• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bugün sabahtan beri evde iş yapıyordum belim baya ağrımaya başladı bi de 2 defa çamaşırımda avuç içi kadar su lekesi gördüm, az önce çamaşır değiştirdim şu an yine bir parmak boğumum kadar gelmiş. Yani bu kesinlikle idrar değil ona eminim ama daha bugün kontrole gittim her şey normaldi. Kendimi yorduğum için oldu muhtemelen o yüzden sabaha kadar bekliyim sabah da devam ederse doktora giderim diye düşündüm sizce beklemeden mi gitmeliyim?
KEndimi cok yordugumda cok yurudugumse benimde augibi akıntiyla birlikte süt kesigi gibi akıntim oluyo hemde bayadir zaren aminiyo sıvısi olsa rengi su gibi olmazmis oyle.demislerdi

KEndimi cok yordugumda cok yurudugumse benimde augibi akıntiyla birlikte süt kesigi gibi akıntim oluyo hemde bayadir zaren aminiyo sıvısi olsa rengi su gibi olmazmis oyle.demislerdi
Çamaşırım renkliydi o yüzden rengini anlayamadım ama akıntı değildi yani parçacık falan yoktu neyse ki ağrılarımla beraber su da az gelmeye başladı hatta şimdi hiç gelmiyor çok şükür

Tamam korkma ozaman

Hım hhissedince panik olma diye uyutmuşlar mı acaba. Ben şey istiyorum söylemeye çekiniyorum. Müzik acmalarını istiyorum o beni çok sakinleştirir. Söylesem mı yaparlar mı bilmiyorum .
İlk kalkma evet kardeşimde zorlanırdı 1. De korkuyordu kalkmaya ikincide daha erken kalktı.

Olabilir. Özel hastaneyse belki kabul ederler ama bilemedim🙈

Günaydınlar herkese

Beni doğum korkusu sardı biraz. Gece rüyamda bi sezaryen oldum bir normal doğum yaptım. Değişik değişik şeyler gördüm. Çok kötüydü ya. Bir de sabaha karşı hep düzensiz sancılarım oldu. Psikolojik olarak çok yorgun uyandım bu sabah.
İlk hamileliğimde ben de normal ve doğumdan özellikle çok korkuyordum. Acaba sezeryan mı istesem diye düşünüyordum. Zamana bıraktım. 37 haftada hafif sancım oldu hastaneye gittim. 2 saat içinde normal doğum oldu. Korktuğum kadar yoğun sancı da yoktu. Yavaş yavaş artıyor sancılar. Aşırı sancı olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. 10 dakika kadar yoğun sancı oldu. Sonrası doğum. Stres yapmayın. Oluruna bırakın derim. 😊

Günaydınlar herkese

Beni doğum korkusu sardı biraz. Gece rüyamda bi sezaryen oldum bir normal doğum yaptım. Değişik değişik şeyler gördüm. Çok kötüydü ya. Bir de sabaha karşı hep düzensiz sancılarım oldu. Psikolojik olarak çok yorgun uyandım bu sabah.
Gece saat 4te ben yapamicam sanırım diye ağlıyordum🥲🥲 eşim uykusuz işe gitti bugün.Gece telkin verdi sürekli hamilelikten de korkuyordun doğumu gör bak yaşayıp unutucaksin diye . Hiç bir işe yaramadi tabiki telkinlerin hiç biri🥲 o kadar az gece uykusu alıyorum ki gun içinde 1-2saat uyuyup açığı kapatmaya çalışıyorum.napicam nasıl dogurcam bunca yıl sonra eve biri geliyor ve bana tamamen bagimli ben nasıl anne olcam 🥲 hayat nereye gidiyor bundan sonrası nasıl olcak ... Sonra instagramdan aç kalmış Afrika çocukları ile ilgili videolar karşıma çıktı bı tur onlara ağladım hiç normal değilim

İlk hamileliğimde ben de normal ve doğumdan özellikle çok korkuyordum. Acaba sezeryan mı istesem diye düşünüyordum. Zamana bıraktım. 37 haftada hafif sancım oldu hastaneye gittim. 2 saat içinde normal doğum oldu. Korktuğum kadar yoğun sancı da yoktu. Yavaş yavaş artıyor sancılar. Aşırı sancı olduğunda zaten doğum başlamış oluyor. 10 dakika kadar yoğun sancı oldu. Sonrası doğum. Stres yapmayın. Oluruna bırakın derim. 😊
Benim de ilki normal doğum oldu. Akışına bırakmaya çalışıyorum ama bazen stres sarıyor insanı işte.

Gece saat 4te ben yapamicam sanırım diye ağlıyordum🥲🥲 eşim uykusuz işe gitti bugün.Gece telkin verdi sürekli hamilelikten de korkuyordun doğumu gör bak yaşayıp unutucaksin diye . Hiç bir işe yaramadi tabiki telkinlerin hiç biri🥲 o kadar az gece uykusu alıyorum ki gun içinde 1-2saat uyuyup açığı kapatmaya çalışıyorum.napicam nasıl dogurcam bunca yıl sonra eve biri geliyor ve bana tamamen bagimli ben nasıl anne olcam 🥲 hayat nereye gidiyor bundan sonrası nasıl olcak ... Sonra instagramdan aç kalmış Afrika çocukları ile ilgili videolar karşıma çıktı bı tur onlara ağladım hiç normal değilim
Canım ben bilmeme rağmen hepsini gene de korkuyorum. Hepsinin geçtiğini hatta hepsini hiç yaşanmamış gibi unuttuğumu da biliyorum ama işte insan düşünmeden edemiyor. Benim kafamda da bebek bakımının yorgunluğunu 4 yaşındaki oğluma yansıtır mıyım? Onu ihmal eder miyim? Gibi sorular var. 3. Olsa bambaşka düşünceler olur.

