- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.801
37 bitmeden 37 oldu saymıyorlar 37+0 ı 37 sayıyorlar meselaBende ikilemde kalıyorum 38de olsun istiyordum Nisan sonu ama doktor illa 38bitsin 39a gir öyle gün verelim diyo inatla
Aynı benim doktorumda öyle malesef sancılarım var kasılmalarım var ne gece ne gündüz adam akıllı uyku uyuyamıyorum nst de belli bi here kadar sancı çıksada düzensiz olduğu için normal diyo evin içinde yemek yapmak bile işkence gibi geliyo artık inşallah 27sinde gittiğimde çok uzağa atmaz bide doktorlar nasıl hesaplıyo onuda anlamadım ben mesela şuan benim 36+1 37 olarak yazıyo doktorlarda böyle mi baz alıyo acaba
Şimdi ben 36+1 oldum 37 sayılıyo yani öyle mi37 bitmeden 37 oldu saymıyorlar 37+0 ı 37 sayıyorlar mesela
36+1 36. Hafta oluyor öndeki günleri saymıyor. Ben 37+1 im onu 37 saydı.Bende ikilemde kalıyorum 38de olsun istiyordum Nisan sonu ama doktor illa 38bitsin 39a gir öyle gün verelim diyo inatla
Aynı benim doktorumda öyle malesef sancılarım var kasılmalarım var ne gece ne gündüz adam akıllı uyku uyuyamıyorum nst de belli bi here kadar sancı çıksada düzensiz olduğu için normal diyo evin içinde yemek yapmak bile işkence gibi geliyo artık inşallah 27sinde gittiğimde çok uzağa atmaz bide doktorlar nasıl hesaplıyo onuda anlamadım ben mesela şuan benim 36+1 37 olarak yazıyo doktorlarda böyle mi baz alıyo acaba
Teşekkür ederim bende öyle hesaplıyorum da bazı yerlerde farklı görünce bi sorayım dedim36+1 36. Hafta oluyor öndeki günleri saymıyor. Ben 37+1 im onu 37 saydı.
Benim ilk doktorum sizin ilk anladıgınız gibi hesaplıyodu onu. 36+6 mesela 37 diyodu 37+0 dan itibaren de 38.haftadasın diyordu ama şuanki doktorum içinde bulunduğum haftayı bitirmeden o haftayı saymıyor 37+0 oluyorum mesela 37 diyor ona. Her doktor farklı düşüncede tıpkı biz anneler gibi. Ama bence de ikincisi mantıklı nasıl yaşını doldurmadan söyleyen varsa doldurduktan sonra söylemeyi tercih eden de var,onun gibi...Teşekkür ederim bende öyle hesaplıyorum da bazı yerlerde farklı görünce bi sorayım dedim
O biraz zor şuan ya. Benimki sabaha karşı acıkıp karnımda kıpraşıyor yemek yiyince de kahvaltıdan sonra bi parti oluyor içeride. Sonra bikaç saat sonra acıkmaya başlayınca kıpırtılar başlıyor. Akşam yemekten sonra hafif oynuyor biraz uyuyup kalkınca asıl uyanık oldugu zaman dönecekse vs dönüyor karnım acayip dalgalanıyor. 8 buçuk 10 arası herhangi bir zaman uyanıp ben uyuyana kadar durmuyor. 3 gündür kaburga kemiklerime tekme yiyorum. Çok acı verici.bebeğin uyku düzeni artık sizin uyku düzeninize ayak uyduruyor ve doğunca da bu düzeni takip ediyor denildi. Sanırım artık dışarıdaki seslerden ışıktan etkileniyorlar ve gündüz uykuları azalıyor. Bu gece uyku uyuyamadım sabah NST ye gittim. Bebek uykusuz kalmış kıpırdamıyordu normalde sabahları kıpırdardı. Kahvaltı yaptım dolaştım uyanmadı. En son hemşire karnımı filan salladı uyansın diye ancak biraz kıpırdadı yine uyudu. Uyku düzeni oluşturmamız gerekiyor sanırım ama bebek beni, ben bebeği uyutmuyorum kısır döngü.
İnşallah canım sağol. Aslında suyum geldi acile gittim . Sancı yoktu açılamada yoktu o yüzden sabahı bekledik sezeryane girdimTebrik ederimm müsait olunca sürecini daha ayrıntılı anlat lütfenMinişlerin de inşallah bir an önce yanına gelir
2200 civarı bebekler canım. Solunum sıkıntısı var biraz . Bende iyiyim canım şükürDoğru diyosun muayene olmadan ne bilicek. Birde maskelisin. Ya psikolojiddn anlamayan insanlar kadın doğumcu olmasın ya.
