- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.341
Merhaba bende dün 4+6 ydım doğum tarihi 26 mayıs görünüyor.Bugün doktora gittikten sonra yazabilir misinz acaba çok merk ediyorumBen de Mayıs annesiyim:)
4+6 gösteriyor. Yarın ilk defa doktor randevumuz var:)
Merhaba benim de belirttigin haftalarda goguslerimde agri ve hassasiyet vardi. Yarin 10. haftaya giriyorum gittikce azaliyor benimki :)4-5 haftalık hamile olan arkadaşlar göğüslerinizde ağrı hassasiyet var mı
Bunu ögrendigim iyi oldu zaten yaş mama yiyince cok su içmiyorlar kuru mama daha saglikli yaş mamayi haftada bir verin diyorlardı bu surecte iyice kisariz olmadiYaş mamalarda da sorun olabiliyormuş. Kuru mama yemeli diyor bazı doktorlar
Benim de saçlarım çok dökülüyor bu sıra. Mevsim geçişine bağladım ama hamilelikten de olabilir mi?Bayanlar saçlarınız dökülmeye basladi mi benim saçlarım dökülmeye basladi bu arada roll on arastirmasi yaptim yves roche nin koltuk alti roll on lari kremleri ve sampuanlari hamilelere öneriliyormus yuzde 99la yuzde 96 arasi dogalliga sahip ben aldim biseyler .Hergun makyaj yapan biriyim cunku bari urunleri dogala yakin seceyim dedim. SARI akintilara gelince de bir doktor bol su icin demis benim 2 haftadir kesilmeyen sari akintilarim su miktarini arttirinca dunden buyana azaldi kalmadi gibi oldu.Enfeksiyon testi yaotirdim idrardan bu arada temiz cikti ama özellikle yorulunca artan bir sari akintim vardi korkmuştum bol su icelim hem bebege hem bizlere cildimize de iyi gelir
Benim bildigim hamilelikte cok dokuluyormus ama insallah sizin dediginiz gibi olsun gurlessin saclarBenim de saçlarım çok dökülüyor bu sıra. Mevsim geçişine bağladım ama hamilelikten de olabilir mi?Normalde hamilelikte saçların gürleştiğini söylerler oysa hep
Salı günü 5+5dim keseyi gördüm canimKizlarrr kaçıncı haftada kese ve kalp atışı duydunuz. Bilgi verir msnz
Hayırlı olsun saglikla kucağına almak nasip olsun insAllahmerhaba arkadaşlar, bende Allah izin verirse Mayıs annesi olacağım :) 2017 de 1 düşük, 2019 da bir düşük, bu sene 2 defa negatif olan tüp bebek denemesinden sonra, sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim :) Sat 19 Ağustos. Reglime 2 gün varken 45 ile beta yı öğrendim. 4 gün sonra 277 oldu. 2 gün sonra da 721 oldu. En son bu değerim Çarşamba günüydü. Yarın da ilk dr kotrolüm olacak. İnşallah keseyi görürüz, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
Ben göğuslerim de inanılmaz hassasiyet var4-5 haftalık hamile olan arkadaşlar göğüslerinizde ağrı hassasiyet var mı
Keseyi 5.haftada kalp atışını da 6+3'te duyduk.Kizlarrr kaçıncı haftada kese ve kalp atışı duydunuz. Bilgi verir msnz
amiinn hepimizin inşallah :))Salı günü 5+5dim keseyi gördüm canim
Haftası yeni olduğu içindir alttan muayene ile hem daha net hemde devlet hastanelerinin bir çoğunun cihazi eski vajinal ile olasi bir sıkıntıyi daha net saptanabilir zaten ileri haftalarda teklif dahi edilmiyor ve doktorda her gebeyi muayene edip sisteme kaydediliyor bebek için zararı olsa muayene etmezler zaten doktorlar içinde karinda bakmak daha kolaydırAlttan muayneye ISRARLA doktorlar bisey olmaz olcak olsa biz yaparmiyiz diyorlar benim ikidir alttan bakılıyor istemiyorum ama doktor docent bir zarari olmaz dedi. Dun tsh icin devlet hastahanesinde kadin doguma gittim illa alttan bakicam dedi bende istemiyorum ben tsh icin kan vermeye geldim dedim o kadar laf ettiki bana ozaman muayene olmamayi tum riskleri goze aliyorum hatta hemsire sinirlendi sen doktora niye kafa tutuyorsun daha mi iyi biliyorsun alttan muayene zararli olsa herkesin bebegi olur dedi bende daha 1 gun once ozel muayene doktorum bakti ne gerek var 24 saat gecmemis dedim ama gercekten igrenc bir kişilikti bin tane laf etti Allaha havale edip ciktim kan verdim tsh icin.. yanibenimde icim hic rahat etmiyir bazi doktorlar hic alttan bakmiyor benim arkadaslarimdan bir kere bile baktiran olmamis ama gel gelelimbenim daha bu kadar yeni olmasina ragmen 2 oldu
Vajinal muayene ile mi normal muayene ile mi kalp atışı duydunzKeseyi 5.haftada kalp atışını da 6+3'te duyduk.