Duygularım darmadağın arkadaşlar ultrason ölçümlerinde bebek kilosu 3100gram boyu 50cm dedi 38 haftalık olması gerekiyordu ortalama 37+3 ölçtü haftaya tekrar gel dedi nst normal sancın yok ağrıların da normal artık bebek kanala girmek için zorluyo kendini bu haftalarda dedi bebek gayet iyi keyfi yerinde suyu kan akışı vs hersey olması gerektiği gibi dedi çok şükür benim hayaller gün almaktı ben yine gün alamadan geldim tıpış tıpış tansiyonumda 115/70 çıktı benim umutlar haftaya inşallah :KK51:

Kizlar dun gece belimden kasigima giren siddetli agrilarim oldu.. dedim sonunda basliyo saatlerce gecmedi uzansam da zaman zaman zorladi beni.Sabaha karsi dusa girdim ciktim sonra biraz uyiyim dedim daha yeni kalkmisim agrilardan eser yok 😄 acaba biraz olsun acmis midir o sancilar ya yada basliyo mu acaba dogum ufaktan ilk kez yasadim

Kızlar dün az bir şey su gelmişti ya o su veya nişan değilmiş alttan muayene oldum 2 cm açıklık varmış 😔😔 her an olabilir gibi konuştu doktor
Zâten haftasındasın korkma bı saatten snra çoğumuzun gelebilir banada dedi doktor acıklıgım yok ama her an acılmam olablr suyum gelebilir miş

Kizlar dun gece belimden kasigima giren siddetli agrilarim oldu.. dedim sonunda basliyo saatlerce gecmedi uzansam da zaman zaman zorladi beni.Sabaha karsi dusa girdim ciktim sonra biraz uyiyim dedim daha yeni kalkmisim agrilardan eser yok 😄 acaba biraz olsun acmis midir o sancilar ya yada basliyo mu acaba dogum ufaktan ilk kez yasadim
Maşallah 40. HHaftadasın olablr takip et her an için tetikte ol

Günaydınlar herkese

Ben de korkuyorum. Normalde hastaneye bile gitmeyen bi insandım şimdi mecburi sezeryan olacak ameliyat fikri korkutuyor. Aslında korktuğum gibi olmayacak biliyorum ama heyecan ve korku var. Sürekli beynim bu konuyla meşgul. Bebeğe odaklanmamız gerekiyor bence daha çok kavuşma anını ve sonrasını düşünürsek endişelerimiz azalir diye düşünüyorum 🥰

Duygularım darmadağın arkadaşlar ultrason ölçümlerinde bebek kilosu 3100gram boyu 50cm dedi 38 haftalık olması gerekiyordu ortalama 37+3 ölçtü haftaya tekrar gel dedi nst normal sancın yok ağrıların da normal artık bebek kanala girmek için zorluyo kendini bu haftalarda dedi bebek gayet iyi keyfi yerinde suyu kan akışı vs hersey olması gerektiği gibi dedi çok şükür benim hayaller gün almaktı ben yine gün alamadan geldim tıpış tıpış tansiyonumda 115/70 çıktı benim umutlar haftaya inşallah :KK51:

Bebişin keyfi yerinde,biraz daha havaların ısınmasıni bekliyor sanırım 🤭Bir de kilosu ölçümden biraz az dogabiliyor onun için bekletiyor galiba

Kızlar dün az bir şey su gelmişti ya o su veya nişan değilmiş alttan muayene oldum 2 cm açıklık varmış 😔😔 her an olabilir gibi konuştu doktor
Allah sağsalim zamanında doğurmayı nasip etsin
Bebişin keyfi yerinde,biraz daha havaların ısınmasıni bekliyor sanırım 🤭Bir de kilosu ölçümden biraz az dogabiliyor onun için bekletiyor galiba
Keyfi yerinde onun habire çıkış yolunu arama çalışmalarına devam ediyo bekleyelim bakalım napayım artık 12gün sonrasına buldum sıra o zaman artık kaçarı yok 😅

Gec olsunda güç olmasin canim

Aynen öyle eşimde acele ediyorsun artık iyice bunaldın ağrılardan uykusuzluktan ama yapacak bişey yok beklicez diyo kabullendim bende zaten 2 hafta kaldı şunun şurasında
Bende bazen alttan zorladıgi aan yada çok sert hareket ettigi aan esime diyorum aeninki kendini doguma hazirliyo diye esimde bana açtin yine som agzini erkenden dogurtacan bebeyi diyo🤣🤣

Hayırlısı olsun♥️ açılma süresi kişiden kişiye çok değişken benim 3 saatte 10 cm olmuştu. Sağlıkla doğsun bebek inşallah.

Back