Teşekkür ederim
Bende buzlukta hamurişi çok severim bebekten hamilelik ten öncede yemekler atardım iyi oluyor kolaylık ☺
Anaaam hoşgelmiş minnoşlargözün aydın saglıkşa büyüt inşallah nasılsın bebekler nasıl kiloları falan
Çok teşekkürler canım. Evet hazırlıklıydım bu haftalarda doğum yapma ihtimaline.Canım benim yaaa oğlanlar geldi mi en sonunda çok şükür hadi gözünüz aydıninşallah çok kalmazlar kuvezde biran evvel evlerine kavuşurlar zaten ikizler bu haftalarda gelebiliyorlar kuzularım benim ya sağlıkları iyi mi ciğer geliştirici yapıldı mı öncesinde kendini daha iyi hissettigin zaman süreci bizimle paylaşır tekrardan hayırlı olsun bahtlari güzel olsun
Çok şükür teşekkürlerayy tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla aldınız kucağınıza :)
Bebrk kanala yerlesince ayak ayak üzerine atamıyorsun çok zor oluyor. Bir dene istersen zorlanma varsa kanala giriyor bebisKızlar benim 2 3 saattir kasıklarımda aşırı baskı hissi var daha önce doğum yapanlar biliyomu acaba bu kanala yerleşme belirtisi felan olabilir mi
Ne eksik ne fazla aynı durumdayım 2 3 haftadır geceleri mide yanması ağrı sızıdan uyuyamıyorum uyumayı geçtim artık bide can çekişiyorum mide yanması sancısından dışarıda yürümek zaten artık komedi penguenlerden beter halde oluyorum yürürkenKizlar kaburgalarima vuruyor ağrı nefes alamıyorum içime sığmıyor sanki bebek öyle bı tuhaf agirlasma oldu ki.Bugun markete gittim kasiyer Allah bı avazda kurtarsın az kalmış sanırım dedi bende güya uzerime şal sardım göbeğimi kapatıyorum sanıyorum. Evet az kaldı nasıl anlqdiniz dedim iyice inmiş karnınız dogumunuz yakındır dedi çok şükür tüylerim diken diken olmuş şekilde eve döndüm sanki sokakta dogurcam;( bebek kasıklarımda sirtim belim yanlarda simitler var ya orası, mide kaburga nerdeyse göğsüme kadar heryeri kaplamış gibi hissediyorum. Sanki içimde damacana büyüklüğünde bebek var yataktan kalk yat felaket yoruyor nefes alamıyorum ve sürekli midem ağzımda acı sular geliyor reflü.bebek baski yapıyor mideme offff offff diyorum millet ağır spor yapıyor ağırlık kaldırıyor hatta son haftalarda direk dansı yapan hamile bile izledim su internetteben sanki tüm dünyayı yüklemiş gibiyim
Onlar sürekli ağır antreman yapan hamilelerKizlar kaburgalarima vuruyor ağrı nefes alamıyorum içime sığmıyor sanki bebek öyle bı tuhaf agirlasma oldu ki.Bugun markete gittim kasiyer Allah bı avazda kurtarsın az kalmış sanırım dedi bende güya uzerime şal sardım göbeğimi kapatıyorum sanıyorum. Evet az kaldı nasıl anlqdiniz dedim iyice inmiş karnınız dogumunuz yakındır dedi çok şükür tüylerim diken diken olmuş şekilde eve döndüm sanki sokakta dogurcam;( bebek kasıklarımda sirtim belim yanlarda simitler var ya orası, mide kaburga nerdeyse göğsüme kadar heryeri kaplamış gibi hissediyorum. Sanki içimde damacana büyüklüğünde bebek var yataktan kalk yat felaket yoruyor nefes alamıyorum ve sürekli midem ağzımda acı sular geliyor reflü.bebek baski yapıyor mideme offff offff diyorum millet ağır spor yapıyor ağırlık kaldırıyor hatta son haftalarda direk dansı yapan hamile bile izledim su internetteben sanki tüm dünyayı yüklemiş gibiyim
Bende şikayet edince Allah'ım nolur özür dilerim ben bebeğinden şikayetçi değilim beni affet diyorumNe eksik ne fazla aynı durumdayım 2 3 haftadır geceleri mide yanması ağrı sızıdan uyuyamıyorum uyumayı geçtim artık bide can çekişiyorum mide yanması sancısından dışarıda yürümek zaten artık komedi penguenlerden beter halde oluyorum yürürkenbu kadar şikayet etmek rahatsızlıkta zoruma gidiyo bazen kendimden utanmıyo değilim söylenirken oram buram diye arkadaşlarım bişey yapma yat diyorlarda yatmakla da hiçbişey düzelmiyo hafiflemiyo artık bazen midemden ayakları çıkacak gibi oluyo geriyo kendini iyice ovalasamda düzelmiyo gelde uzan nefes al az kaldı Allah'ın izniyle bi doğsun da o ayaklara neler yapıcam
Benimde kaburgalarim acıtıyor. Bu arada ben hamilelik öncesi düzenli yürüyüşler yapan uzun zamandır da dambıllarla kol çalışan biriydim. Bugün soFradan 2tabak üst üste tasiyamadim yamuldum bide böyle çit kırıldım tiplerden bir nefret ederdim kiOnlar sürekli ağır antreman yapan hamileleronlara öyle hareketler hafif geliyor bize de 20 dakikalık yürüyüşten sonrası kesiyor bünyeler farklı. Bana benim aşağı inmiş gibi gelmişti ama inmemiş zaten üst bedenim uzun olduğu için aşağıda duruyomuş ama kasıklarımda doluluk yok daha göbek deliği biraz aşağı inip göremeyince inmiş oluyor diyolar . Ben kaburga kemiklerime tekme yiyorum 3 gündür ordan inmediğini anladım. Çok acı verici bişey.
