• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Allah sağsalim zamanında doğurmayı nasip etsin

Keyfi yerinde onun habire çıkış yolunu arama çalışmalarına devam ediyo bekleyelim bakalım napayım artık 12gün sonrasına buldum sıra o zaman artık kaçarı yok 😅
Amin sağolun inşallah cümlemize 🤲
Hayırlısı olsun♥️ açılma süresi kişiden kişiye çok değişken benim 3 saatte 10 cm olmuştu. Sağlıkla doğsun bebek inşallah.
2 hafta önce açılma yoktu yeni oldu muhtemelen dün 5 dk yürüyemedim çatı ağrısından. Bugün alttan muayene olunca tetiklenir diye düşünüyorum.

Amin sağolun inşallah cümlemize 🤲

2 hafta önce açılma yoktu yeni oldu muhtemelen dün 5 dk yürüyemedim çatı ağrısından. Bugün alttan muayene olunca tetiklenir diye düşünüyorum.
Alttan muayeneler tetikliyor açılmayı. Benim de zırt pırt bakmışlardı açıklığa. Yürüyüş yaptırmış ve pilates topunda zıplatmışlardı beni.

Alttan muayeneler tetikliyor açılmayı. Benim de zırt pırt bakmışlardı açıklığa. Yürüyüş yaptırmış ve pilates topunda zıplatmışlardı beni.
Az olduğu için eve gönderdiler. Nişan ve su gelirse gel dediler. Su da tazikli olur öyle az az gelmez dedi.

O Muayneden sonra kan gelmesi de normalmiş. Dediğin gibi tetikleyebilir ama bu yinede ik iüç günü bulur . Her an hazırlıklı olmak lazım herşeyin tamam mı
Dün her şeyimi koydum lohusa tacım yok 😄 internetten almıştım sıkıntı çıktı iade oldu. Dışarıda da bulamadım internetteki gibi.

Gece saat 4te ben yapamicam sanırım diye ağlıyordum🥲🥲 eşim uykusuz işe gitti bugün.Gece telkin verdi sürekli hamilelikten de korkuyordun doğumu gör bak yaşayıp unutucaksin diye . Hiç bir işe yaramadi tabiki telkinlerin hiç biri🥲 o kadar az gece uykusu alıyorum ki gun içinde 1-2saat uyuyup açığı kapatmaya çalışıyorum.napicam nasıl dogurcam bunca yıl sonra eve biri geliyor ve bana tamamen bagimli ben nasıl anne olcam 🥲 hayat nereye gidiyor bundan sonrası nasıl olcak ... Sonra instagramdan aç kalmış Afrika çocukları ile ilgili videolar karşıma çıktı bı tur onlara ağladım hiç normal değilim
Al bendende o kadar . Sıfır gece uykusu ben gündüzde uyuyamıyorum. Hiç halim yok bu halsizlikle nasıl bakacağım bir gün değil ömür benimle . İyi bakacak miyim hiç bişi bilmiyorum sanki . Karma karışık bir kafa içindeyim sanırım ondan da uyuyamıyorum

Selam kızlaaar☺️ Kontrolden çıktım eve geldim beni bi ağlama tuttu. Cumartesi günü Sezeryan oluyorum. Daha fazla riske giremiyoruz. Tansiyonum
Yüksek çıkıyor. Yarın alalim dedi ama ben Cumartesi istedim. 35+3 te alıncak kızım. Serklaj olalı tam 12 hafta olmuş olacak. 2 hafta gitmez dediği kızım 12 hafta dayandı. Belki küveze girmez dedi belki girer dedi. Hepiniz bana çok dua ettiniz bir kez daha edin ne olur küveze girmesin yanımda dursun. Bi yanımı kavuşma heyecanı bi yanımı korku sardı. Sezeryandan çok korkuyorum.

Selam kızlaaar☺️ Kontrolden çıktım eve geldim beni bi ağlama tuttu. Cumartesi günü Sezeryan oluyorum. Daha fazla riske giremiyoruz. Tansiyonum
Yüksek çıkıyor. Yarın alalim dedi ama ben Cumartesi istedim. 35+3 te alıncak kızım. Serklaj olalı tam 12 hafta olmuş olacak. 2 hafta gitmez dediği kızım 12 hafta dayandı. Belki küveze girmez dedi belki girer dedi. Hepiniz bana çok dua ettiniz bir kez daha edin ne olur küveze girmesin yanımda dursun. Bi yanımı kavuşma heyecanı bi yanımı korku sardı. Sezeryandan çok korkuyorum.
İnşallah çok kolay ağrısız sızısız bir dogumun olur bebeğine de sağlıcakla kavuşursun. Bebegin kilosu ne kadarmış şuan

