- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 28
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.541
Maşaallah sağlıkla hayırla kucağına al inşaallah beta hcg niz kac?Canım çıktım 2 side tutmuş bebekleriminbirisi 5+1 diğeri 4+5
Merhaba ben dün gittim kalp atışı dinlemek için zararlı olabilir diye 2 sn falan dinletti. Bir sonraki randevum 31 EkimBenimde 31 temmuz .kızlar kalp sesini duymak için yakındaki devlet hastanesine gittim . Bebek sağlıklı kalp atisi ekranda gözüküyor sıkıntı yok dedi . Ben dinlemek istedim . Prosedürümüzde yok dinletmek cihazimiz kotu malesef o ozellik olsa dinletirdim dedi ultrason resmide vermedi .aynı hastanede 2 hafta onceki doktor keseyi gördü resimde verdi dinlemek için çağırdı zaten beni ama dinlemediler bugunki dr. 4 hafta sonra ikili tarama testine çağırdı 12 haftalık olacağız ozman . Doğru zamanami çağırmış emin olamıyorum zaman doğruysa şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum yeni açıldı oranın cihazları daha iyidiir.
Çok sevindim umarım sağlıklı şekilde devam ederKuzum gördük ikiside tutmuş 5+1 ve 4+5
Keşke bende duysaydım . Çok sevindim . Ikili tarama yapicaz dedilermiMerhaba ben dün gittim kalp atışı dinlemek için zararlı olabilir diye 2 sn falan dinletti. Bir sonraki randevum 31 Ekim
Hadi gözün aydın canım çok sevindim maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrularınıCanım çıktım 2 side tutmuş bebekleriminbirisi 5+1 diğeri 4+5
Canım bilmiyorum ölçtürmedim en son geçen çarşamba 1076ydıMaşaallah sağlıkla hayırla kucağına al inşaallah beta hcg niz kac?
Çok şükür canım çok sevindim senin adına çok güzel bir haber rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar daha 1 hafta öncesine kadar devlet hastanesi beta değerlerin az artış gösteriyor diye kürtaj yapacaktı beni. Yarındı kontrolüm ama bekleyemedim bugün gittim ve KALP ATIŞINI DUYDUM şükürler olsun6 +4haftalığız o kadar sevindim ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yüreğim ağzımda günlerin saatlerin geçmesini bekledim çok şükür rabbime ya. İnşallhhepimiz sağlıkla haytlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Amin canım inşallh ya çok teşekkür edermÇok şükür canım çok sevindim senin adına çok güzel bir haber rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah inşallah en güzel zamanlar günler o günlerAmin canım inşallh ya çok teşekkür edermhepimiz alırız inşallh sağlıkla hayırlısıyla. Bebeğin bizi Uyutmadığı yorduğu günlerden bahsettiğimiz günlerimiz olur inşallh hepimizin ya
Nasıl sevindim senin adınaKızlar daha 1 hafta öncesine kadar devlet hastanesi beta değerlerin az artış gösteriyor diye kürtaj yapacaktı beni. Yarındı kontrolüm ama bekleyemedim bugün gittim ve KALP ATIŞINI DUYDUM şükürler olsun6 +4haftalığız o kadar sevindim ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yüreğim ağzımda günlerin saatlerin geçmesini bekledim çok şükür rabbime ya. İnşallhhepimiz sağlıkla haytlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Canım bnm çok teşekkür ederm Allah razı olsun belki inanmayacaksın ama bugün doktor diyince bebek var hadi kalp atışını dinleyelim diyince öle Bi anda gönlümden geçirdim hepinizi karmaşık mıydı neydi diyom o da vardı Allahım diyomNasıl sevindim senin adınacanım çok mutlu oldum rabbim saglikla eline kavuştursun inşallah bizlere de dua et günler geçmiyor gerçekten insanhep bı tedirgin Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Ayy kıyamam canımCanım bnm çok teşekkür ederm Allah razı olsun belki inanmayacaksın ama bugün doktor diyince bebek var hadi kalp atışını dinleyelim diyince öle Bi anda gönlümden geçirdim hepinizi karmaşık mıydı neydi diyom o da vardı Allahım diyomhatırımda kalmışsın isim olarak ama hepinizi geçirdim gönlümden. Allah razı olsun hepinizden inşallh sağ salim kucaklarımıza alacaz yavrularımuzı
Çok sevindim canim sağlıkla gelsin minigin insAllahKızlar daha 1 hafta öncesine kadar devlet hastanesi beta değerlerin az artış gösteriyor diye kürtaj yapacaktı beni. Yarındı kontrolüm ama bekleyemedim bugün gittim ve KALP ATIŞINI DUYDUM şükürler olsun6 +4haftalığız o kadar sevindim ki bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yüreğim ağzımda günlerin saatlerin geçmesini bekledim çok şükür rabbime ya. İnşallhhepimiz sağlıkla haytlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
yaş mama da çiğ et mi sayılıyor acabaBen besliyorum. Toxo testi yaptırdım kedime negatif. Maalesef ben önceden toxo geçirmemişim. Kumunu değiştirmiyorum bir de. Yaş mamayı ve yemeklerimizden et vermiyorum. Çiğ et hiç vermedim zaten. Bazen pişmiş tavuklarımızdan veriyprum.
ilk kez kan verdiyseniz değerin yükselip yükselmediğine bakmak için istiyor.bir kere daha yaptımı daha istemezler zatenKızlar bugün beta 3600 lerde çıktı cuma günü tekrar kan alalım dedi aile hekimi sonra da kadın doğuma gidersin dedi tekrar neden kan istiyor acaba
Kaç haftalıktinizCanım bilmiyorum ölçtürmedim en son geçen çarşamba 1076ydı
Çok teşekkür ederm canım Allah razı olsun inşallhÇok sevindim canim sağlıkla gelsin minigin insAllah