İyi olacaklar merak etme . Küvez bunun için var2200 civarı bebekler canım. Solunum sıkıntısı var biraz . Bende iyiyim canım şükür
37.haftaya girdiniz ama doktor 36 sayıyor onuŞimdi ben 36+1 oldum 37 sayılıyo yani öyle mi
Her hamilelik bir olmuyo ilk ikisi çok kolay güzel geçmişti ama bu sefer çok zorlandım sürekli ağrı sızı ağlama sorun sıkıntı aynı şeyleri düşünüyorum bende 9kilo aldım ödem şişlik olmadı yinede sorunum şikayetim çok diğerlerinde çok kilo aldım ödem şişlik hatsafhadaydı parmaklarım uyuşuyordu ödemden ama ne sancım ne ağrım sıkıntım yoktu bunları yaşayıp söylenenlere bende kızardım yaşasam ben napardım diye düşünürdüm başıma geldi hep aklıma gelir kendim kaşındım diye o yüzdenBende şikayet edince Allah'ım nolur özür dilerim ben bebeğinden şikayetçi değilim beni affet diyorumama yürürken penguen durumu bende de var bu arada ben abartı kilo almadım aşırı sismedim ödem olmadı ama bu ne yani böyle astım var bende o da tetikliyor bu mide yanması burkulması başlayınca çenemin altına kadar sanki sızlıyor ağzımın içine acı su doluyor. Dün çekilmiş bir fotomu koycaktim vazgeçtim dedim kizlar dicek ki görende karnında 10bebek taşıyor valla utandim ama niye böyle hissediyorum gece oturdum yatakta ağladım nefesim kesiliyor astım çok zorluyor .
Benimde kaburgalarim acıtıyor. Bu arada ben hamilelik öncesi düzenli yürüyüşler yapan uzun zamandır da dambıllarla kol çalışan biriydim. Bugün soFradan 2tabak üst üste tasiyamadim yamuldum bide böyle çit kırıldım tiplerden bir nefret ederdim kinazlı uyuz ah uh diyen bide sürekli burnunu çekenlere bı ayar olurdum hepsini yaşıyorum şuan tövbe ettim daha da kimseyi kinamam
Her hamilelik bir olmuyo ilk ikisi çok kolay güzel geçmişti ama bu sefer çok zorlandım sürekli ağrı sızı ağlama sorun sıkıntı aynı şeyleri düşünüyorum bende 9kilo aldım ödem şişlik olmadı yinede sorunum şikayetim çok diğerlerinde çok kilo aldım ödem şişlik hatsafhadaydı parmaklarım uyuşuyordu ödemden ama ne sancım ne ağrım sıkıntım yoktu bunları yaşayıp söylenenlere bende kızardım yaşasam ben napardım diye düşünürdüm başıma geldi hep aklıma gelir kendim kaşındım diye o yüzden
Amin cümlemizin öyle böyle derken vakit yaklaşıyo aslında biraz biraz kendimi teselli etmeye çalışıyorum gün gelicem karnımda kıpır kıpır durmadığı günleri özlemle anıcam biyandanda bütün sıkıntılara rağmen tadını da çıkarmak lazımBenzer bir hamilelik yaşamışiz sizinle sonu çok güzel olsun inşallah hızlıca sağlıkla ve en uygun saglikli olan haftada kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Evet bu çok özel bir donemmisAmin cümlemizin öyle böyle derken vakit yaklaşıyo aslında biraz biraz kendimi teselli etmeye çalışıyorum gün gelicem karnımda kıpır kıpır durmadığı günleri özlemle anıcam biyandanda bütün sıkıntılara rağmen tadını da çıkarmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?