Kızlar dün az bir şey su gelmişti ya o su veya nişan değilmiş alttan muayene oldum 2 cm açıklık varmış 😔😔 her an olabilir gibi konuştu doktor
Canım benim haftamız iyi artık bu durumlar normal sayılıyor inşallah en sağlıklı hayırlı zamanda gelsin bebek🙏iyiki bugün gitmişsin doktora en azından artık hazirliklisin . Alttan çati muayenesi yapanların hep kanaması lekelenmesi olmus. Bu arada açıklık başlarken farklı bir ağrı sizi oldumu yoksa siz de direk su gibi akıntı mi belirti oldu. İnşallah En sağlıklı en güzel zamanda gelsin hep dinlen ayakta kalma

Valla senin kıza çok dua edildi dualar sayesinde mucizeyi gördük şuan 33haftada doğurmuş arkadasimin tosuncuk gibi oğlu gözümün önüne gelince senin güzel kızın 35+3 dogcak senin sütunle büyümeye devam etcek çok da bereket getirecek diye düşünüyorum .tabiki dua edicez sana Allah sağlıkla anne babasına kavuştursun bebeği inşallah sen de bizi sık sık bilgilendir🙏♥️
Al bendende o kadar . Sıfır gece uykusu ben gündüzde uyuyamıyorum. Hiç halim yok bu halsizlikle nasıl bakacağım bir gün değil ömür benimle . İyi bakacak miyim hiç bişi bilmiyorum sanki . Karma karışık bir kafa içindeyim sanırım ondan da uyuyamıyorum
Bu duygular normal bizler için yeni bir hayat başlıyor hepimiz için hele ilk çocuğu olanlar için bilinmezlik var ben normalde herşeyi yaparım ederim derim arabada bir arıza hissettiğimde bile önce kendi çapımda bir müdahalede bulunurum evdeki ufak tefek küçük müdahaleleri ben yaparim eşim değil 🥲 ama şimdi tam bir çıt kırıldım tribindeyim becerebilcekmiyim çocugun boğazına bişey takılırsa napicam emzirmeyi unuturmuyum hiç disari cikamicakmiyim🥲🥲 bütün hayatım artık artık ve bebek bakımı mi ;) sağlıkla dogumumuz olsun inşallah bebekler sağlıkla gelsin de bence o dakika fabrika ayarları degiscek tam anne moduna dönüşcez

Şu geç döllenme olayı benim bı turlu aklima oturmadi. 12nci haftadan beri bebek ilerde 1hafta 10gun diyor oysa ultrasonda ki her tarih benim son adetime uyumlu. Yani şuan doktora göre 23mayisda süre doluyor ama benim sat a göre 13mayis. Ptsi yine bebeğin gelişimi önde gidiyor karın bolgesi 1hafta ilerde dedi böyle giderse normal doğum zor olur vs. dedi . Valla biraz tedirginim sırf bu karışıklık yuzunden yanlış bir karar alınır mı diye
Şuan sat a göre 37+5
Geç döllenmeye gore 36+2 ama ultrason ölçümleri aylardır benim sat ile uyumlu çıkıyor valla bu 10gunluk karışıklık bana hamilelik boyunca 2farklii tarihte takip yaptirtti;( şuan bebeğim önde gidiyormuş

Bu arada benim kasıklarımda başlayan ağrılar var baldirima kadar iniyor sonra düzeliyor ama bı canımdan can götürüyor geçene kadar. Yaklaşıyor heralde benimde

16

16/10 falan oldu birkaç kez. İlaçla 14/9 altına düşmedi. Erken doğum olmak zorunda kaldı. Hareketler falan da azalmıştı benim sancı çıkıyordu bir de. Bir sürü etken var.
Benim de 9'un altına pek düşmüyor, doktorum haftaya doğum planlayabiliriz dedi o yüzden. Bakalım

İnşallah hiç kuvöze girmeden kavuşursunuz sağ salim, girse bile canınızı sıkmayın. Çok güçlü bi bebiş o. Bu zamana kadar çok güzel geldiniz. Sonu da güzel olsun inşallah. 🌸 Ben de 36. Haftanın içerisindeyim tansiyon sebebiyle benim de her an doğumum olabilir. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Dualarım sizinle

Yumurtlama akıntısı gibi akıntı vardı dediğiniz gibi aynı ama bi parmak kadar da su vardı çamaşırımda ve sonradan beyaz sulu akıntı geldi duşa girince tamamen arındım sanırım daha gelmedi şu saate kadar.

