2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bayanlar saçlarınız dökülmeye basladi mi benim saçlarım dökülmeye basladi bu arada roll on arastirmasi yaptim yves roche nin koltuk alti roll on lari kremleri ve sampuanlari hamilelere öneriliyormus yuzde 99la yuzde 96 arasi dogalliga sahip ben aldim biseyler .Hergun makyaj yapan biriyim cunku bari urunleri dogala yakin seceyim dedim. SARI akintilara gelince de bir doktor bol su icin demis benim 2 haftadir kesilmeyen sari akintilarim su miktarini arttirinca dunden buyana azaldi kalmadi gibi oldu.Enfeksiyon testi yaotirdim idrardan bu arada temiz cikti ama özellikle yorulunca artan bir sari akintim vardi korkmuştum bol su icelim hem bebege hem bizlere cildimize de iyi gelir

Benim de saçlarım çok dökülüyor bu sıra. Mevsim geçişine bağladım ama hamilelikten de olabilir mi? Normalde hamilelikte saçların gürleştiğini söylerler oysa hep

merhaba arkadaşlar, bende Allah izin verirse Mayıs annesi olacağım :) 2017 de 1 düşük, 2019 da bir düşük, bu sene 2 defa negatif olan tüp bebek denemesinden sonra, sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim :) Sat 19 Ağustos. Reglime 2 gün varken 45 ile beta yı öğrendim. 4 gün sonra 277 oldu. 2 gün sonra da 721 oldu. En son bu değerim Çarşamba günüydü. Yarın da ilk dr kotrolüm olacak. İnşallah keseyi görürüz, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)

Hayırlı olsun saglikla kucağına almak nasip olsun insAllah

Bende de aşırı akıntı ve sinir var. Diğer hamileligimde cok sakindim. Erkek bebege hamile olanlar sakın olurmuş kız bebege hamile olanlar da aşırı sinirli olurmuş. Ben de acaba kız mı diyorum

Haftası yeni olduğu içindir alttan muayene ile hem daha net hemde devlet hastanelerinin bir çoğunun cihazi eski vajinal ile olasi bir sıkıntıyi daha net saptanabilir zaten ileri haftalarda teklif dahi edilmiyor ve doktorda her gebeyi muayene edip sisteme kaydediliyor bebek için zararı olsa muayene etmezler zaten doktorlar içinde karinda bakmak daha kolaydır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…