2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sezeryan yapan arkadaşlar sizde devam eden şikayetler var mi? Benm bacaklarimda ayaklarimda güç kaybi var gibi resmen ayaklarım ağrıyor. Sağ bacağımda derin bir yanik izim var orda hissizlik var mesela ama dikislerimde yok o hissizlik. Eskisi gibi değilim sanki belim de çok agrior

İkinci sezaryenim oldu ama çok şükür bir ağrım şikayetim kalmadı.Vitamin kullanıyor musunuz.Bir tahlil verin isterseniz eksiklik de olabilir

Gozleriyle takip.bizdede var gülücük atıyo dilini disarıya cikarip konusmaya calisiyo cok tatlılar

Kızlar bize dua edin. bebeğime hava verilecek. Yakınlarımızda hava olmadığı için Tedbir amaçlı yatış yapıldı. Enfeksiyon ciğerlerine inmiş.
Çok geçmis olsun brnd egecenlerde göturdümdoktor cigerlerini dinledi birsry yok dedi duzeldi gibi biraz

Havanin yaninda seru.fizyolojikle devamlı temizleyip aspiratorle cekin ben öyle yaptım havayida 3ml serum yaptik günde 2 kere öksürügü ve burun akintisi sümük gitti tavsiye ederim sizede

Havanin yaninda seru.fizyolojikle devamlı temizleyip aspiratorle cekin ben öyle yaptım havayida 3ml serum yaptik günde 2 kere öksürügü ve burun akintisi sümük gitti tavsiye ederim sizede
Serum fizyolojiği sürekli yapın dedi sayı vermedi ama aspiratörle fazla çekmeyin dedi doktor ödem yapabilirmiş. Hastaneye yattık zaten 37.5 ateş oldu bir anda. Korkudan fırladık. Biraz toparlasın devamında evdeyız ınsallah.

Bir de antibiyotik verdik 2 kez hava verdik evde ama çocuğum eve geldiğimde çok halsizdi bu zamana kadar hiç bu kadar uyumadı. İnsan böyle görünce diyor ki uyumasın böyle dursun ama sağlığı yerinde olsun. Hiç dert değil hiçbir şeylere izin vermemesi

Rabbim şifasıni versin minnagin korusin kollasin

Tedavisiyle çok daha iyi olacak Allah şifa versin. Bizler bile ufak Bi bigaz agrisiyla bitkin oluyoruz. Yarın daha iyi olacak inşallah

Benim en küçük biseyde hemen boynum belim bacaklarin ağrıyor sezeryan yapan arkadaşlarıma sordum hep güçsüzluklerinden kemiklerinde ki ağrılarından şikayet ettiler.sezeryan dikislerimde sorun yok ama oralarda hissizlik var. Gerçekten zormuş bu sezeryan

Bel ağrısı kaldı. En ufak şey de belime ağrı giriyor.

Geçmiş olsun kuzuma aşıdan gelince bir çay kaşığı calpol verdim. Belki kuzumun ağrısı vardır. Gerçi akşam yazmışsınız gece nasıl geçti?

Geçmiş olsun kuzuma aşıdan gelince bir çay kaşığı calpol verdim. Belki kuzumun ağrısı vardır. Gerçi akşam yazmışsınız gece nasıl geçti?
Capolu verdim 45 dakika icinde baya rahatladi. Mamasini verdim yatirdim gece bir kez mamaya kalkti hemen geri uyudu. Çok şükur rahat gecti. Bugün de iyi. Persembe günü sabah da verem aşısını olcak. Onuda atlatsam rahatlicam

Kızlar bizim 2.ay aşıları gelmemiş aile hekimliğine haftaya arayin dediler de başka yaptirabilecegimix bi yer yok mu? Haftaya sünnet de olacak hem aşılar hem sünnet üst üste çok yorar yawrumu bide geç kalmış olmaz miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…