Annem o kafada tamam desem 40 gün kalacak o derece. Ben de istemiyorum allahın izniyle hiçbir şey olmaz ben zaten kaç aydır ayetel kürsi okuyup uyuyorum her gece. Allahın izniyle o zaman da aynı şekilde devam ederim hiçbir şey olmaz. Hurafe dedikleri şey aynen dedikleriniz. Var evet ruhani şeyler inanıyorum ama her an bizimle uğraşmıyolar ki. Ve korunuyoruz bence duayla da. 40 gün yanımda biri kalırsa ben nasıl alışayım bebekli yeni düzene? Ya da nasıl kendi yeni düzeni mi kurayım biri varken evimde devamlı? İlk zamanlar ihtiyaç ama en fazla 10 15 gün o da ayaklanana alışana kadar. Fazlası gereksiz. Bu tür şeylerden korkup da zaten yanımda birini istemem.
Kesinlikle katılıyorum sana bende istemiyorum benim evim anneme uzak kayınvalidem yakında annemin gelip kalması lazım gidip gelemez hergün benim de annem herşeye laf ediyor yok yoruldum yok evin çok uzak gelip kalmak istemiyorum sizde fazla diye bin tane laf o kadar lafı duyacağıma kendim yaparım herşeyi Allah o gücü veriyor ayaklanana kadar 10-15 gün dursunlar yanımda yeter kayınvalidem daha ılımlı anneme göre ama yine de insan rahat edemiyor tek bebekle çok daha kolay kendi kendine yetmesi benim şimdi 2 bebek olacağı için zor olur diye düşünüyorum ama yine de laf duymaktan strese girmekten iyidir bi ayaklanayım kendim bakarım çocuklarıma

Canım benim haftamız iyi artık bu durumlar normal sayılıyor inşallah en sağlıklı hayırlı zamanda gelsin bebek🙏iyiki bugün gitmişsin doktora en azından artık hazirliklisin . Alttan çati muayenesi yapanların hep kanaması lekelenmesi olmus. Bu arada açıklık başlarken farklı bir ağrı sizi oldumu yoksa siz de direk su gibi akıntı mi belirti oldu. İnşallah En sağlıklı en güzel zamanda gelsin hep dinlen ayakta kalma

Valla senin kıza çok dua edildi dualar sayesinde mucizeyi gördük şuan 33haftada doğurmuş arkadasimin tosuncuk gibi oğlu gözümün önüne gelince senin güzel kızın 35+3 dogcak senin sütunle büyümeye devam etcek çok da bereket getirecek diye düşünüyorum .tabiki dua edicez sana Allah sağlıkla anne babasına kavuştursun bebeği inşallah sen de bizi sık sık bilgilendir🙏♥️
Bu duygular normal bizler için yeni bir hayat başlıyor hepimiz için hele ilk çocuğu olanlar için bilinmezlik var ben normalde herşeyi yaparım ederim derim arabada bir arıza hissettiğimde bile önce kendi çapımda bir müdahalede bulunurum evdeki ufak tefek küçük müdahaleleri ben yaparim eşim değil 🥲 ama şimdi tam bir çıt kırıldım tribindeyim becerebilcekmiyim çocugun boğazına bişey takılırsa napicam emzirmeyi unuturmuyum hiç disari cikamicakmiyim🥲🥲 bütün hayatım artık artık ve bebek bakımı mi :KK66: sağlıkla dogumumuz olsun inşallah bebekler sağlıkla gelsin de bence o dakika fabrika ayarları degiscek tam anne moduna dönüşcez
Ben 2 hafta önce çatı muayenesi olduğumda kanamam olmadı ve o zaman açıklık var demediler muayene ederken. Bugün muayenede kanadı normal bir şey dediler açıklık olduğunu söylediler. Doktor da yine aynı şeyleri söyledi doktorum suyun gelirse bir anda boşalır dedi bir de nişan gelirse gel dedi işte sancılarımı sordu falan. Nstde bişey yok dedi ama 40 50lere gelen 2 3 ağrı vardı . Geçen hafta o kadar bile yoktu. Bu hafta ben her gün çıktım nerdeyse ve hurma yedim. Bu ikisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Hele dün 5 dakika yürüdüm ve acayip karnım kasıldı çatı ağrısı oldu beni bir kesti adımın devamını atamadım daha ilk bulduğum sandalyeye zor yürüdüm. Bakalım benim oğlan ne zaman gelmek isteyecek 🙄🤲😍

Aynen öyle eşimde acele ediyorsun artık iyice bunaldın ağrılardan uykusuzluktan ama yapacak bişey yok beklicez diyo kabullendim bende zaten 2 hafta kaldı şunun şurasında
Evet az daha dayanalım inşallah benim eşimde öyle diyor zorlaya zorlaya erken doğuracaksın çocuğu çok bunaldın ondan diyor gece bende hiç uyuyamadım adet sancısı gibi ağrım oldu bi de reflü mahvetti beni 😔

