Canım benim haftamız iyi artık bu durumlar normal sayılıyor inşallah en sağlıklı hayırlı zamanda gelsin bebek

iyiki bugün gitmişsin doktora en azından artık hazirliklisin . Alttan çati muayenesi yapanların hep kanaması lekelenmesi olmus. Bu arada açıklık başlarken farklı bir ağrı sizi oldumu yoksa siz de direk su gibi akıntı mi belirti oldu. İnşallah En sağlıklı en güzel zamanda gelsin hep dinlen ayakta kalma
Valla senin kıza çok dua edildi dualar sayesinde mucizeyi gördük şuan 33haftada doğurmuş arkadasimin tosuncuk gibi oğlu gözümün önüne gelince senin güzel kızın 35+3 dogcak senin sütunle büyümeye devam etcek çok da bereket getirecek diye düşünüyorum .tabiki dua edicez sana Allah sağlıkla anne babasına kavuştursun bebeği inşallah sen de bizi sık sık bilgilendir

Bu duygular normal bizler için yeni bir hayat başlıyor hepimiz için hele ilk çocuğu olanlar için bilinmezlik var ben normalde herşeyi yaparım ederim derim arabada bir arıza hissettiğimde bile önce kendi çapımda bir müdahalede bulunurum evdeki ufak tefek küçük müdahaleleri ben yaparim eşim değil

ama şimdi tam bir çıt kırıldım tribindeyim becerebilcekmiyim çocugun boğazına bişey takılırsa napicam emzirmeyi unuturmuyum hiç disari cikamicakmiyim

bütün hayatım artık artık ve bebek bakımı mi

sağlıkla dogumumuz olsun inşallah bebekler sağlıkla gelsin de bence o dakika fabrika ayarları degiscek tam anne moduna dönüşcez