- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.521
Beta hcgniz en son kaçtı peki ya da bugün tahmini kaçtır beta değerinizKızlar selam, bugün 5+3 haftalık keseyi gördük. Önce karından baktı pek emin olamadı, sonra vajinal bakıldı gördü. 7 mm :) 10 gün sonra tekrar gideceğim inşallah yeni gidenler durumlarınız nedir :)
Tabi beyaz gul bahcesindee bekleyen bir melek kizim var cinsiyeti kizdi.Ama simdi yine hamileyim malesef cok heyecanli olmayan biraz tetikte kaygi bozuklugu yasayan bir hamileyim diger melegimin tecrubesi neticesinde cok heyecanli bir gebelik yasamiyorumOkurken duygulandım be çok üzüldüm çok acı olay gerçekten rabbim yaşatmasın kimseyedediğiniz çok doğru rabbim yaşatırsa her şekilde yaşatır kanamalar la lekelere yeterki nasibi olsun. O kadar zor ki durumunuz ne söylesem boş. Ama ne güzel ki Bi şefaatçi iz var ahirette sizi bekleyen Bi meleğiniz var İnşlalh sağlıklı hayrlı gebelikler iniz olur sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin rabbim
Geçen hafta verdiğimde 6. Hafta civarı 10bin üstü görünüyordu zaten hcg testinin yapıldığı alanda hangi haftada tahminen nekadar olması gerektiği yazıyordu DRM 6. Haftaya uyumlu olduğu için bidaha hcg istemedi
İnşallah saglıklı bir hamilelik geçirir ve kucagına alırsın canım ferah tut içiniTabi beyaz gul bahcesindee bekleyen bir melek kizim var cinsiyeti kizdi.Ama simdi yine hamileyim malesef cok heyecanli olmayan biraz tetikte kaygi bozuklugu yasayan bir hamileyim diger melegimin tecrubesi neticesinde cok heyecanli bir gebelik yasamiyorumbol anksiyete ve kaygi doluyum kısmet hayatta hersey bir sinav.Allah hepimizin yavrusunu bagislasin bana da dua edin bu sefer gebeliğim saglikla hayirla sursun hayirla afiyetle kucagima alabileyim
Seni en iyi anliyan kisilerdenim canim.Tabi beyaz gul bahcesindee bekleyen bir melek kizim var cinsiyeti kizdi.Ama simdi yine hamileyim malesef cok heyecanli olmayan biraz tetikte kaygi bozuklugu yasayan bir hamileyim diger melegimin tecrubesi neticesinde cok heyecanli bir gebelik yasamiyorumbol anksiyete ve kaygi doluyum kısmet hayatta hersey bir sinav.Allah hepimizin yavrusunu bagislasin bana da dua edin bu sefer gebeliğim saglikla hayirla sursun hayirla afiyetle kucagima alabileyim
Cook teşekkür ederim canımÇok sevindim canım ya iyiki gitmişsin hiç canını sıkma. Bu doktorları anlamak mümkün değil rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallh ya. Çok erken daha belki de sana sıkıca tutanac ak annesitekrar çok geçmiş olsun canım
İnşallah dediğiniz gibi olur sağlıklı olsun tek duam bu zatenBenim sat 18 temmuz şuan sata göre çok gerideyim doktora ilk gittiğimde kese 5haftalıktı ama benim 8haftalık olmam gerekiyodu sata göre doktor kan istedi kandaki değerle ultrasondaki kesenin haftası uyuştuğu için geç döllenmedir panik yapmamıza gerek yok dedi bir hafta sonra gel biz yinede kesenin gelişimine bakalım dedi benim bundan önceki hamileliğimdede 4 hafta geriden geliyodu doktor o zaman bana sağlıksız gebelik düşer demişti ama ben adet düzensizliğimi bildiğim için hiç öyle düşünmedim şuan kızım 7 yaşında o haftaları yakalıyolar zaten Allah'ın izniyle büyür kese sen içini ferah tut