Kesinlikle katılıyorum sana bende istemiyorum benim evim anneme uzak kayınvalidem yakında annemin gelip kalması lazım gidip gelemez hergün benim de annem herşeye laf ediyor yok yoruldum yok evin çok uzak gelip kalmak istemiyorum sizde fazla diye bin tane laf o kadar lafı duyacağıma kendim yaparım herşeyi Allah o gücü veriyor ayaklanana kadar 10-15 gün dursunlar yanımda yeter kayınvalidem daha ılımlı anneme göre ama yine de insan rahat edemiyor tek bebekle çok daha kolay kendi kendine yetmesi benim şimdi 2 bebek olacağı için zor olur diye düşünüyorum ama yine de laf duymaktan strese girmekten iyidir bi ayaklanayım kendim bakarım çocuklarıma
Hakkımızda hayırlısı 🤲 yavrularımız sağlıkla gelsin de gerisinin çaresine bakılır.

Benimde ilk gebeliğimde 40a kadar bekledik 38de çatı muayenesi oldum çayım çok dar olduğu için bebek 3200gramı geçerse çok zor olur demişti ben yinede normal olsun deyince tamam 40da tekrar bakarız hem çatına hem bebeğin kilosuna dedi benimde hiç sancım yoktu nst hep dümdüzdü 40da tekrar çatı muayenesi oldum sol tarafta baskıyla kemik oluşmuş çıkıntı doktor vakumla çekersek sıkıntı olabilir dedi korkumdan sezeryanı kabul ettim 3600 doğdu inşallah sizde hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alırsınız sancı vs yoksa tabi içerde beklemesi daha iyi ilk iki hamileliğimde benimde 0 sancıyla gittim biri 40 biri 39da doğdu sezeryanla sakin gezmeye gider gibi gitmiştim bu sefer zor ve ağrılı geçiyo 35. Haftamda nst de düzensiz sancılar vardı kasılmalar karın sertleşmeleri çok zorluyo nefesimi kesik

Benimde ilk gebeliğimde 40a kadar bekledik 38de çatı muayenesi oldum çayım çok dar olduğu için bebek 3200gramı geçerse çok zor olur demişti ben yinede normal olsun deyince tamam 40da tekrar bakarız hem çatına hem bebeğin kilosuna dedi benimde hiç sancım yoktu nst hep dümdüzdü 40da tekrar çatı muayenesi oldum sol tarafta baskıyla kemik oluşmuş çıkıntı doktor vakumla çekersek sıkıntı olabilir dedi korkumdan sezeryanı kabul ettim 3600 doğdu inşallah sizde hayırlısıyla sağsalim kucağınıza alırsınız sancı vs yoksa tabi içerde beklemesi daha iyi ilk iki hamileliğimde benimde 0 sancıyla gittim biri 40 biri 39da doğdu sezeryanla sakin gezmeye gider gibi gitmiştim bu sefer zor ve ağrılı geçiyo 35. Haftamda nst de düzensiz sancılar vardı kasılmalar karın sertleşmeleri çok zorluyo nefesimi kesiyo
İlk gebelikte çatı muayenesinde catı darlığı çıktı ama normal doğumu çok istiyordum denemek istedim ve kızımi normal doğurdum 2800 doğdu belki zayıf olduğu için bı sıkıntı olmadı.ama şimdi 37.2 de bebek 3200 acaba tekrar normal doğum yapabilirmiyiz bı korku sardı Dr ile daha konuşmadık ikinci nasıl olur ki

Ben 2 hafta önce çatı muayenesi olduğumda kanamam olmadı ve o zaman açıklık var demediler muayene ederken. Bugün muayenede kanadı normal bir şey dediler açıklık olduğunu söylediler. Doktor da yine aynı şeyleri söyledi doktorum suyun gelirse bir anda boşalır dedi bir de nişan gelirse gel dedi işte sancılarımı sordu falan. Nstde bişey yok dedi ama 40 50lere gelen 2 3 ağrı vardı . Geçen hafta o kadar bile yoktu. Bu hafta ben her gün çıktım nerdeyse ve hurma yedim. Bu ikisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Hele dün 5 dakika yürüdüm ve acayip karnım kasıldı çatı ağrısı oldu beni bir kesti adımın devamını atamadım daha ilk bulduğum sandalyeye zor yürüdüm. Bakalım benim oğlan ne zaman gelmek isteyecek 🙄🤲😍
Hadi saglikla gelsin insallah. Benim de bugün sık sık gelen sancılarım var. Alt karnımı baya ağrıtıp gidiyor. 45 sn sürüyor. Galiba benimki de yakın. Dünden beri çok sık olmaya basladı

Back