlik var mesela ama dikislerimde yok o hissizlik. Eskisi gibi değilim sanki belim de çok agrior
Geçmiş olsun kuzumaKızlar kızım bugün 2. Ay aşılarını oldu bacaktan olanları. Verem aşısı olamadi. Haftaya veremi olcak. 7 saat oldu. Bir buçuk saattir durmaksızın katılarak ağlıyor. Ebe ateşi 37.5 geçince Calpol ver dedi. Ateşi şükür yok ama ağrısı çok var. Calpolun üstünde de ates dusurucu agri kesici yaziyor. Ateşı cikmadi ama yinede versem olur mu? Kizim katiliyor resmen aglamaktan morariyor.
Bizde geçiriyoruz bronsiolit evde hava veriyoruzKızlar bize dua edin. bebeğime hava verilecek. Yakınlarımızda hava olmadığı için Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Enfeksiyon ciğerlerine inmiş.
Capolu verdim 45 dakika icinde baya rahatladi. Mamasini verdim yatirdim gece bir kez mamaya kalkti hemen geri uyudu. Çok şükur rahat gecti. Bugün de iyi. Persembe günü sabah da verem aşısını olcak. Onuda atlatsam rahatlicamGeçmiş olsun kuzumaaşıdan gelince bir çay kaşığı calpol verdim. Belki kuzumun ağrısı vardır. Gerçi akşam yazmışsınız gece nasıl geçti?