2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tabi beyaz gul bahcesindee bekleyen bir melek kizim var cinsiyeti kizdi.Ama simdi yine hamileyim malesef cok heyecanli olmayan biraz tetikte kaygi bozuklugu yasayan bir hamileyim diger melegimin tecrubesi neticesinde cok heyecanli bir gebelik yasamiyorum bol anksiyete ve kaygi doluyum kısmet hayatta hersey bir sinav.Allah hepimizin yavrusunu bagislasin bana da dua edin bu sefer gebeliğim saglikla hayirla sursun hayirla afiyetle kucagima alabileyim

bu normal mi 7+1 degerim ikiz değeri defil değil mi

İnşallah saglıklı bir hamilelik geçirir ve kucagına alırsın canım ferah tut içini

Seni en iyi anliyan kisilerdenim canim.
3 tane kaybim oldu benimde ( 25-17-17) haftalik ama cok sukur 3 tanede saglikli kizlarim vqr benimde hep korkuyla gecerdi… suan 5+3 civqriyim sanirim henuz doktora gitmedim tam bilmiyorum.. ama bazen cok rahatim bazende cok korku dolu icim.

Yiyecek ekmegi varsa oylede boylede dogarlar

Cook teşekkür ederim canım inşallah bakalım ilacını kulllanip bekliyecegim rabbim sağlıkla nasip etsin insallah

İnşallah dediğiniz gibi olur sağlıklı olsun tek duam bu zaten

İnşallah saglıklı bir hamilelik geçirir ve kucagına alırsın canım ferah tut içini
Tabiki kaygı yaşamakta çok haklısınız. Ama yinede güzel düşünelim biz inşallh bu defa kucağınıza alacaksınız annesi yavrunuzu. Tabi dua ederm gönlümdesiniz. Rabbim isteyen herkesi yavrusuna sağ salim kavuştursun inşallh. İnşallh çektiğimiz cefalar ilerde bol kahkaha mutluluk olarak döner bize.

Aynen öyle bu işler tamamen kader nasip kismet insallah saglikla aliriz yavrularimizi kucağimiza hayirla

Benim bütün kokular midemi kaldırıyor. Böyle söyleyenlere aman naz yapıyorlarz abartıyorlar derdim ama yataktan kalkamıyorum. Ne yemek ne bir şey. Su bile midemi bulandırıyor hatta.
Valla benim hafifti bulantilarim ama dün oyle bir basladi ki hic birsey yiyemedim artik midemde yemek kalmadigi icin saframi kustum heralde asiri bir bulanti.Zencefilli cay iyi geliyor diyorlar bir denicem

Gögus hassasiyetiniz var mi kizlar? Benim ucunda falan aci yok sadece bastirinca gogsume sanki cürumus gibi agri oluyor
benim de cok hassasto goguslerim su an 10. haftadayim, azalmaya basladi iyice
Valla benim hafifti bulantilarim ama dün oyle bir basladi ki hic birsey yiyemedim artik midemde yemek kalmadigi icin saframi kustum heralde asiri bir bulanti.Zencefilli cay iyi geliyor diyorlar bir denicem
cok gecmis olsun elma yiyin gunde bir tane ben cok faydasini gordum

Herkese merhaba ben de dün öğrendim hamile olduğumu bat 25 eylül beta hcg 152 yarın ikinciyi kez ölçtürmeye gidecem umarım düzenli artar nisan ayında düzensiz kese sebebiyle bebeğimi kaybettim çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Ben satı yanlış yazmışım 31 temmuz benimki

Benimki de 31 temmuz
Benimde 31 temmuz . kızlar kalp sesini duymak için yakındaki devlet hastanesine gittim . Bebek sağlıklı kalp atisi ekranda gözüküyor sıkıntı yok dedi . Ben dinlemek istedim . Prosedürümüzde yok dinletmek cihazimiz kotu malesef o ozellik olsa dinletirdim dedi ultrason resmide vermedi .aynı hastanede 2 hafta onceki doktor keseyi gördü resimde verdi dinlemek için çağırdı zaten beni ama dinlemediler bugunki dr. 4 hafta sonra ikili tarama testine çağırdı 12 haftalık olacağız ozman . Doğru zamanami çağırmış emin olamıyorum zaman doğruysa şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum yeni açıldı oranın cihazları daha iyidiir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…