İnşallah saglıklı bir hamilelik geçirir ve kucagına alırsın canım ferah tut içini
Tabiki kaygı yaşamakta çok haklısınız. Ama yinede güzel düşünelim biz inşallh bu defa kucağınıza alacaksınız annesi yavrunuzu. Tabi dua ederm gönlümdesiniz. Rabbim isteyen herkesi yavrusuna sağ salim kavuştursun inşallh. İnşallh çektiğimiz cefalar ilerde bol kahkaha mutluluk olarak döner bize.Tabi beyaz gul bahcesindee bekleyen bir melek kizim var cinsiyeti kizdi.Ama simdi yine hamileyim malesef cok heyecanli olmayan biraz tetikte kaygi bozuklugu yasayan bir hamileyim diger melegimin tecrubesi neticesinde cok heyecanli bir gebelik yasamiyorumbol anksiyete ve kaygi doluyum kısmet hayatta hersey bir sinav.Allah hepimizin yavrusunu bagislasin bana da dua edin bu sefer gebeliğim saglikla hayirla sursun hayirla afiyetle kucagima alabileyim
Cuma günü 73717.0 di şimdi 7+5 im.Hic ultrasona girmedim ayın 7sinde randevum var.Beta hcgniz en son kaçtı peki ya da bugün tahmini kaçtır beta değeriniz
Sağol canım doktora gidiyorum şimdiÇokta düşük gibi gelmedi bana canım 2 güne bir artıyor zaten beta sen birer gün aratla gitmişsin tam 2 günü tamamlamadan gayet güzel inşallha hayırlı haberlerini bekliyoruz canım içini ferah tut
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar nasipse kese görücez dua edin lütfen son betam düzgün artmamıştı korkuyorumgidiyoruz şimdi
Aynen öyle bu işler tamamen kader nasip kismet insallah saglikla aliriz yavrularimizi kucağimiza hayirlaSeni en iyi anliyan kisilerdenim canim.
3 tane kaybim oldu benimde ( 25-17-17) haftalik ama cok sukur 3 tanede saglikli kizlarim vqr benimde hep korkuyla gecerdi… suan 5+3 civqriyim sanirim henuz doktora gitmedim tam bilmiyorum.. ama bazen cok rahatim bazende cok korku dolu icim.
Yiyecek ekmegi varsa oylede boylede dogarlar
Valla benim hafifti bulantilarim ama dün oyle bir basladi ki hic birsey yiyemedim artik midemde yemek kalmadigi icin saframi kustum heralde asiri bir bulanti.Zencefilli cay iyi geliyor diyorlar bir denicemBenim bütün kokular midemi kaldırıyor. Böyle söyleyenlere aman naz yapıyorlarz abartıyorlar derdim ama yataktan kalkamıyorum. Ne yemek ne bir şey. Su bile midemi bulandırıyor hatta.
Kaç haftalıksınız şuan ? Umarım görürsünüz dualarımız sizinleKızlar nasipse kese görücez dua edin lütfen son betam düzgün artmamıştı korkuyorumgidiyoruz şimdi
benim de cok hassasto goguslerim su an 10. haftadayim, azalmaya basladi iyiceGögus hassasiyetiniz var mi kizlar? Benim ucunda falan aci yok sadece bastirinca gogsume sanki cürumus gibi agri oluyor
cok gecmis olsun elma yiyin gunde bir tane ben cok faydasini gordumValla benim hafifti bulantilarim ama dün oyle bir basladi ki hic birsey yiyemedim artik midemde yemek kalmadigi icin saframi kustum heralde asiri bir bulanti.Zencefilli cay iyi geliyor diyorlar bir denicem
Canım çıktım 2 side tutmuş bebekleriminKaç haftalıksınız şuan ? Umarım görürsünüz dualarımız sizinle
Kuzum gördük ikiside tutmuş 5+1 ve 4+5Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ben satı yanlış yazmışım 31 temmuz benimki
Benimde 31 temmuz .Benimki de 31 temmuz